Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy jesteś moherem?? :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak jak o moherze, podana strona zawiera jeszcze wiele innych "obiektywnych" treści np.:

Przecież na tych twarzach widać samo miłosierdzie i miłość do bliźniego :(

Kler trzyma w ciemnocie ludzi.99% nie zajrzała do Biblii.Poznali tylko katechizm(wytwór kleru)

Masakra.Mam nadzieję,że jak moherowe pokolenie odejdzie,to ta hydra nigdy już się nie odrodzi.

Natomiast Kościół – jako nienasycona, pazerna, zhierarchizowana instytucja – tego symbolu wywyższenia pragnie ponad wszystko. Nawet ponad przyzwoitość i zdrowy rozsądek.

Idąca na pasku kleru katoprawica jest gotowa na każdą podłość, byle zyskać błogosławieństwo wyborcze Kościoła. Dawanie na tacę z budżetu jest najefektywniejsze, a łaskawców nic nie kosztuje.

PiS, PO, Samoobrona, LPR i PSL chętnie łamią prawo na chwałę Kościoła. Udają, że na Bożą.

(przynajmniej wiadomo które partie to moher)

........że agentem służb bezpieczeństwa był Ryszard Kapuściński. Pisze Pan, że widać to „po klace, jaką Mu urządziła lewicowa część klasy politycznej””. ........

o to chodzi ze w altach kiedy wysylano Kapuscinskiego za granice praktycznie nikt kto nie byl na uslugach SB nie mogl wyjechac... bo nie dostawal paszportu a Kapuscinski nie dosc ze paszport dosta to ejszcze kase od panstwa na utrzymanie sie... Nie zaprzeczam ze super ksaizki Kapuscinski napisal ( wiele z nich czytalem ) ale coz ... Pewnie poszedl na ugode z panstwem - on bedzie ich agentem a za to oni pozowla mu wyjecahc ... CZy sprawdzal sie jako agent nie wiadomo...

Rozmowa „Pardonu”: Znam gejów, którzy głosują na PiS

• 3 weeks później...

Ja ,o tym,że jestem moherem dowiedziałam się w pociągu relacji Kraków -Katowice.A sprawa wyglądała tak:zajęłam miejsce w przedziale jako początkowo jedyna pasażerka.Po kilku minutach doszła kobieta lat ok.45 czyli niewiele odemnie starsza.Muszę zaznaczyć,że żadna z nas nie miala nakrycia głowy innego niż własna czupryna.Tuż przed odjazdem pociągu ze stacji Kraków Główny,pojawiło się trzech dżentelmenów (ok.30 lat) od których mocno wiało niedawnym pijaństwem.Panowie ci pragnęli znaleźć miejsca w pustym przedziale ale takowego nie znaleźli i postanowili przysiąść do nas ,rzucając słowa: "aaaaaaaa ku.....wa siadamy do tych moherów " .

Podróże kształcą :wink:

Ja ,o tym,że jestem moherem dowiedziałam się w pociągu relacji Kraków -Katowice.A sprawa wyglądała tak:zajęłam miejsce w przedziale jako początkowo jedyna pasażerka.Po kilku minutach doszła kobieta lat ok.45 czyli niewiele odemnie starsza.Muszę zaznaczyć,że żadna z nas nie miala nakrycia głowy innego niż własna czupryna.Tuż przed odjazdem pociągu ze stacji Kraków Główny,pojawiło się trzech dżentelmenów (ok.30 lat) od których mocno wiało niedawnym pijaństwem.Panowie ci pragnęli znaleźć miejsca w pustym przedziale ale takowego nie znaleźli i postanowili przysiąść do nas ,rzucając słowa: "aaaaaaaa ku.....wa siadamy do tych moherów " .

Podróże kształcą :wink:

:lol: :lol: :lol: