Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do akowego gniazdka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...

jak ja się cieszę, że o mnie nie zapomniałyście dziewczyny.....kochane jesteście!!!!! :D

tak jak napisałam w dzienniku zapał wcale a wcale nie minął...

przyznaję-mój bład, bo myslałam, że już nik nie interesuje się moim dzienniczkiem a w związku z tym, że nie przychodziły do\mnie żądne powiadomienia to tak tylko się utwierdzałam w tym :-?

kochane! mieszkamy od 13.09... hehe do tej pory 13 była dla mnie szczęśliwa, więc myślę, że nasze gniazdko przyniesie Nam wiele szczęścia i radości!!!!!!!

poza tym po 13 latach pracy podziękowano mi po powrocie po wychowawczym za pracę także mam więcej czasu na wykończeniówkę a co za tym idzie juz teraz czekam do wiosny, aby zając się tym co kocham najbardziej- urządzaniem naszego ogrodu!!!!! :wink:

zdaję sobie sprawę, że nie uda mi ze względów finansowych urządzić w ciągu roku, ale chcę zrobić ile się da!!!!! :D

zapraszam wobec tego do mojego dziennika :D

aka super że jesteś! Fajnie, ze mieszkacie i że jesteście szczęsliwi, oto przecież chodzi :D

Domek super. Urządzony tak po domowemu a nie jak w muzeum.

Kolory ekstra.

Naprawdę bardzo mi się podoba.

cieszę się niezmiernie z tych słów!dziękuję Aguś :D

jej, jak dobrze, że sie w końcu odezwałaś :p

bardzo, bardzo się cieszę :p :p :p :p

ślicznie się urządziliście, dzieci mają piękne pokoje :D

nawet nie przypuszczałam, że juz jesteście po przeprowadzce, miła niespodzianka :wink:

czekam na kuchnię :wink:

i zaglądaj tu częściej kobieto, bo tak fajnie móc pogadać z pierwszymi znajomymi z forum 8) :wink: