Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki samochod kupilbys zonie???

cisza1

Jaki samochod kupilbys zonie???  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki samochod kupilbys zonie???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 171
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najmniejsze auto, którym jeździłam przez rok była Alfa 147, było to 3 lata temu. Nigdy więcej, stanowczo było za małe, nie wspomnę już o jakosci zawieszenia tego włoskiego badziewia.

Badziewia?? Wypluj to slowo ;-) To po prostu nie jest samochod przeznaczony do jazdy po wertepach (=polskich drogach).

Ja mialam Alfe 164, teraz Alfe 145 a jak juz wybuduje (kiedys... ) to kupie sobie Alfe Gtv. Za urode i charakter :)

:lol: :lol: :lol: urodę to one mają, te alficzki znaczy :wink:

Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan i niestety Alfa wypada najgorzej w tym rankingu. Kupiłam ją jako roczne autko z niewielkim przebiegiem. Po roku zawieszenie stukało, waliło i wydawało mnóstwo innych dźwięków do spółki z kokpitem (bardzo stylowym zresztą).

Może to rzeczywiście auto nie na polskie drogi, ale ja też swoich samochodów nie oszczędzam :oops:

W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki :wink:

Jeździłam kilkoma markami, min VW, Renault, Peugeot, Nissan Alfa

W każdym bądź razie odkąd przesiadłam się do Audi, nie istnieją dla mnie inne marki :wink:

...bo nie jeździłaś Hondką Accord, ja mam już trzecią z kolei...i nie istnieją dla mnie inne marki :wink: na razie, bo nie zamierzam zmieniać z braku kasy :wink: 8)

...bo nie jeździłaś Hondką Accord, ja mam już trzecią z kolei...i nie istnieją dla mnie inne marki :wink: na razie, bo nie zamierzam zmieniać z braku kasy :wink: 8)

I tu się z Tolą zgadzam w całej rozciągłości :):)

tolu, jeździłam :D

a konkretnie mąż był posiadaczem, no ale parę razy dał się przejechać :lol:

Potwierdzam, fajne, rasowe autko (piszę o tej nowej hondzie, bo starszymi modelami nie miałam okazji :wink: )

Ze strony męża, to była taka krótkotrwała zdrada (marki audi oczywiście), fajnie mu było z tą hondą, ale jak ją rozbił w starciu z polonezem, stwierdził, że to był znak i wrócił do "władcy pierscieni". Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje :roll: :roll: :roll: :lol:

A ja głosowałam na "inne", bo jeździłam Fordem Fiestą, a Fordzika nie było w spisie. Sprzedalismy i kupiliśmy kombiaka, też Forda - Focusa. Potrzebowaliśmy przestrzeni w aucie, bo dziecko. I nie powiem też sie dobrze jeździ. Dla mnie nie musi być małe auto, ważne by jeździło :lol:

Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje :roll: :roll: :roll: :lol:

....chyba młodnieje, bo za wszystkimi modelami BMW ogląda się mój nastoletni synek :roll: :wink:

na szczęście nie chodzi w dresach, ani w czapce z daszkiem i do złotych łańcuchów też go nie ciągnie 8)

tolu, jeździłam :D

a konkretnie mąż był posiadaczem, no ale parę razy dał się przejechać :lol:

Potwierdzam, fajne, rasowe autko (piszę o tej nowej hondzie, bo starszymi modelami nie miałam okazji :wink: )

Ze strony męża, to była taka krótkotrwała zdrada (marki audi oczywiście), fajnie mu było z tą hondą, ale jak ją rozbił w starciu z polonezem, stwierdził, że to był znak i wrócił do "władcy pierscieni". Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje :roll: :roll: :roll: :lol:

Gdyby się starzał to chciałby mercedesa. Chęć na BMW to oznaka drugiej młodości :D

Ostatnio coś przebąkuje o bmw.....chyba się starzeje :roll: :roll: :roll: :lol:

....chyba młodnieje, bo za wszystkimi modelami BMW ogląda się mój nastoletni synek :roll: :wink:

na szczęście nie chodzi w dresach, ani w czapce z daszkiem i do złotych łańcuchów też go nie ciągnie 8)

Całe szczęście, ale może chociaż złote sygnety :lol:

Gość M@riusz_Radom
Wprawdzie pytanie skierowane bj do panów :wink: , jednak wtrącę swoje trzy grosze 8)

Dlaczego z góry zakładacie, że kobieta powinna mieć mały samochód :-? takie typowo męskie, szowinistyczne podejście :roll:

A czy istnieje "żeńskie" szowinistyczne podejście ? Jak nie chcesz mieć szowinistycznego podejścia to nie zgadzaj się aby mąż Tobie kupił samochód tylko sama na niego zapracuj ;)

Pozdrawiam