kuleczka 15.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? Pewnie się nie znam.......ale to coś jest strrraszne...............brrrrr nie wiem, co ludzie widzą w tym paskudztwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 15.02.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? Pewnie się nie znam.......ale to coś jest strrraszne...............brrrrr nie wiem, co ludzie widzą w tym paskudztwie Widza wlasnie to H... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 16.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? W Polsce? Nie dałbyś rady, za szerokie toto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 16.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja rowniez jestem za duzym autem. Kiedys jezdzilam tylko malymi samochodami , maz duzymi i wydawalo mi sie ze nigdy nie wsiade do duzego samochodu.A teraz tylko duze autko. Z tych ktore sa do wyboru to zdecydowalabym sie na Toyote Yaris.Jak dla mnie najlepsze sa samochody Japonskie. Dla mnie też japońskie są najlepsze... Mąż kupił mi pół roku temu SUBARU Forester głównie ze względu na błotnisty dojazd do naszego nowo wybudowanego domu... widoków na lepsza drogę w najbliższej 3-latce nie ma. Mój SUBI jest duży, ma wyższy prześwit, więc po dziurach mogę jeździeć spokojnie. Ma napęd x 4 więc roztopy mi nie straszne. Aha, to jest automat, więc w zasadzie nie musze nic robić. Ja mu dusze a on jedzie, takie mówisz-masz... No poprostu jest idealny... mój mąż oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie rozumiem sformułowania "kupić żonie samochód" . A co żona o tym myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 16.02.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Nie rozumiem sformułowania "kupić żonie samochód" . A co żona o tym myśli? a co tu jest do rozumienia? a co ma myslec? dostanie najtansze auto jakie bedzie spelnialo jej wymagania. ja jezdze stara astra i choc wiem ze bede musial ja niedlugo zmienic, jakos sie do tego nie pale. H3 z czystym sumieniem i bez zalu zostawiam tym ktorzy go potrzebuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Nie rozumiem sformułowania "kupić żonie samochód" . A co żona o tym myśli? Zona mysli ,że skoro małż chce jej kupic samochód to albo ma kochanke albo zabrali mu prawko. A tak poważnie to kupowanie żonie auta podytkowane jest np.sytuacja rodzinna czyli jest jej niezbedny do szybkiego komunikowania sie z pracą ,domem ,szkoła wtedy gdy małż jest strasznie zajety.Tak dla uelastycznienia problemów dnia codziennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Nie rozumiem sformułowania "kupić żonie samochód" . A co żona o tym myśli? a co tu jest do rozumienia? a co ma myslec? dostanie najtansze auto jakie bedzie spelnialo jej wymagania. ja jezdze stara astra i choc wiem ze bede musial ja niedlugo zmienic, jakos sie do tego nie pale. H3 z czystym sumieniem i bez zalu zostawiam tym ktorzy go potrzebuja. Chodzi mi o to, że takie "drobne" zakupy to my z mężem robimy wspólnie. I wybieramy OBOJE A zresztą kasa jest wspólna i nikt nic nikomu nie kupuje. Stąd moje zdziwienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 17.02.2007 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc.ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? To znaczy ,że u baba_budowniczy wszystko uzgadniaja we dwoje nawet kupno firanek i kwiatów do salonu. Dziwisz sie.I dobrze bo u ciebie np ty lubisz czasami zadecydować.Ot i wsio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.02.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? Pewnie się nie znam.......ale to coś jest strrraszne...............brrrrr nie wiem, co ludzie widzą w tym paskudztwie Toć to najładniejsze autko na świecie Duże, kwadratowe i czarne!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.02.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? W Polsce? Nie dałbyś rady, za szerokie toto. Maluszkiem wszędzie się zmieściłem, to H1 też dałbym radę A, że koła troszke większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? To znaczy ,że u baba_budowniczy wszystko uzgadniaja we dwoje nawet kupno firanek i kwiatów do salonu. Dziwisz sie.I dobrze bo u ciebie np ty lubisz czasami zadecydować.Ot i wsio. A żebyś wiedział, że dekoracja okien to wspólna decyzja. W końcu oboje na to patrzymy. Tylko to nie są firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? Nie wiem, czego nie wiesz i nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 17.02.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam Czy żadna z pań nie chciałaby posmigać po polskich drogach H1 ?!!!!????? W Polsce? Nie dałbyś rady, za szerokie toto. Maluszkiem wszędzie się zmieściłem, to H1 też dałbym radę A, że koła troszke większe I działkę zaorać można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? To znaczy ,że u baba_budowniczy wszystko uzgadniaja we dwoje nawet kupno firanek i kwiatów do salonu. Dziwisz sie.I dobrze bo u ciebie np ty lubisz czasami zadecydować.Ot i wsio. A żebyś wiedział, że dekoracja okien to wspólna decyzja. W końcu oboje na to patrzymy. Tylko to nie są firanki na pewno pierogi też lepicie sami no i oczywiście na Krakowskim przedmieściu (deptaku) w CCC kupujecie ten sam fason obuwia.A w Olimpie pijecie te same drinie bo inaczej nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? To znaczy ,że u baba_budowniczy wszystko uzgadniaja we dwoje nawet kupno firanek i kwiatów do salonu. Dziwisz sie.I dobrze bo u ciebie np ty lubisz czasami zadecydować.Ot i wsio. A żebyś wiedział, że dekoracja okien to wspólna decyzja. W końcu oboje na to patrzymy. Tylko to nie są firanki na pewno pierogi też lepicie sami no i oczywiście na Krakowskim przedmieściu (deptaku) w CCC kupujecie ten sam fason obuwia.A w Olimpie pijecie te same drinie bo inaczej nie wypada. NS - ty z innego kosmosu jestes kompletnie. Jak podziałem na "męskie i babskie" zajęcia i gadżety musisz sobie i reszcie świata udowadniać, że jesteś facetem, to współczuję. Mój mąż nie musi P.s. pierogów nie lepimy. Oboje. I do tego słyszałam, że mężczyźni to najlepsi kucharze. A mój mąż to jeden z przykładów - lubi i umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? To znaczy ,że u baba_budowniczy wszystko uzgadniaja we dwoje nawet kupno firanek i kwiatów do salonu. Dziwisz sie.I dobrze bo u ciebie np ty lubisz czasami zadecydować.Ot i wsio. A żebyś wiedział, że dekoracja okien to wspólna decyzja. W końcu oboje na to patrzymy. Tylko to nie są firanki na pewno pierogi też lepicie sami no i oczywiście na Krakowskim przedmieściu (deptaku) w CCC kupujecie ten sam fason obuwia.A w Olimpie pijecie te same drinie bo inaczej nie wypada. NS - ty z innego kosmosu jestes kompletnie. Jak podziałem na "męskie i babskie" zajęcia i gadżety musisz sobie i reszcie świata udowadniać, że jesteś facetem, to współczuję. Mój mąż nie musi P.s. pierogów nie lepimy. Oboje. I do tego słyszałam, że mężczyźni to najlepsi kucharze. A mój mąż to jeden z przykładów - lubi i umie Jesteś z Lublina i to mało oryginalna. Powtarzasz się no to to już słyszałem. Nie "kosmosuj" mi tu tylko odpowiedz jasniej na postawione ci pytanka.Robisz wrażenie osoby mocno spietaj i zdenerwowanej.Luzik nie mamy sie tu obrazać tylko debatować nad autem małży. Wypowiedziałaś sie niejasno stad lawina glupkowatych wypowiedzi (nietylko moich) ale wesolych i nie majacych na celu obrazanie cię.Jezeli tak myslisz to przepraszam.Zeby coś wydobyc od kogos konkretnego ludzie (nie ja)posługuja się czasami perfidnym językiem po to by zdołować rozmowce przeciwnika w dialogu. Ja takiego zamiaru nie mam i nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? To znaczy ,że u baba_budowniczy wszystko uzgadniaja we dwoje nawet kupno firanek i kwiatów do salonu. Dziwisz sie.I dobrze bo u ciebie np ty lubisz czasami zadecydować.Ot i wsio. A żebyś wiedział, że dekoracja okien to wspólna decyzja. W końcu oboje na to patrzymy. Tylko to nie są firanki na pewno pierogi też lepicie sami no i oczywiście na Krakowskim przedmieściu (deptaku) w CCC kupujecie ten sam fason obuwia.A w Olimpie pijecie te same drinie bo inaczej nie wypada. NS - ty z innego kosmosu jestes kompletnie. Jak podziałem na "męskie i babskie" zajęcia i gadżety musisz sobie i reszcie świata udowadniać, że jesteś facetem, to współczuję. Mój mąż nie musi P.s. pierogów nie lepimy. Oboje. I do tego słyszałam, że mężczyźni to najlepsi kucharze. A mój mąż to jeden z przykładów - lubi i umie Jesteś z Lublina i to mało oryginalna. Powtarzasz się no to to już słyszałem. Nie "kosmosuj" mi tu tylko odpowiedz jasniej na postawione ci pytanka.Robisz wrażenie osoby mocno spietaj i zdenerwowanej.Luzik nie mamy sie tu obrazać tylko debatować nad autem małży. Wypowiedziałaś sie niejasno stad lawina glupkowatych wypowiedzi (nietylko moich) ale wesolych i nie majacych na celu obrazanie cię.Jezeli tak myslisz to przepraszam.Zeby coś wydobyc od kogos konkretnego ludzie (nie ja)posługuja się czasami perfidnym językiem po to by zdołować rozmowce przeciwnika w dialogu. Ja takiego zamiaru nie mam i nie miałem. Ja też miałam zamiar się poprzekomarzać, ty jesteś jedyną osobą, która wywołała debatę na temat Aha - nie mogę powiedzieć, że nie jesteś oryginalny - bo jesteś. Aż za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts