Mikazuu 10.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 arekk, jak ja ci zazdroszczę!!!! moje marzenie to właśnie taki ekskluzywny "karawan" marki VOLVO teraz jeżdżę V40, ale docelowo w moim garażu MUSI parkować takie cudo jak V70, a najlepiej XC70 (pewnie dlatego powiekszyłam go w projekcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Krótkie Pajero, Patrola, Vitare, Ravke. Dlaczego? Bo bezpieczne, terenowe, na każdy krawężnik wjedzie, na rybki i grzybki, no najważniejsze sam bym chciał takie. I nie będzie wstydem żonki autem pojeździć No oczywiście jeżeli pozyczy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.02.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Hummer?Poszerzyć bramę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Hummer? Poszerzyć bramę.. Dla mnie H1 dla żony H3 i wszystko ok Że też wcześniej o tym nie pomyślalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 10.02.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Gdybym mogła chcieć to chciałabym Toyotę Yaris, ale dwa samochody nam niepotrzebne i to koniec chciejstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Hondę - byle robioną w Japonii - przez 10 lat brak wydatków na części - poza normalnym zużyciem klocków i wymianami oleju. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 10.02.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 10 lat jednym samochodem ? Jakiez to okropnie monotonne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 11.02.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ale tanie, samochód się zamortyzuje w 200%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 10 lat jednym samochodem ? Jakiez to okropnie monotonne . Max 3, ale nie trzeba kupować nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Najmniejsze auto, którym jeździłam przez rok była Alfa 147, było to 3 lata temu. Nigdy więcej, stanowczo było za małe, nie wspomnę już o jakosci zawieszenia tego włoskiego badziewia. Badziewia?? Wypluj to slowo To po prostu nie jest samochod przeznaczony do jazdy po wertepach (=polskich drogach). Ja mialam Alfe 164, teraz Alfe 145 a jak juz wybuduje (kiedys... ) to kupie sobie Alfe Gtv. Za urode i charakter urodę to one mają, te alficzki znaczy Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan i niestety Alfa wypada najgorzej w tym rankingu. Kupiłam ją jako roczne autko z niewielkim przebiegiem. Po roku zawieszenie stukało, waliło i wydawało mnóstwo innych dźwięków do spółki z kokpitem (bardzo stylowym zresztą). Może to rzeczywiście auto nie na polskie drogi, ale ja też swoich samochodów nie oszczędzam W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 14.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Głosowałem na inny !? ... a moze kupisz żonie Seata cordoba ....... jeżdzę 3 lata i nawet jestem zadowolona .... ale marzy mi sie yariska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan Alfa W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki ...bo nie jeździłaś Hondką Accord, ja mam już trzecią z kolei...i nie istnieją dla mnie inne marki na razie, bo nie zamierzam zmieniać z braku kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.02.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan Alfa W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki ...bo nie jeździłaś Hondką Accord, ja mam już trzecią z kolei...i nie istnieją dla mnie inne marki na razie, bo nie zamierzam zmieniać z braku kasy I tu się z Tolą zgadzam w całej rozciągłości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan Alfa W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki ...bo nie jeździłaś Hondką Accord, ja mam już trzecią z kolei...i nie istnieją dla mnie inne marki na razie, bo nie zamierzam zmieniać z braku kasy tolu, jeździłam a konkretnie mąż był posiadaczem, no ale parę razy dał się przejechać Potwierdzam, fajne, rasowe autko (piszę o tej nowej hondzie, bo starszymi modelami nie miałam okazji ) Ze strony męża, to była taka krótkotrwała zdrada (marki audi oczywiście), fajnie mu było z tą hondą, ale jak ją rozbił w starciu z polonezem, stwierdził, że to był znak i wrócił do "władcy pierscieni". Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 14.02.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja głosowałam na "inne", bo jeździłam Fordem Fiestą, a Fordzika nie było w spisie. Sprzedalismy i kupiliśmy kombiaka, też Forda - Focusa. Potrzebowaliśmy przestrzeni w aucie, bo dziecko. I nie powiem też sie dobrze jeździ. Dla mnie nie musi być małe auto, ważne by jeździło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje ....chyba młodnieje, bo za wszystkimi modelami BMW ogląda się mój nastoletni synek na szczęście nie chodzi w dresach, ani w czapce z daszkiem i do złotych łańcuchów też go nie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan Alfa W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki ...bo nie jeździłaś Hondką Accord, ja mam już trzecią z kolei...i nie istnieją dla mnie inne marki na razie, bo nie zamierzam zmieniać z braku kasy tolu, jeździłam a konkretnie mąż był posiadaczem, no ale parę razy dał się przejechać Potwierdzam, fajne, rasowe autko (piszę o tej nowej hondzie, bo starszymi modelami nie miałam okazji ) Ze strony męża, to była taka krótkotrwała zdrada (marki audi oczywiście), fajnie mu było z tą hondą, ale jak ją rozbił w starciu z polonezem, stwierdził, że to był znak i wrócił do "władcy pierscieni". Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje Gdyby się starzał to chciałby mercedesa. Chęć na BMW to oznaka drugiej młodości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje ....chyba młodnieje, bo za wszystkimi modelami BMW ogląda się mój nastoletni synek na szczęście nie chodzi w dresach, ani w czapce z daszkiem i do złotych łańcuchów też go nie ciągnie Całe szczęście, ale może chociaż złote sygnety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Gdyby się starzał to chciałby mercedesa. Chęć na BMW to oznaka drugiej młodości To mnie martwi właśnie....druga młodość....druga żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.02.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Wprawdzie pytanie skierowane bj do panów , jednak wtrącę swoje trzy grosze Dlaczego z góry zakładacie, że kobieta powinna mieć mały samochód takie typowo męskie, szowinistyczne podejście A czy istnieje "żeńskie" szowinistyczne podejście ? Jak nie chcesz mieć szowinistycznego podejścia to nie zgadzaj się aby mąż Tobie kupił samochód tylko sama na niego zapracuj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts