Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nie daliście mi,żeby mi jej troszku brakowało.Brakuje mi jej

Recommended Posts

no co wy??? świntuchy!!!

ja tak po bratersku - pocieszyć chciałam... bo smutny i rozdrażniony...

a ocieka testosteronem - więc żeby nie odbiegac od kontekstu :wink:

w końcu tez mam zielone (oczy) więc poczułam się odpowiedzialna - za pocieszenie - po stracie (czasowej przecież) zielonookiej ... :wink:

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no co wy??? świntuchy!!!

ja tak po bratersku - pocieszyć chciałam... bo smutny i rozdrażniony...

a ocieka testosteronem - więc żeby nie odbiegac od kontekstu :wink:

w końcu tez mam zielone (oczy) więc poczułam się odpowiedzialna - za pocieszenie - po stracie (czasowej przecież) zielonookiej ... :wink:

Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda czy fałsz??? :wink: :wink: :D

Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda ??? :wink: :wink: :D

:o

Czemu znów mącisz i sugerujesz ze zielonooka nie lubiła joan?! :o

Ja nie zauważyłem żeby obie Panie miały jakieś wąty względem siebie

A cały wątek jest wyjątkowo głupi.

zmień ton chłopczyku....to było pytanie.

A cały wątek jest wyjątkowo głupi
a tu akurat sie z toba nie zgadzam. :evil:

Pamietaj ,że pisali w nim nie takie wątulce jak ty.Grzeczni i na miejscu ludzie.A ty chyba zapomniałeś o czymś?

zmień ton chłopczyku....to było pytanie?

Świń z Tobą nie pasałem "chłopczyku" :evil:

wszyscy sie dziwia dlaczego itd.Jak znajda sie takie dwie ....co migdal rusza to tylko wyc do ksieżyca.

Drogi panie tezeuszu11 prosze mi wybaczys ale to pan zaczyna zaśmiecac ten watek a juz jezeli nie podobają sie panu moje okreslenie ,,zawsze może pan swoje "waty" napisać na priva.Ale widać i tej lekcji pan nie odrobił bo brakuje panu pracy w zespole, a praca ta drogi panie polega na tym ,że jak ktoś z kimś rozmawia a ta trzecia osoba sie włącza do rozmowy to niestety musi być przygotowana przynajmniej merytorycznie do niej.Pan niestety zapomniał o tym.

Bardzo przepraszam ,że pana uraziłem i głupio wyszło z tym ,że pan nic nie rozumie.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

p.s

Jak pan zauważa duza cześć forumowiczów mówi sobie po nicku czyli" per ty"ale skoro ma pan życzenie zawsze bedzie pan dla mnie panem tezeuszem11.

A z tymi świnkami to fajnie pan powiedzial bo wiecej w tej sprawie pan nic nie wie.

Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda czy fałsz???

no pokaż NS gdzie zielona MNIĘ nie lubiła :o :o a może ja coś

przeoczyłam? :o :o

lubić/nie lubić to takie...hmmm - letnie...nijakie...

mnie np fascynują piękne, silne, mądre kobiety - to rzadkie "okazy", które magnetyzują otoczenie, uzalezniają, ale czynią świat ciekawym.... rzeczywiście można się w nich zakochać- a wirtualnie nawet łatwiej - wyobraźnia domaluje co trzeba, podkoloruje...i jesteś załatwiony :wink:

Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda czy fałsz???

no pokaż NS gdzie zielona MNIĘ nie lubiła :o :o a może ja coś

przeoczyłam? :o :o

lubić/nie lubić to takie...hmmm - letnie...nijakie...

mnie np fascynują piękne, silne, mądre kobiety - to rzadkie "okazy", które magnetyzują otoczenie, uzalezniają, ale czynią świat ciekawym.... rzeczywiście można się w nich zakochać- a wirtualnie nawet łatwiej - wyobraźnia domaluje co trzeba, podkoloruje...i jesteś załatwiony :wink:

: Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę Wysłany: Sro, 24 Styczeń 2007 18:15 Temat: Powiedzcie coś o kimś z tego forum

polubiłam już zielonooką - a ona- fruuu...uuu

.

Jak wszyscy na mnie naskoczyliscie to próbowałem sie bronić.W tym pytaniu moim nie wynika,że zielonooka Cie nielubiła...Jeżeli tak zrozumiałaś to przepraszam :oops:Tak mogłaś to widzieć.... Napisałaś j/w. czyli mogło tak być ale nie musiało.

Przepraszam i tyle.