_jarl_ 01.02.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Wszelkie komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 02.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Chętnie zobaczyłabym te Wasze widoki . My też jako jedno z głównych kryteriów przy wyborze działki przyjęliśmy widok na wodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Domek niemały, ładny i taki prosty...Przewidzieliście jakieś zmiany w projekcie czy bedzie tak jak już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_jarl_ 02.02.2007 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Postaramy się zamieścić zdjęcia działeczki w najbliższym czasie, i widok też będzie widać Zmiany w projekcie będą minimalne; dodatkowe okno w elewacji wschodniej, powiększenie łazienki na poddaszu kosztem tego małego pomieszczenia obok, powiększenie okna dachowego w łazience, powiększenie dolnego tarasu, może trochę inny układ pomieszczeń w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.02.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Jak już bedą zmiany to pewnie bedzie superowo Na razie mam wrażenie, że poddasze trochę ciemne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.02.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Widoki piękne!!! W ubiegłoroczne wakacje pierwszy raz byłam na Helu i po prostu się zakochałam ... Domek też bardzo ładny! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 15.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Spędzając tegorocznego Sylwestra w Szczawnicy zagadnęłam miejscowego górala o budowę domu z bali (mężowi bardzo sie taki marzy). Mężczyzna odpowiedział, że w Ochotnicy (chyba gdzieś w pobliżu Szczawnicy) są górale, którzy szybko, solidnie i w miarę tanio budują takie domy. Nie sprawdzałam już później jak to się ma w rzeczywistości. Może szukając wykonawców coś Ci pomoże ta informacja. Nie mam żadnego namiaru na budowniczych, ale tak sobie myślę, że można zadzwonić np. do sołtysa tej miejscowości albo jakiegoś sklepu (numer telefonu podejrzewam, że można uzyskać w biurze numerów TP lub w książkach telefonicznych). Jest to raczej mała społeczność gdzie wszyscy się znają i znają wykonawców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Folklorystka 24.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Działka świetna (oczywiście pod względem rekreacyjnym), niestety chyba będzie też pracochłonna, ale warto. Domek jak dla mnie śliczny, jak większość z tej pracowni. Ciekawe jak będzie wyglądał z bala okrągłego. My też mamy wjazd od połudn.- wschodu, ale za to mamy kawał pola, a to daje dobrą perspektywę dla drewnianego domu. Czekamy na fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 28.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 WITAJ..trzymamy kciuki!!ciekawią mnie obecne terminy i ceny za 1m ktory podaja teraz firmy..glośno ostatnio było że Lasy Panstwowe chca podwyzki juz od lata a nie od nowego roku jak to w zwyczaju jest!!DAJ znać jak to wygląda..pozdrawiamy z perspektywy wykopów!!!! uffff. ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 08.09.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Widoki - piękne ! Projekt - ciekawy! Technologia - jedynie słuszna ! Sukces murowany!!! ops... DREWNIANY OCZYWIśCIE !!!!!!! Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysiagdy 28.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 hej jarl,Znalazles juz wykonawce? Kiedy ruszacie? Czy beda Wam budwac gorale? Stanelo na technologii - bal okragly bez ocieplenia ale jaka grubosc? Jestesmy z Gdyni wiec milo by bylo wymieniac sie doswiadczeniami z kims kto buduje blisko:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_jarl_ 11.12.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Na razie troche nasz rozped budowlany wstrzymał nowy członek rodziny; Basia (6 tygodni). Kompletujemy dokumenty. Czekamy na pozwolenie na budowe. Mysle o balu okrągłym min 26cm, zero ocieplenia, nachetniej modrzew syberyjski albo sosna syberyjska. Mysle ze budowa czesci drewnianej ruszy na wiosne 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 11.12.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Pokaż projekt bo ja będę budował Ośka i może coś podpatrzę. Adaptowałeś projekt czy tak jak był w gotowcu zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_jarl_ 11.12.2007 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Chetnie pokażę jak wróci od urzędasów, ale ja modyfikowalem gotowca i niewiele zmienilem. Wiekszy taras, dodatkowe okna polaciowe i rezygnacja z tego dodatkowego pomieszczenia obok lazienki na gorze, czyli bedzie duza lazienka z duzym oknem polaciowym bo akurat z tej strony mam widok na morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 11.12.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nie chce cie za bardzo straszyc, ale slyszlam, ze to drewno z Rosji to z okolic Czarnobyla biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekk 11.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Mofyikację robili Ci z dom-projekt czy jakiś tutejszy?Jeśli nie jest tajemnicą ile za modyfikację Cię skasowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_jarl_ 12.12.2007 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 To nawet lepiej że z okolic czarnobyla, bede miał gratis oświetlenie w ścianach Adaptacje robiła mi firma lokalna (SATOR z Pucka), zaplaciłem zgodnie z cennikiem 1350zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 21.03.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jak tam jarl ? Jest już pozwolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts