Heath 05.02.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Może jednak Zielona częściej powinna wyjeżdżać?? mam nadzieję że plusy tamtego kraju nie przesłonią jej minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 W odpowiedzi na pytanko "bratki"..... dla mnie dziś takim "banałem" jest facet typu "wymuszony macho", czyli: młodzieniec ubrany w dres marki wiadomej w modnej wersji typu " krok w kolanach".... włoski na brylantynie ze ścikającą warstewką tegoż specyfiku.....wypachniony na maxa jakims badziewiem co w nosie aż kręci.......jeżdżący czerwoną BMW-icą tatusia który jest jakąś tam szychą.....z której w promieniu co najmniej 300 metrów słychać donośne "umc....umc...umc...."szastający kasą na każdym kroku...... oczywiście kasą tatusia.....z wyrazem twarzy "no kto mi kurrrrna podskoczy"..... Po prostu tacy faceci działają na mnie jak płachta na byka..... znałam takiego jednego....tylko nie dresiarza.... miał na imię Krzysiu i witał się z panienkami hasłem "cześć, jestem boski....chcesz mnie poznać?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 sandały sa mało pdniecające jak to rozumieć? Ostatnim razem jak Cię widziałem miałas na nogach..... sandały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 no ale chyba tylko zandały u faceta....u kobietki na nodze zupełnie inaczej wyglądają....takie np. na szpileczce z paseczków z delikatnym paseczkiem wokół kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 takie np. na szpileczce z paseczków z delikatnym paseczkiem wokół kostki takie llllubię Kurczę, kiedy ta wiosna przyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 A ja sobie zrzędnę. Pożyczka? Białe skarpetki? Mokasyny i grzebyk z rączką? Ludziska, toż to banały sprzed kilku epok! Taki banał wtedy, to dziś cymes, antyk i biały kruk! Też tak sobie pomyślałam, kiedy tworzyliśmy wspólnie ten wizerunek No właśnie...co jest banałem teraz ..... może bardziej ten dresiarz w beemce albo wypicowany żeluś w podrabianych dżinach, swetrze "Boos" i okularach Diesel z bazaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 05.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 A ja sobie zrzędnę. Pożyczka? Białe skarpetki? Mokasyny i grzebyk z rączką? Ludziska, toż to banały sprzed kilku epok! Taki banał wtedy, to dziś cymes, antyk i biały kruk! Też tak sobie pomyślałam, kiedy tworzyliśmy wspólnie ten wizerunek No właśnie...co jest banałem teraz ..... może bardziej ten dresiarz w beemce albo wypicowany żeluś w podrabianych dżinach, swetrze "Boos" i okularach Diesel z bazaru A może... banału już nie ma?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 w Niemczech powalaja mnie mlodzi chlopcy, glownie pochodzenia tureckiego ..... ......rozowy landrynkowy polarek , kolczyki z brylancikami w uszach , wspomniana wczesniej brylantyna na glowie i biale mokasyny........ a w Polsce? .........chyba dresiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.02.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 w wersji damskiej - powalaja mnie tzw. "BIKEJKI" - czytaj: Białe Kozaczki - z klamrami, cekinami, piórkami, z imitacji wężowej lub krokodylowej skórki, z perłowym połyskiem - do dzinsów,rybaczków, futra z ocelota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 joan....nooo, powiem Ci że osobiście nie noszę bo ja się ubieram jak mi wygodnie a nie jak modnie (chociaż...no w zasadzie to jakiś tam kompromis udaje mi się od czasu do czasu osiągnąc w tej kwestii )...ale do czego zmierzam....na allegro taki towar poszedłby jak ciepłe bułeczki...przez lata bawienia sie w handel na allegro już zdążyłam sie przyzwyczić że im bardziej zwariowane i dziwne ciuchy tym lepiej schodzą ....toż takie białe kozaczki za kupę kasy by zeszły z pocałowaniem rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.02.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 sandały sa mało pdniecające jak to rozumieć? Ostatnim razem jak Cię widziałem miałas na nogach..... sandały... miałam cichą nadzieję nie brać udziału w rankingu na banał trzeba zejść na ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 w wersji damskiej - powalaja mnie tzw. "BIKEJKI" - czytaj: Białe Kozaczki - z klamrami, cekinami, piórkami, z imitacji wężowej lub krokodylowej skórki, z perłowym połyskiem - do dzinsów,rybaczków, futra z ocelota.... Fajnie ,że brakuje Wam zielonej .Te buciorki i te piórki o ocelocie nie wspomne to ma być wspomnienie ,że kiedyś widziano zielonooka w takich zestawach. Wrócilem z delegacji ale nic sie nie zmieniło.O sobie nie wspomne także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 w wersji damskiej - powalaja mnie tzw. "BIKEJKI" - czytaj: Białe Kozaczki - z klamrami, cekinami, piórkami, z imitacji wężowej lub krokodylowej skórki, z perłowym połyskiem - do dzinsów,rybaczków, futra z ocelota.... Fajnie ,że brakuje Wam zielonej .Te buciorki i te piórki o ocelocie nie wspomne to ma być wspomnienie ,że kiedyś widziano zielonooka w takich zestawach. Wrócilem z delegacji ale nic sie nie zmieniło.O sobie nie wspomne także NS, no co Ty.....o tym banale to tak jakoś wyszło nie wiadomo skąd tak o bywa, jak się gada o "d.upie marynie" A Zielonookiej to nawet w takich kozaczkach byłoby do twarzy i na pewno nie wyglądałaby banalnie Nie nerwujsja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 06.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS syndrom odstawienia (od oczu zielonych ) wciąż trwa... humorek czarny, drażliwy... nie można ci jakoś ulżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 06.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS ....... nie można ci jakoś ulżyć? Lepiej mu tego nie proponuj... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS ....... nie można ci jakoś ulżyć? Lepiej mu tego nie proponuj... sebo8877 Dlaczego nie??.Zawsze może spróbowac.Jeszcze nic nie powiedzialem. a ty już stwierdziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 oj, NS...ty se kiedyś nagrabisz u tej swojej Gosi....jak poczyta kiedyś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 oj, NS...ty se kiedyś nagrabisz u tej swojej Gosi....jak poczyta kiedyś..... To wyrozumiała kobieta i nie interesuja ją takie tam głupotki. Luzik,luzik,luzik.Ma swój swiat.My już som dorosłe ludzie i nic nas nie rusza.Rozumiemy się i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.02.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 jassssne...każda jest wyrozumiała w Waszych oczach .....mam koleżankę która też jest wyrozumiała a mąż ja po rogach wali przy każdej okazji.....wyrozumiała bo jeszcze nic o tym nie wie to było tylko takie moje spostrzeżenie odnośnie zycia w rzeczywistości.... w internecie jest inaczej...mozna sobie prawie wszystko pisac i ujdzie na sucho ..... byle nie przegiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 jassssne...każda jest wyrozumiała w Waszych oczach .....mam koleżankę która też jest wyrozumiała a mąż ja po rogach wali przy każdej okazji.....wyrozumiała bo jeszcze nic o tym nie wie to było tylko takie moje spostrzeżenie odnośnie zycia w rzeczywistości.... w internecie jest inaczej...mozna sobie prawie wszystko pisac i ujdzie na sucho ..... byle nie przegiąć to w czym proble jak stwierdziłaś ,że w internecie można prawie wszystko sobie pisać. mam koleżankę która też jest wyrozumiała a mąż ja po rogach wali przy każdej okazji ty jak już powiesz to powiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts