Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki samochod kupilbys zonie???

cisza1

Jaki samochod kupilbys zonie???  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki samochod kupilbys zonie???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja może - jako żona się odezwę - chciałabym, żeby mąż mi kupił Mistsubishi Colta, albo Nissana Micrę, albo Suzuki Swifta. Nie znam się kompletnie na samochodach, ale takie mi sie podobają.

Może w nagrodę za zrobienie prawa jazdy mi jakiś kupi. Tylko na razie nie robię...

Komturowa jeździ Golfem III, tani w zakupie, oszczedny w eksploatacji, jak stuknie - nie żal, (jak na razie miała 2 "dzwony" - oba niezawinione :o :D !) i dość bezpieczny.

Ja obecnie od 8 lat "knedliczką" - Felcia combi 1,9 D

Wprawdzie pytanie skierowane bj do panów :wink: , jednak wtrącę swoje trzy grosze 8)

Dlaczego z góry zakładacie, że kobieta powinna mieć mały samochód :-? takie typowo męskie, szowinistyczne podejście :roll:

Nie cierpię małych autek, są mniej komfortowe, mniej bezpieczne......nie chciałabym takiego....i nie mam 8)

To oczywiście moje subiektywne odczucia, bo jeśli kobitka woli mniejsze auto, to ok, w końcu nie musi sobie niczego "przedłużać" poprzez dużą furę :lol:

Sorry Kuleczko. Felcia jest zbudowana na płycie podłogowej Polo, Golf mimo że krótszy (mniejszy bagażnik) jest większym samochodem.

Pozdrawiam :)

A ja chcę Yariskę. No po babsku mi się podoba i mam dość Astry I. Nie żeby Astra się psuła czy cós ale to taki kulfon że....... :evil:

Na ale w sumie wydaje mi się że dla kobiety to niekoniecznie małe auto ale koniecznie ze wspomaganiem kierownicy. Moja Astra nietety nie zaposiada takiego ustrojstwa i nieraz mnie ręce bolą po trudniejszych manewrach.