Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

ja chyba muszę przyzwyczaić się do tej aury, bo jak przychodze z pracy to kompletnie nic a nic sie nie chce.....ległabym tylko w łóżku z pilotem w ręku :p

a do sklepu ogrodniczego to bez kaski sie nie wybieram, bo żal by mi było, ze nic nie mogę kupic :(

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja chyba muszę przyzwyczaić się do tej aury, bo jak przychodze z pracy to kompletnie nic a nic sie nie chce.....ległabym tylko w łóżku z pilotem w ręku :p

a do sklepu ogrodniczego to bez kaski sie nie wybieram, bo żal by mi było, ze nic nie mogę kupic :(

Mam podobnie :p , od kilku dni po pracy robie tylko potrzebne minimum i potem na kanapie leze przed tv :roll: .

Ogrodniczych tez nie odwiedzam, bo brak funduszy :cry: .

Ja jeszcze 3 godzinki i mam weekene, zawsze w czwartek mam humor lepszy :p !

U nas zimnica straszna, a jutro to dopiero ma byc zimno, centralne juz u nas chodzi, a kocisko na dwor nie chce wyjsc (latem cale dnie go nie bylo).

też zauważyłam, że Klarcia nawet jak wyjdzie to po chwili wraca a latem po dwa dni rządziła na dworzu......wpadałą na chwilkę na jedzonko i dalej w plener...........

właśnie przyszła zmoczona, bo pada u nas :evil:

My od wczoraj grzejemy! nie szło wyrobić w tej zimnicy :roll:

ale Ty masz dobrze z tym weekendem od czwartku :wink: :D

Ale o urlopie moge pomarzyc, od kilku lat nie mialam.

ja tak miałam w poprzedniej pracy, choć może niekoniecznie do końca, bo z 26 dni przysługujacych przez kilka lat wybierałam tylko 10 na 2 tyg.letnich wakacji...... :-?

sure- hehe my też tak mielismy jak budowa sie kręciła :lol: na budowie piecyki porozstawiane a w bloku mielismy zimnicę :roll:

i co weekendzik prawie?????

aby pogoda troche posprzyjała to w ogródku by się porobiło :wink:

Magi-pyszności dziś serwujesz :wink:

dziewczynki a ja z zapytaniem...........

problema mam, bo gałęzie sasiada w znacznym stopniu zaczynaja zaduszać mi roslinki...ktos nie za bardzo piomyslał sadząc brzozy, wierzby i inne zaraz przy siatce. teraz mi wszystkie powchodziły na i nad moje roslinki :-?

sypie się z brzozy, sypie się z wierzby- co mam zrobic?

pytam ,bo szykuję sie na rozmowę a jeszcze nieznam ich, bo oni od samego początku izoluja sie od reszty...pytam jakby coś odburchnęli, co mogę a czego nie 8)

Cześć Akuś :D

Jak gałęzie sąsiada wchodzą na Twoją posesję, to wzywasz go do ich usunięcia (musisz go wtedy wpuścić na teren), jeżeli nie chce, to masz prawo usunąć je sama :roll:

Było sporo wątków na ten temat, spróbuję poszukać :wink:

Jak poszukasz po forum, to jest tego więcej, ale i tak wszędzie ten sam przepis jest przytaczany :lol:

kodeks cywilny..

o odległościach jest chyba coś, co dotyczy dotyczy ogródków działkowych?

Chyba tak, tam dochodzą jeszcze regulaminy

Jak poszukasz po forum, to jest tego więcej, ale i tak wszędzie ten sam przepis jest przytaczany :lol:

kodeks cywilny..

o odległościach jest chyba coś, co dotyczy dotyczy ogródków działkowych?

Chyba tak, tam dochodzą jeszcze regulaminy

tak, tak mam taki regulamin w domciu :D

miłego weekendu dziewczynki!!!!!!