DarioAS 22.03.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://www.samre.info/kartki/11w/wiel11/wielkanoc11.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 widzę, że prace poszły nieźle naprzód. Najgorsze za Wami, teraz powoli wchodzimy w same przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.04.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 czyżby prace stanęły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.05.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Widze, ze pomalu finiszujecie, kiedy planujecie przeprowadzke? Pozdrawiam i prosze czesciej uzupelniac dziennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 wszystko wporządku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 04.06.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Aka jak postępy przy wykończeniówce . Ślicznie wyszły wam gładzie. Jak od razu domowo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.06.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a do siebie to nie zajrzałaś nawet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaszka 22.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Aka , co słychać ? Udało wam się sprzedać mieszkanie? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 no, co jest??? usilnie się dopraszam o jakąś wizytę w swoim dzienniku dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Tak wszystko ucichło na temat domu...Czyżby wraz z postępami budowlanymi znikł zapał i entuzjazm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 12.11.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 jak ja się cieszę, że o mnie nie zapomniałyście dziewczyny.....kochane jesteście!!!!! tak jak napisałam w dzienniku zapał wcale a wcale nie minął... przyznaję-mój bład, bo myslałam, że już nik nie interesuje się moim dzienniczkiem a w związku z tym, że nie przychodziły do\mnie żądne powiadomienia to tak tylko się utwierdzałam w tym kochane! mieszkamy od 13.09... hehe do tej pory 13 była dla mnie szczęśliwa, więc myślę, że nasze gniazdko przyniesie Nam wiele szczęścia i radości!!!!!!! poza tym po 13 latach pracy podziękowano mi po powrocie po wychowawczym za pracę także mam więcej czasu na wykończeniówkę a co za tym idzie juz teraz czekam do wiosny, aby zając się tym co kocham najbardziej- urządzaniem naszego ogrodu!!!!! zdaję sobie sprawę, że nie uda mi ze względów finansowych urządzić w ciągu roku, ale chcę zrobić ile się da!!!!! zapraszam wobec tego do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 No w koncu do nas wrocilas! A co do zdjec to mam nadzieje, ze nie pozwolisz nam dlugo czekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.11.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 aka super że jesteś! Fajnie, ze mieszkacie i że jesteście szczęsliwi, oto przecież chodzi Domek super. Urządzony tak po domowemu a nie jak w muzeum. Kolory ekstra. Naprawdę bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Czekam na zaproszenie na wiosennego grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.11.2008 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Cieszę się, że Wam się podoba, bo Wasza opinia jest bardzo cenna Elfirku-jak już chociaż odrobinę będę miała zasadzone to obowiązkowo na grilka zapraszam, bo Ciebie jak nikogo innego do pseudo ogrodu nie wypada zapraszac, hehe !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.11.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 aka super że jesteś! Fajnie, ze mieszkacie i że jesteście szczęsliwi, oto przecież chodzi Domek super. Urządzony tak po domowemu a nie jak w muzeum. Kolory ekstra. Naprawdę bardzo mi się podoba. cieszę się niezmiernie z tych słów!dziękuję Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.11.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 wiecie co? teraz dopiero spojrzałam, że dziś 2 m-ce jak się byczymy na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 jej, jak dobrze, że sie w końcu odezwałaś bardzo, bardzo się cieszę ślicznie się urządziliście, dzieci mają piękne pokoje nawet nie przypuszczałam, że juz jesteście po przeprowadzce, miła niespodzianka czekam na kuchnię i zaglądaj tu częściej kobieto, bo tak fajnie móc pogadać z pierwszymi znajomymi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.11.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Aniu-cieszę się, że tak dzielnie upominałas o to abym z powrotem zagościła w swoim albumiku.....duży buziak ślę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.11.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts