aka z Ina 01.10.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja chyba muszę przyzwyczaić się do tej aury, bo jak przychodze z pracy to kompletnie nic a nic sie nie chce.....ległabym tylko w łóżku z pilotem w ręku a do sklepu ogrodniczego to bez kaski sie nie wybieram, bo żal by mi było, ze nic nie mogę kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ja chyba muszę przyzwyczaić się do tej aury, bo jak przychodze z pracy to kompletnie nic a nic sie nie chce.....ległabym tylko w łóżku z pilotem w ręku a do sklepu ogrodniczego to bez kaski sie nie wybieram, bo żal by mi było, ze nic nie mogę kupic Mam podobnie , od kilku dni po pracy robie tylko potrzebne minimum i potem na kanapie leze przed tv . Ogrodniczych tez nie odwiedzam, bo brak funduszy . Ja jeszcze 3 godzinki i mam weekene, zawsze w czwartek mam humor lepszy ! U nas zimnica straszna, a jutro to dopiero ma byc zimno, centralne juz u nas chodzi, a kocisko na dwor nie chce wyjsc (latem cale dnie go nie bylo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.10.2009 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 też zauważyłam, że Klarcia nawet jak wyjdzie to po chwili wraca a latem po dwa dni rządziła na dworzu......wpadałą na chwilkę na jedzonko i dalej w plener........... właśnie przyszła zmoczona, bo pada u nas My od wczoraj grzejemy! nie szło wyrobić w tej zimnicy ale Ty masz dobrze z tym weekendem od czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.10.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 No dobrze ale mam tak dopiero od 1,5 roku, wczesniej 6 dni w tygodniu pracowalam.Ale o urlopie moge pomarzyc, od kilku lat nie mialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 u nas w mieszkaniu zaczęli grzać, nareszcie. I pomyślec, że na budowie palę od paru tygodni z przerwami. Robotnicy mieli ciepło, a ja marzłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Ale o urlopie moge pomarzyc, od kilku lat nie mialam. ja tak miałam w poprzedniej pracy, choć może niekoniecznie do końca, bo z 26 dni przysługujacych przez kilka lat wybierałam tylko 10 na 2 tyg.letnich wakacji...... sure- hehe my też tak mielismy jak budowa sie kręciła na budowie piecyki porozstawiane a w bloku mielismy zimnicę i co weekendzik prawie????? aby pogoda troche posprzyjała to w ogródku by się porobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No to wpadłam i do Ciebie z kawusią http://www.dieta.pl/grupy_wsparcia/members/majacyr-albums-widoczki-picture1194-kawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Magi-pyszności dziś serwujesz dziewczynki a ja z zapytaniem........... problema mam, bo gałęzie sasiada w znacznym stopniu zaczynaja zaduszać mi roslinki...ktos nie za bardzo piomyslał sadząc brzozy, wierzby i inne zaraz przy siatce. teraz mi wszystkie powchodziły na i nad moje roslinki sypie się z brzozy, sypie się z wierzby- co mam zrobic? pytam ,bo szykuję sie na rozmowę a jeszcze nieznam ich, bo oni od samego początku izoluja sie od reszty...pytam jakby coś odburchnęli, co mogę a czego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Cześć Akuś Jak gałęzie sąsiada wchodzą na Twoją posesję, to wzywasz go do ich usunięcia (musisz go wtedy wpuścić na teren), jeżeli nie chce, to masz prawo usunąć je sama Było sporo wątków na ten temat, spróbuję poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 http://forum.muratordom.pl/galezie-wystajace-na-droge,t47981.htm?highlight=gałęziehttp://forum.muratordom.pl/drzewa-sasiada,t3046.htm?highlight=gałęzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 niezastapiona jesteś Olguś http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a010.gif lece poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak poszukasz po forum, to jest tego więcej, ale i tak wszędzie ten sam przepis jest przytaczany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak poszukasz po forum, to jest tego więcej, ale i tak wszędzie ten sam przepis jest przytaczany kodeks cywilny.. o odległościach jest chyba coś, co dotyczy dotyczy ogródków działkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak poszukasz po forum, to jest tego więcej, ale i tak wszędzie ten sam przepis jest przytaczany kodeks cywilny.. o odległościach jest chyba coś, co dotyczy dotyczy ogródków działkowych? Chyba tak, tam dochodzą jeszcze regulaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Jak poszukasz po forum, to jest tego więcej, ale i tak wszędzie ten sam przepis jest przytaczany kodeks cywilny.. o odległościach jest chyba coś, co dotyczy dotyczy ogródków działkowych? Chyba tak, tam dochodzą jeszcze regulaminy tak, tak mam taki regulamin w domciu miłego weekendu dziewczynki!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 miłego Akuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 W sprawie łóżka - ze wzgledów na nasze figielki, ja wybrałabym takie bez wystającej częsci w nogach. Czyli nie metalowe a to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Cześć Mamciu , wybyłaś weekendowo czy sadzisz tulipany? Jesteś niesamowita z tym ukorzenianiem, różę też ? Nie wiedziałam, że tak się da - patyk do ziemi, a jutro już kwitnie . U mnie by chyba nie chciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 04.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 witam wieczornie łóżko nr 1 2 nie bo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.10.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 ja lubie takie metalowe... będziesz gdzie miała męża wiązać w sumie to o takim myślimy do swojej przyszłej sypialni, tylko o czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts