joan 06.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 no co wy??? świntuchy!!! ja tak po bratersku - pocieszyć chciałam... bo smutny i rozdrażniony... a ocieka testosteronem - więc żeby nie odbiegac od kontekstu w końcu tez mam zielone (oczy) więc poczułam się odpowiedzialna - za pocieszenie - po stracie (czasowej przecież) zielonookiej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.02.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS...prawda prawie zawsze jest brutalna...więc po co owijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS...prawda prawie zawsze jest brutalna...więc po co owijać Kurna nie tu miałaś odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ten wątek z pewnością dotrwa do jej powrotu... z pewnością będzie jej miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 no co wy??? świntuchy!!! ja tak po bratersku - pocieszyć chciałam... bo smutny i rozdrażniony... a ocieka testosteronem - więc żeby nie odbiegac od kontekstu w końcu tez mam zielone (oczy) więc poczułam się odpowiedzialna - za pocieszenie - po stracie (czasowej przecież) zielonookiej ... Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda czy fałsz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ten wątek z pewnością dotrwa do jej powrotu... z pewnością będzie jej miło A ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ten wątek z pewnością dotrwa do jej powrotu... z pewnością będzie jej miło od kwietnia zrobiłem 1500 postow.....ale dużo.Na takich "wolnych" tematach. Co ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 zmieniłem bo tak głupio jak sie dostaje cały czas po ryjku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tezeusz1 06.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda ??? Czemu znów mącisz i sugerujesz ze zielonooka nie lubiła joan?! Ja nie zauważyłem żeby obie Panie miały jakieś wąty względem siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda ??? Czemu znów mącisz i sugerujesz ze zielonooka nie lubiła joan?! Ja nie zauważyłem żeby obie Panie miały jakieś wąty względem siebie A cały wątek jest wyjątkowo głupi. zmień ton chłopczyku....to było pytanie.A cały wątek jest wyjątkowo głupi a tu akurat sie z toba nie zgadzam. Pamietaj ,że pisali w nim nie takie wątulce jak ty.Grzeczni i na miejscu ludzie.A ty chyba zapomniałeś o czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tezeusz 11: Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę Wysłany: Sro, 24 Styczeń 2007 18:15 Temat: Powiedzcie coś o kimś z tego forum polubiłam już zielonooką - a ona- fruuu...uuu .To miałem tylko na mysli i pamietaj ,że pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 06.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 czy mnie sie wydawalo czy zielona sie dzis pojawila na forum??? ciekawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 NS, czemu zmieniłeś tytuł wątku? Tamten bardziej mi się podobał A w ogóle coś Ty taki drażliwy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 może to ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 może to ten dzień Ale z Ciebie złosliwiec każdy wątek zapaskudzi albo dokucza, albo wkleja chodzące męskie genitalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tezeusz1 07.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 zmień ton chłopczyku....to było pytanie? Świń z Tobą nie pasałem "chłopczyku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 zmień ton chłopczyku....to było pytanie? Świń z Tobą nie pasałem "chłopczyku" wszyscy sie dziwia dlaczego itd.Jak znajda sie takie dwie ....co migdal rusza to tylko wyc do ksieżyca. Drogi panie tezeuszu11 prosze mi wybaczys ale to pan zaczyna zaśmiecac ten watek a juz jezeli nie podobają sie panu moje okreslenie ,,zawsze może pan swoje "waty" napisać na priva.Ale widać i tej lekcji pan nie odrobił bo brakuje panu pracy w zespole, a praca ta drogi panie polega na tym ,że jak ktoś z kimś rozmawia a ta trzecia osoba sie włącza do rozmowy to niestety musi być przygotowana przynajmniej merytorycznie do niej.Pan niestety zapomniał o tym. Bardzo przepraszam ,że pana uraziłem i głupio wyszło z tym ,że pan nic nie rozumie. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. p.s Jak pan zauważa duza cześć forumowiczów mówi sobie po nicku czyli" per ty"ale skoro ma pan życzenie zawsze bedzie pan dla mnie panem tezeuszem11. A z tymi świnkami to fajnie pan powiedzial bo wiecej w tej sprawie pan nic nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda czy fałsz??? no pokaż NS gdzie zielona MNIĘ nie lubiła a może ja coś przeoczyłam? lubić/nie lubić to takie...hmmm - letnie...nijakie... mnie np fascynują piękne, silne, mądre kobiety - to rzadkie "okazy", które magnetyzują otoczenie, uzalezniają, ale czynią świat ciekawym.... rzeczywiście można się w nich zakochać- a wirtualnie nawet łatwiej - wyobraźnia domaluje co trzeba, podkoloruje...i jesteś załatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ale ona nie bardzawo cie lubiła ..prawda czy fałsz??? no pokaż NS gdzie zielona MNIĘ nie lubiła a może ja coś przeoczyłam? lubić/nie lubić to takie...hmmm - letnie...nijakie... mnie np fascynują piękne, silne, mądre kobiety - to rzadkie "okazy", które magnetyzują otoczenie, uzalezniają, ale czynią świat ciekawym.... rzeczywiście można się w nich zakochać- a wirtualnie nawet łatwiej - wyobraźnia domaluje co trzeba, podkoloruje...i jesteś załatwiony : Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę Wysłany: Sro, 24 Styczeń 2007 18:15 Temat: Powiedzcie coś o kimś z tego forum polubiłam już zielonooką - a ona- fruuu...uuu . Jak wszyscy na mnie naskoczyliscie to próbowałem sie bronić.W tym pytaniu moim nie wynika,że zielonooka Cie nielubiła...Jeżeli tak zrozumiałaś to przepraszam :oops:Tak mogłaś to widzieć.... Napisałaś j/w. czyli mogło tak być ale nie musiało. Przepraszam i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 no dobra - a wracając do meritum - już lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts