Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie daliście mi,żeby mi jej troszku brakowało.Brakuje mi jej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W odpowiedzi na pytanko "bratki"..... dla mnie dziś takim "banałem" jest facet typu "wymuszony macho", czyli:

młodzieniec ubrany w dres marki wiadomej w modnej wersji typu " krok w kolanach".... włoski na brylantynie ze ścikającą warstewką tegoż specyfiku.....wypachniony na maxa jakims badziewiem co w nosie aż kręci.......jeżdżący czerwoną BMW-icą tatusia który jest jakąś tam szychą.....z której w promieniu co najmniej 300 metrów słychać donośne "umc....umc...umc...."szastający kasą na każdym kroku...... oczywiście kasą tatusia.....z wyrazem twarzy "no kto mi kurrrrna podskoczy".....

Po prostu tacy faceci działają na mnie jak płachta na byka..... znałam takiego jednego....tylko nie dresiarza.... miał na imię Krzysiu i witał się z panienkami hasłem "cześć, jestem boski....chcesz mnie poznać?" :D :D :D

A ja sobie zrzędnę. :p

Pożyczka? Białe skarpetki? Mokasyny i grzebyk z rączką?

Ludziska, toż to banały sprzed kilku epok! Taki banał wtedy, to dziś cymes, antyk i biały kruk!

Też tak sobie pomyślałam, kiedy tworzyliśmy wspólnie ten wizerunek :lol:

No właśnie...co jest banałem teraz :roll: .....

może bardziej ten dresiarz w beemce

albo wypicowany żeluś w podrabianych dżinach, swetrze "Boos" i okularach Diesel z bazaru 8)

A ja sobie zrzędnę. :p

Pożyczka? Białe skarpetki? Mokasyny i grzebyk z rączką?

Ludziska, toż to banały sprzed kilku epok! Taki banał wtedy, to dziś cymes, antyk i biały kruk!

Też tak sobie pomyślałam, kiedy tworzyliśmy wspólnie ten wizerunek :lol:

No właśnie...co jest banałem teraz :roll: .....

może bardziej ten dresiarz w beemce

albo wypicowany żeluś w podrabianych dżinach, swetrze "Boos" i okularach Diesel z bazaru 8)

A może... banału już nie ma?! :o

joan....nooo, powiem Ci że osobiście nie noszę bo ja się ubieram jak mi wygodnie a nie jak modnie (chociaż...no w zasadzie to jakiś tam kompromis udaje mi się od czasu do czasu osiągnąc w tej kwestii :wink: )...ale do czego zmierzam....na allegro taki towar poszedłby jak ciepłe bułeczki...przez lata bawienia sie w handel na allegro już zdążyłam sie przyzwyczić że im bardziej zwariowane i dziwne ciuchy tym lepiej schodzą :D ....toż takie białe kozaczki za kupę kasy by zeszły z pocałowaniem rączki :D :D :D

w wersji damskiej - powalaja mnie tzw. "BIKEJKI" - czytaj: Białe Kozaczki - z klamrami, cekinami, piórkami, z imitacji wężowej lub krokodylowej skórki, z perłowym połyskiem - do dzinsów,rybaczków, futra z ocelota....

Fajnie ,że brakuje Wam zielonej :o :o :o .Te buciorki i te piórki o ocelocie nie wspomne to ma być wspomnienie ,że kiedyś widziano zielonooka w takich zestawach. :o :o :o

Wrócilem z delegacji ale nic sie nie zmieniło.O sobie nie wspomne także :wink: :o :evil:

w wersji damskiej - powalaja mnie tzw. "BIKEJKI" - czytaj: Białe Kozaczki - z klamrami, cekinami, piórkami, z imitacji wężowej lub krokodylowej skórki, z perłowym połyskiem - do dzinsów,rybaczków, futra z ocelota....

Fajnie ,że brakuje Wam zielonej :o :o :o .Te buciorki i te piórki o ocelocie nie wspomne to ma być wspomnienie ,że kiedyś widziano zielonooka w takich zestawach. :o :o :o

Wrócilem z delegacji ale nic sie nie zmieniło.O sobie nie wspomne także :wink: :o :evil:

NS, no co Ty.....o tym banale to tak jakoś wyszło nie wiadomo skąd :roll: tak o bywa, jak się gada o "d.upie marynie" :)

A Zielonookiej to nawet w takich kozaczkach byłoby do twarzy i na pewno nie wyglądałaby banalnie :wink:

Nie nerwujsja :D

jassssne...każda jest wyrozumiała w Waszych oczach :D .....mam koleżankę która też jest wyrozumiała a mąż ja po rogach wali przy każdej okazji.....wyrozumiała bo jeszcze nic o tym nie wie :roll:

to było tylko takie moje spostrzeżenie odnośnie zycia w rzeczywistości.... w internecie jest inaczej...mozna sobie prawie wszystko pisac i ujdzie na sucho :wink: ..... byle nie przegiąć :D

jassssne...każda jest wyrozumiała w Waszych oczach :D .....mam koleżankę która też jest wyrozumiała a mąż ja po rogach wali przy każdej okazji.....wyrozumiała bo jeszcze nic o tym nie wie :roll:

to było tylko takie moje spostrzeżenie odnośnie zycia w rzeczywistości.... w internecie jest inaczej...mozna sobie prawie wszystko pisac i ujdzie na sucho :wink: ..... byle nie przegiąć :D

to w czym proble jak stwierdziłaś ,że w internecie można prawie wszystko sobie pisać. :(

mam koleżankę która też jest wyrozumiała a mąż ja po rogach wali przy każdej okazji
ty jak już powiesz to powiesz. :roll: