cisza1 07.02.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 no wlasnie.... jaki? chyba dobry bedzie:- maly (bo nie umie za dobrze skrecac)- tani (bo jak rozwali bedzie mniej zal)- bezpieczny (bo to dobra zona)- oszczedny (bo nauczycielska pensja duza nie jest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 07.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 witam. głosowałam na taki jakim sama jeżdżę. pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.02.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Głosowałem na Yarisa bo.......sam mi sie podoba (w kategori małe auto do miasta). Dla siebie to znacznie coś większego Żona zdaje za 3 tyg prawko (zobaczymy kto miłl rację) i mam nadzieję, że nie zażyczy sobie autka!!! Na początek mogę jej kupić zielony listek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 lubie Corsę -miałam kiedyś z automatyczną skrzynią , podgrzewanymi fotelami i innymi bajerami ...... do dzisiaj wspominam ja z sentymentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 07.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ja jako zona, która nie ma oddzielnego jeszcze samochodu..... mam dylemat z wyborem.... najchętniej .... granatowy p.s. a ten opel to najnowszy? bo całkiem całkiem wygląda yaris już spospoliciała zapytaj żonę własną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja polecam corsę , też żonce kupiłem i bardzo dobrze się jej jeździ , jest bardzo zadowolona pomimo że corsa nie jest najnowszego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 07.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Ja dostałam od męża Forda Fieste, bo mało pali i łatwo nim parkować.Jestem z niego zadowolona chociaz wole jezdzic automatem nieco wiekszym niż fordzik(należącym do męża).Ale co tam ciesze sie że go mam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 07.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jaki bym kupil samochod zonie??? Dobre pytanie,sama sobie wlasnie kupila Almere. No prawie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mi bardzo dobrze jezdzi sie renowkami., teraz jezdze meganka i wydaje mi sie, ze jest to typowo babski samochod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.02.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 To ja może - jako żona się odezwę - chciałabym, żeby mąż mi kupił Mistsubishi Colta, albo Nissana Micrę, albo Suzuki Swifta. Nie znam się kompletnie na samochodach, ale takie mi sie podobają. Może w nagrodę za zrobienie prawa jazdy mi jakiś kupi. Tylko na razie nie robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 07.02.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 jeep irokez - bo TEŻ sam bym nim jeździł. Całe życie jeżdżę służbowymi. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.02.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Komturowa jeździ Golfem III, tani w zakupie, oszczedny w eksploatacji, jak stuknie - nie żal, (jak na razie miała 2 "dzwony" - oba niezawinione !) i dość bezpieczny. Ja obecnie od 8 lat "knedliczką" - Felcia combi 1,9 D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Wprawdzie pytanie skierowane bj do panów , jednak wtrącę swoje trzy grosze Dlaczego z góry zakładacie, że kobieta powinna mieć mały samochód takie typowo męskie, szowinistyczne podejście Nie cierpię małych autek, są mniej komfortowe, mniej bezpieczne......nie chciałabym takiego....i nie mam To oczywiście moje subiektywne odczucia, bo jeśli kobitka woli mniejsze auto, to ok, w końcu nie musi sobie niczego "przedłużać" poprzez dużą furę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2007 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Sorry Kuleczko. Felcia jest zbudowana na płycie podłogowej Polo, Golf mimo że krótszy (mniejszy bagażnik) jest większym samochodem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majcia 08.02.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja jeżdze renault megane coupe 150 km Jest super zwinna, mala i zwrotna i nie zgadzam sie z opinia ze sa awaryjne. Jezdze juz prawie dwa lata i nic sie nie dzieje A już jest z niej ostra "staruszka" - 96 r. Polecam dla kobiety jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 MZK -kolor czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 08.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja chcę Yariskę. No po babsku mi się podoba i mam dość Astry I. Nie żeby Astra się psuła czy cós ale to taki kulfon że....... Na ale w sumie wydaje mi się że dla kobiety to niekoniecznie małe auto ale koniecznie ze wspomaganiem kierownicy. Moja Astra nietety nie zaposiada takiego ustrojstwa i nieraz mnie ręce bolą po trudniejszych manewrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Walec drogowy, nie rozwija szalonych prędkości i jest bezpieczny Tak poważnie, to Audi A3 lub A4, oczywiście nie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.02.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja mam Megane kombi i wcale nie uważam jej za "babskie" auto. Poza tym to najlepsze auto świata - służbowe. A żonie nie kupiłbym żadnego z powyższych aut - po pierwsze lubi większe, po drugie wolę, jak jeździ bezpieczniejszym. W tej chwili jest to Volvo S40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 A ja tam lubie swoją Micrę właśnie za to że jest niewielka ( choć w środku jest naprawdę dużo miejsca ) i wszędzie nią wjadę . Myślę że większym też by mi się dobrze jeździło tylko jeden warunek - musi mieć wspomaganie kierownicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts