kuleczka 14.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Wprawdzie pytanie skierowane bj do panów , jednak wtrącę swoje trzy grosze Dlaczego z góry zakładacie, że kobieta powinna mieć mały samochód takie typowo męskie, szowinistyczne podejście A czy istnieje "żeńskie" szowinistyczne podejście ? Jak nie chcesz mieć szowinistycznego podejścia to nie zgadzaj się aby mąż Tobie kupił samochód tylko sama na niego zapracuj Pozdrawiam Drogi Mariuszu, nie wiem czy zauważyłeś, ale w mojej wypowiedzi, wyrazy : "męskie" i "szowinistyczne" są rozdzielone przecinkami, celowo nie łączę ich w jedno określenie, bo wiem, że wychodzi bzdura, są to po prostu wymienione po sobie, oddzielne określenia. Jeszcze jedno pytanie. Gdzie ja napisałam, że to mąż kupuje mi samochody? Skąd ten wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A to taki żart, dowcip, fraszka w moim wykonaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A to taki żart, dowcip, fraszka w moim wykonaniu Pozdrawiam Cóż, drugim Kochanowskim to Ty nie zostaniesz Pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 14.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Ranisz moje serce A wracając do tematu - ku jakiemu wyborowi skłania się założyciel wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 14.02.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Wprawdzie pytanie skierowane bj do panów , jednak wtrącę swoje trzy grosze Dlaczego z góry zakładacie, że kobieta powinna mieć mały samochód takie typowo męskie, szowinistyczne podejście Nie cierpię małych autek, są mniej komfortowe, mniej bezpieczne......nie chciałabym takiego....i nie mam To oczywiście moje subiektywne odczucia, bo jeśli kobitka woli mniejsze auto, to ok, w końcu nie musi sobie niczego "przedłużać" poprzez dużą furę w pełni się zgadzam znacznie bezpieczniejsze samochody zaczynają się od 4,5 m zakładam że rozpatrujesz nowe samochody jeśli tak to super alternatywą do ww. autek jest Ford Mondeo z 2002-2003 z Tdci uwaga na wersję 130KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jakoś na forumie panuje ogolna nuda to pozwole sobie skomentowac to co powiedziała kuleczka w odniesieniu do tematu wątku.Ma racje w rozumieniu ... duzy samochód dla kobiety tylko,że pytanie samo ciśnie się na usta.Jakim jeździłas lub jeździsz dużym autem?Musisz mieć jakieś doswiadczenia skoro bronisz tak kobitek.Wysłucham chetnie tego co masz do powiedzenia ale bez tego szowinizmu...bo nie dość ,że to ostatnio bardzo popularne słowo na forum ale i taki punkt zapalny w rozmowie damsko- meskiej. Osobiście kupiłbym żonie kia sportage ale po to by mi po pierwszej jeździe oddala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.02.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 a ja to bym chciała... być wożona -chociaż raz w miesiącu, i szofer młody, piękny i milczący... A taki po czterdziestce,pieknie łysiejacy inaczej i milczacy jak grób szofer??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 14.02.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 14.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jakoś na forumie panuje ogolna nuda to pozwole sobie skomentowac to co powiedziała kuleczka w odniesieniu do tematu wątku.Ma racje w rozumieniu ... duzy samochód dla kobiety tylko,że pytanie samo ciśnie się na usta.Jakim jeździłas lub jeździsz dużym autem?Musisz mieć jakieś doswiadczenia skoro bronisz tak kobitek.Wysłucham chetnie tego co masz do powiedzenia ale bez tego szowinizmu...bo nie dość ,że to ostatnio bardzo popularne słowo na forum ale i taki punkt zapalny w rozmowie damsko- meskiej. Osobiście kupiłbym żonie kia sportage ale po to by mi po pierwszej jeździe oddala moja Żonka drobna kobietka super sobie śmiga po W-wie 4,7 m mondziakiem i nie robi mi obciachu (tj nie ślimaczy się lewym pasem) powiem więcej z dużym samochodem kobiecie do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jakoś na forumie panuje ogolna nuda to pozwole sobie skomentowac to co powiedziała kuleczka w odniesieniu do tematu wątku.Ma racje w rozumieniu ... duzy samochód dla kobiety tylko,że pytanie samo ciśnie się na usta.Jakim jeździłas lub jeździsz dużym autem?Musisz mieć jakieś doswiadczenia skoro bronisz tak kobitek.Wysłucham chetnie tego co masz do powiedzenia ale bez tego szowinizmu...bo nie dość ,że to ostatnio bardzo popularne słowo na forum ale i taki punkt zapalny w rozmowie damsko- meskiej. Osobiście kupiłbym żonie kia sportage ale po to by mi po pierwszej jeździe oddala kia.......nie lubię Na twoje ns-ku życzenie postaram się wymienić, jeździłam dawno, dawno temu Nissanem Primera, Fordem mondeo, Oplem omega, VW passatem, Renault Laguna, Audi A4 (w tej chwili trzecim z kolei ). Nie są to może ogromne samochody, ale też nienajmniejsze. Najlepiej prowadziło mi się A6 męza, ale dwie takie kolumbryny nie zmieszczą nam się w garażu, poza tym cena też jest spora, więc zostanę przy obecnym Może kiedyś Tak najbardziej to mi się marzy Audi Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jakoś na forumie panuje ogolna nuda to pozwole sobie skomentowac to co powiedziała kuleczka w odniesieniu do tematu wątku.Ma racje w rozumieniu ... duzy samochód dla kobiety tylko,że pytanie samo ciśnie się na usta.Jakim jeździłas lub jeździsz dużym autem?Musisz mieć jakieś doswiadczenia skoro bronisz tak kobitek.Wysłucham chetnie tego co masz do powiedzenia ale bez tego szowinizmu...bo nie dość ,że to ostatnio bardzo popularne słowo na forum ale i taki punkt zapalny w rozmowie damsko- meskiej. Osobiście kupiłbym żonie kia sportage ale po to by mi po pierwszej jeździe oddala kia.......nie lubię Na twoje ns-ku życzenie postaram się wymienić, jeździłam dawno, dawno temu Nissanem Primera, Fordem mondeo, Oplem omega, VW passatem, Renault Laguna, Audi A4 (w tej chwili trzecim z kolei ). Nie są to może ogromne samochody, ale też nienajmniejsze. Najlepiej prowadziło mi się A6 męza, ale dwie takie kolumbryny nie zmieszczą nam się w garażu, poza tym cena też jest spora, więc zostanę przy obecnym Może kiedyś Tak najbardziej to mi się marzy Audi Q7 Chciałbym zobaczyc a nawet przejechac sie z Toba w roli glównej ostatnia z audic to bardzo ciekawe ,że przy tym potrzfisz to sprzedac jak jeździsz. pozdrawiam Cie ciepluchno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Chciałbym zobaczyc a nawet przejechac sie z Toba w roli glównej ostatnia z audic to bardzo ciekawe ,że przy tym potrzfisz to sprzedac jak jeździsz. pozdrawiam Cie ciepluchno. Ns, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale ja nic nie sprzedaję podczas jazdy Tu zaszła pomyłka A przejechać się................... może kiedyś będzie okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Chciałbym zobaczyc a nawet przejechac sie z Toba w roli glównej ostatnia z audic to bardzo ciekawe ,że przy tym potrzfisz to sprzedac jak jeździsz. pozdrawiam Cie ciepluchno. Ns, nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale ja nic nie sprzedaję podczas jazdy Tu zaszła pomyłka A przejechać się................... może kiedyś będzie okazja krótko.... potrafisz jako Kobieta sprzedać swoją wiedze na temat jazdy dużym samochodem innym osobom które, nie wiedzą nawet co to jest .duży samochodzik..Wiem ,że nic nie sprzedajesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 krótko.... potrafisz jako Kobieta sprzedać swoją wiedze na temat jazdy dużym samochodem innym osobom które, nie wiedzą nawet co to jest .duży samochodzik..Wiem ,że nic nie sprzedajesz ..... Uff......bo już się bałam, że chcesz kupić....albo co gorsza, już zrobiłeś przedpłatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 krótko.... potrafisz jako Kobieta sprzedać swoją wiedze na temat jazdy dużym samochodem innym osobom które, nie wiedzą nawet co to jest .duży samochodzik..Wiem ,że nic nie sprzedajesz ..... Uff......bo już się bałam, że chcesz kupić....albo co gorsza, już zrobiłeś przedpłatę ale na jazde w Twoim towarzystwie moge mieć nadzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 krótko.... potrafisz jako Kobieta sprzedać swoją wiedze na temat jazdy dużym samochodem innym osobom które, nie wiedzą nawet co to jest .duży samochodzik..Wiem ,że nic nie sprzedajesz ..... Uff......bo już się bałam, że chcesz kupić....albo co gorsza, już zrobiłeś przedpłatę ale na jazde w Twoim towarzystwie moge mieć nadzieje???? Już nic nie mówię......bo mnie 1950 w innym wątku strofuje Tak to jest, człowiek wypije dwa browce i od razu......myśli nieuczesane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 krótko.... potrafisz jako Kobieta sprzedać swoją wiedze na temat jazdy dużym samochodem innym osobom które, nie wiedzą nawet co to jest .duży samochodzik..Wiem ,że nic nie sprzedajesz ..... Uff......bo już się bałam, że chcesz kupić....albo co gorsza, już zrobiłeś przedpłatę ale na jazde w Twoim towarzystwie moge mieć nadzieje???? Już nic nie mówię......bo mnie 1950 w innym wątku strofuje Tak to jest, człowiek wypije dwa browce i od razu......myśli nieuczesane browarka nie pije...ale jeżeli to było końkretnie do mienia.........to pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2007 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ja rowniez jestem za duzym autem. Kiedys jezdzilam tylko malymi samochodami , maz duzymi i wydawalo mi sie ze nigdy nie wsiade do duzego samochodu.A teraz tylko duze autko.Z tych ktore sa do wyboru to zdecydowalabym sie na Toyote Yaris.Jak dla mnie najlepsze sa samochody Japonskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.02.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts