zuzowamama 07.02.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dzisiaj dostałam z Chicago list, że zoperuja Zuzkę!! Tak strasznie sie ciesze , że musze się uzewnętrznić, co też wszędzie niniejszym czynię. Moje dziecko jest zdecydowanie krzywe i urodziło sie z za dużym bagażem kłoptów niestety. Nie mniej dajemy sobie radę i tzrymamy sie dzielnie także między innymi dzieki pomocy wielu ludzi ( i nie mówię tu o pomocy materialnej). Od jakiegos czasu staramy się o wyprostowanie Zuzowego kręgosłupa za granicą, bo u nas w kraju wszyscy twierdzą,że owszem konieczne to ale niewykonalne. Przynajmniej na razie. A ja mam dość czekania i patrzenia jak moje słońce cierpi a przecież mozna jej pomóc. No i napisałam ( z pomoca nieocenionej Kasi) do szpitala Shrinners w Chicago, bez większych nadziei zresztą, i oni zakwalifikowali Zulę!!! Wiecie koszt takiej operacji w USA to 200000$, w zyciu bym nie zarobiła, a oni zoperują za darmo, tylko pobyt, przelot itd opłacam. Tak bardzo sie cieszę, że po prostu musicie cieszyc się ze mną. Nie musicie odpisywać ale prosze o dobre fluidy i trzymanie kciuków żeby sie powiodło. Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 07.02.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 BARDZO SIĘ CIESZĘ razem z Wami!!! Zyczę dużo sił, wytrwałości i ZDROWIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 07.02.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 To cudowna wiadomość, cieszę się razem z Wami i wierzę, że wszystko się uda, przesyłam ciepłe mysli i trzymam kciuki!!! trzymajcie się dzielnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kochana, wyobrażam sobie jak się cieszysz (tzn. próbuję sobie wyobrazić) Moje dzieci co prawda są zdrowe, ale młodsza ma baaardzo nasiloną alergię pokarmową. Bardzo - ludzie nie sa w stanie tego pojąć - do tej pory może jeść ok. 10 rzeczy, które jej nie szkodzą (ma 3,5 roku). Nie jest łatwo, tym bardziej, że coraz więcej rozumie, no i niestety przykład starszej siostry wcinającej to czego ona nie może, działa jak płachta na byka. Ostatnio znów nastąpiło pogorszenie, a już myśleliśmy, że z tego zaczyna wychodzić Bóle brzucha są na porządku dziennym, czasem kilka razy dziennie, tylko jak się przyzwyczaić, jak cierpi dziecko? Jednak w takich chwilach powtarzam sobie, że nigdy nie jest tragicznie, zawsze mogło być gorzej. Wierzę, że ta operacja dużo zmieni w waszym życiu i bardzo poprawi jakość życia córeczki. Bardzo serdecznie was pozdrawiam i koniecznie daj znać jak poszło Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 08.02.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Zuzowamama - trzeba wierzyć ze będzie dobrze - ja to wiem - gratuluje i trzymam kciuki no i czekamy na nowiny. ...a właśnie rozliczyłem swojego pita - dzięki Twojej stopce może komuś pomogę sebo88877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wspaniała wiadomość !! Teraz, kiedy od niedawna sama jestem mamą, bardziej przeżywam także cierpienia innych dzieci... Będę trzymać kciuki, żeby wszystko się udało !! Serdeczne pozdrownienia dla Zu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.02.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Gratuluję i trzymam kciuki za szybki powrót i do kraju i do zdrowia!!!Dobrze, że walczysz. http://www.nc.pl/emoty/emoty/36_1_11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witaj Aniu Cieszymy razem z Tobą, dobrze będzie a dobre fluidy umiesz łapać. Pozdrowienia dla Ciebie i Zuzanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 08.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Powodzenia, koniecznie napisz "potem"... u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nie cala dobra moc będzie z Wami !Będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Cieszę się z Wami i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Mamo Zuziątka.....będzie dobrze, nic się nie martw ....teraz to już z górki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 TO WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ, A JEJ REALIZACJA BĘDZIE JESZCZE WSPANIALSZA. GRATULUJEMY TRZYMAMY KCIUKI POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Trzymam kciuki z całej siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.02.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Bardzo się cieszę razem z Wami i życzę z całego serca aby wszystko poszło pomyślnie Zawsze podziwiałam rodziców, którzy pomimo choroby dziecka nie poddają się i co najważniejsze kochają. Zuzia ma dużo szczęscia, że ma takich rodziców. Życzę dużo wytrwałości, spokoju i radości. Pozdrawiam Aga P.S. To jest jeszcze jeden dowód na to, że nie wolno nigdy się poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 08.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja też życzę powrotu do zdrowia, aby operacja się powiodła i żebyście szczęśliwie wróciły do domu. Ja też jestem matką. Szczęściara ze mnie, bo moja Zuza jest zdrowa. Ale łączę się w bólu ze wszystkimi rodzicami, których dzieci są chorę. Ty masz to szczęście, że Twoja Zuziulka wyzdrowie. Trzymam kciuki najmocniej jak potrafię Przesyłam caluski od mojej Zuzi dla Twojej Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 08.02.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wspaniała wiadomość, gratuluję i cieszę się razem z Wami! W jakim wieku jest Zuza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 super napisz kiedy mamy zacisnąć kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jak wszyscy cieszę się bardzo z Wami! Wracajcie prościutkie i radosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Bardzo się cieszę i zaciskam kciuki za Twoje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts