niktspecjalny 18.02.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 do:baba_budowniczy kończąc powiem ,że pogadaliśmy po lubelsku i oryginalnie i przejżyście. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 18.02.2007 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 no tak... masz racje... moze tak powinno byc. ale nie wierze w wybor w OBOJE... bo co to konkretnie znaczy? Nie wiem, czego nie wiesz i nie rozumiem pytania pytalem o to jak taka wspolna decyzja wyglada. jak to u Was dziala? czy jezeli ktoras ze stron uzyje weta wobec powszechnie powazanej decyzji zgodnej ze zdaniem drugiej polowki w sprawie blachej badz istotnej to kupujecie czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.02.2007 03:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Maluszkiem wszędzie się zmieściłem, to H1 też dałbym radę A, że koła troszke większe Proszę, to zdjęcie zrobiono mi dzisiaj - wyobraź sobie, że ledwo się można w tym zmieścić w "pasie" ale owszem, radocha z jazdy niezła http://grypc.pl/mario/1takietam/DSCF1652.JPG Wcześniej, będąc w LA mieliśmy do dyspozycji "mniejszy" model H3 - tym w Polsce jeździłoby się już lepiej z racji mniejszych gabarytów http://grypc.pl/mario/1takietam/H3.JPG Pozdrawiam z Chicago.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Maluszkiem wszędzie się zmieściłem, to H1 też dałbym radę A, że koła troszke większe Proszę, to zdjęcie zrobiono mi dzisiaj - wyobraź sobie, że ledwo się można w tym zmieścić w "pasie" ale owszem, radocha z jazdy niezła http://grypc.pl/mario/1takietam/DSCF1652.JPG Wcześniej, będąc w LA mieliśmy do dyspozycji "mniejszy" model H3 - tym w Polsce jeździłoby się już lepiej z racji mniejszych gabarytów http://grypc.pl/mario/1takietam/H3.JPG Pozdrawiam z Chicago.[/img] H3 jest dla mnie za mały, no może dla żony to tak Dla siebie jak bym miał kase to tylko H1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.03.2007 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No tak, tylko lufę dorobić i na poligon ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 M@riusz_Radom Wprawdzie napisałam, że Hummer jest wstrętny ale Ci powiem, że ten żółty ma coś w sobie to chyba kolor łagodzi te jego kanty i staje się przez to bj ludzki nie pogardziłabym Ps. a baba wiadomo, tylko o kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pelsona 01.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dla żony ???, Hmmna pewno niezawodny czyli świeższe roczniki,obowiązkowo wspomaganie kierownicy i mile widziany automat. Poza tym bezpieczny czyli dużyz poduszką lub choćby jaśkiem.Dla mnie osobiście,najlepszy Hyundai Sonata z końca lat 90-tych 3.0 V6 automat full opcja,kawał niezawodnej fury i dużo przyjemności z jazdy za śmieszne pieniądze.Na codzień po mieście, zgadzam się z jednym z przedmówców najlepszyMZK - kolor czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 01.03.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jeśli o 02:28 ktoś myśli o samochodach, to musi to być mężczyzna W Chicago jestem, tutaj jest -7h w stosunku do Polskiego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Nie lubię małych aut. Chciałabym cos większego i wyższego, ale nie może być to star - mocny silnik - 5 drzwi - duzy bagażnik, aby narty czy pies się zmieścili - klima - napęd na przednie koła /może byc przełączenie na 4x4/ i ma nie palić 20 /100 Majka tak to tylko w ERZE a ja obecnie tico i mam go dosyć marzy mi się ładna terenówka ale chyba zacznę w lotka grać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 28.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 ta ankieta jest tendencyjnaczy ktos kiedys prowadzil badania ze kobiety wola male samochody ?czy tez moze meskie ego nie pozwala by konieta jezdzila duzym autem ?jakby co - kupil bym zonie Mondeo Combi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 28.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Jako przyszła posiadaczka autka stawiam na Micrę choć ja uwielbiam duże samochody - może z racji niskiego wzrostu (150 cm). Czuję się w nich bezpieczenie. Ale jeden duży samochód już jest a ja potrzebuję coś do podjazdów pod market w celu zrobienia zakupów. Małe jest piękne? No może niekoniecznie ale garaż jest na dwa samochody - jeden duży drugi mały bo kotłownia się tam znajduje. Więc wyjścia nie ma - maleństwo być musi Ale jeden warunek - pięciodrzwiowe maleństwo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 29.03.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 miałam corsę, miałam micrę bardzo lubię te samochody....a chciałąbym forda focusa albo toyotę corollę......................nie umiem uzasadnić dlaczego, ale tak najbardziej to chciałabym żonę mieć, oj ile ja bym dałą za dobra żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 17.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 ..samochód kupiłam i wybrałam sobie sama...duży i bezpieczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PTR 17.04.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Moja żonka jeździ naszmy wspólnym scorpio, a przebąkuje coś o PC-Cruiserze bo jej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.04.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 bardzo śmieszna lista i bardzo zabawny wątek "kupić żonie auto" - jak niewiele potrzeba żeby na bazie wspólnego majątku wznosić swoje męskie kalekie ego pod niebiosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 17.04.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ja lubię jeżdzić dużymi autami - ostatnio jeżdzę kombiakami, golfem i audi a4 - podobają mi się małe kobietki w dużych autach Jeśli jednak mogłabym wybierać to kombi zostawiłabym mężowi a sama z chęcią pojeżdziłabym TT-ką Ciekawe czy się kiedyś doczekam - jak na razie się nie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.04.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 hej AGGI "kupić żonie auto" - jak niewiele potrzeba żeby na bazie wspólnego majątku wznosić swoje męskie kalekie ego pod niebiosa... a gdzie jest napisane, że mają wspólny majątek? hę? BTW - moja żona kręci się galaxem. wygodny dla niej i dzieci. w mieście bez problemu parkuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.04.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jestem przedstawicielem handlowym ,sporo podróżuje 1000km tygodniowo.Dla mnie samochód poza względami bezpieczeństwa musi być oszczędny. I tu zaczynają się schody bo zależą od portfela wiadomo chciałabym jeździć supper cudami ale (nie wszystko odrazu ) przez ostatnie 5 lat katowałam skode oktawie -są extra-przedewszystkim mało palą bo ok 4-5 l na 100 silnik wytrzymały nie awaryjny zawieszenie twarde (jeżdze po wioskach)znacie te drogi. teraz też jeżdże skodą nie moge za dużo powiedzieć mam samochód 0,5 roku (5 letni) a taki okres to za krótko żeby powiedzieć czy ma twarde zawieszenie itp pali więcej bo 6l /100 ale kopa też ma (oczywiście jako kobieta niewykorzystuje tej mocy) ale samochód to poprostu już miał JA stawiałabym na skode . PRAKTYCZNIE TO ww TYLKO TAŃSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2007 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dżempel, ogromnie Cię lubię, za te opinię o skodzie. Jeżdżę, wprawdzie tylko felcią combi, ale to też skoda. Diesel. I też jeżdżę sporo. Prawie 40.000 rocznie. Tą samą od ponad 8 lat. I praktycznie nic sie nie dzieje. Skoda the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts