niktspecjalny 07.02.2007 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 no dobra - a wracając do meritum - już lepiej? lepiej ,lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 07.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 no dobra - a wracając do meritum - już lepiej? lepiej ,lepiej nie mówić NS - tylko Cie prosze - tylko nie płacz - bo ja tez będe ryczał ... \ sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 NS, czemu zmieniłeś tytuł wątku? Tamten bardziej mi się podobał A w ogóle coś Ty taki drażliwy dzisiaj tak jak chciałaś zmienilem na lepszejszy lubie się dzażnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 zmień ton chłopczyku....to było pytanie? Świń z Tobą nie pasałem "chłopczyku" A z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 no dobra - a wracając do meritum - już lepiej? lepiej ,lepiej nie mówić NS - tylko Cie prosze - tylko nie płacz - bo ja tez będe ryczał ... \ sebo8877 E, no chopy! Wezcie sie w garsc! Zaraz wszystkie mankiety na forum zasmarkacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 NS, czemu zmieniłeś tytuł wątku? Tamten bardziej mi się podobał A w ogóle coś Ty taki drażliwy dzisiaj tak jak chciałaś zmienilem na lepszejszy lubie się dzażnić Jak tylko o to chodzi, to jestem uspokojona Ze mą możesz się draznić.... jakoś mało drażliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.02.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 NS, czemu zmieniłeś tytuł wątku? Tamten bardziej mi się podobał A w ogóle coś Ty taki drażliwy dzisiaj tak jak chciałaś zmienilem na lepszejszy lubie się dzażnić Jak tylko o to chodzi, to jestem uspokojona Ze mą możesz się draznić.... jakoś mało drażliwa jestem bo na Tobie kantów nie ma i nie ma do czego się przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 E, no chopy! Wezcie sie w garsc! Zaraz wszystkie mankiety na forum zasmarkacie! zaraz tam zasmaaaarkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 08.02.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bo na Tobie kantów nie ma i nie ma do czego się przyczepić nawet nie przypuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bo na Tobie kantów nie ma i nie ma do czego się przyczepić nawet nie przypuszczasz kuleczka z kantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Co tu się dzieje miłośnicy kantów się znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Co tu się dzieje miłośnicy kantów się znaleźli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Co tu się dzieje miłośnicy kantów się znaleźli Daj chłopakom trochę pomarzyć , nie bądź taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A tu dalej rozpacz w bialy dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts