premiumpremium 08.02.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Znalazłam to przed chwilą w necie. Czego to ludzie nie wymyślą http://www.pardon.pl/artykul/841/stan_sie_moherowym_beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Tak nawiązując do moherowych beretów:http://www.moheroweberety.net/go/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Moja babcia niestety jest Ale nie takim krzykaczem, tylko raczej takim cichym wielbicielem...choć złego słowa na ojca przełożonego powiedzieć nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 08.02.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 W wolnym czasie pracują na działce, rozwiązują krzyżówki, szarady i wędkują. Mowy nie ma o wakacyjnych wyjazdach – 73 proc. spędza urlopy w swoich domach. Jedyne kryterium, które spełniam... Poza tym... Hmmm... Jestem w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Moherki ujawniać się! Napewno są jakieśna naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Beretow to ja nie lubie ale moherowe sweterki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja mam beret... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Beretow to ja nie lubie ale moherowe sweterki bardzo Beret od sweterka dzieli tylko cienka linia.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja jestem mam moherowe skarpetki i te no ... yyy .... no moherowy ten ..... ...no wiecie.... nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.02.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ja jestem mam moherowe skarpetki i te no ... yyy .... no moherowy ten ..... ...no wiecie.... nie powiem No powiec................ ktoś musi byc pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 SERCE A mówią że u kobiety nie są najważniejsze nogi ...tylko serce które miedzy nimi bije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 08.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 tak jak o moherze, podana strona zawiera jeszcze wiele innych "obiektywnych" treści np.: Przecież na tych twarzach widać samo miłosierdzie i miłość do bliźniego Kler trzyma w ciemnocie ludzi.99% nie zajrzała do Biblii.Poznali tylko katechizm(wytwór kleru) Masakra.Mam nadzieję,że jak moherowe pokolenie odejdzie,to ta hydra nigdy już się nie odrodzi. Natomiast Kościół – jako nienasycona, pazerna, zhierarchizowana instytucja – tego symbolu wywyższenia pragnie ponad wszystko. Nawet ponad przyzwoitość i zdrowy rozsądek. Idąca na pasku kleru katoprawica jest gotowa na każdą podłość, byle zyskać błogosławieństwo wyborcze Kościoła. Dawanie na tacę z budżetu jest najefektywniejsze, a łaskawców nic nie kosztuje. PiS, PO, Samoobrona, LPR i PSL chętnie łamią prawo na chwałę Kościoła. Udają, że na Bożą. (przynajmniej wiadomo które partie to moher) ........że agentem służb bezpieczeństwa był Ryszard Kapuściński. Pisze Pan, że widać to „po klace, jaką Mu urządziła lewicowa część klasy politycznej””. ........ o to chodzi ze w altach kiedy wysylano Kapuscinskiego za granice praktycznie nikt kto nie byl na uslugach SB nie mogl wyjechac... bo nie dostawal paszportu a Kapuscinski nie dosc ze paszport dosta to ejszcze kase od panstwa na utrzymanie sie... Nie zaprzeczam ze super ksaizki Kapuscinski napisal ( wiele z nich czytalem ) ale coz ... Pewnie poszedl na ugode z panstwem - on bedzie ich agentem a za to oni pozowla mu wyjecahc ... CZy sprawdzal sie jako agent nie wiadomo... Rozmowa „Pardonu”: Znam gejów, którzy głosują na PiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 08.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Moja babcia niestety jest Ale nie takim krzykaczem, tylko raczej takim cichym wielbicielem...choć złego słowa na ojca przełożonego powiedzieć nie da.. no przełożony z... nogawki do nogawki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Te urlopy w domu, hmmm... Od kilku lat jestem bardziej moherem niż globtroterem P.s. podobno rozwiązywacze krzyżówek nie chorują na Alzheimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 yyyy....kurcze w tym roku będę zagospodarowywał działkę...więc praca na działce pasuje...........no i na dodatek czasami chodzę do Biedronki Jajku właśnie odkryłem, że jestem moherem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.02.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 09.02.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 http://www.moheroweberety.net/go/temp/moherowy_czyn_280.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 26.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 no pewnie że jestem a wy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOTR KRYSTYNA 27.02.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja ,o tym,że jestem moherem dowiedziałam się w pociągu relacji Kraków -Katowice.A sprawa wyglądała tak:zajęłam miejsce w przedziale jako początkowo jedyna pasażerka.Po kilku minutach doszła kobieta lat ok.45 czyli niewiele odemnie starsza.Muszę zaznaczyć,że żadna z nas nie miala nakrycia głowy innego niż własna czupryna.Tuż przed odjazdem pociągu ze stacji Kraków Główny,pojawiło się trzech dżentelmenów (ok.30 lat) od których mocno wiało niedawnym pijaństwem.Panowie ci pragnęli znaleźć miejsca w pustym przedziale ale takowego nie znaleźli i postanowili przysiąść do nas ,rzucając słowa: "aaaaaaaa ku.....wa siadamy do tych moherów " . Podróże kształcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 27.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja ,o tym,że jestem moherem dowiedziałam się w pociągu relacji Kraków -Katowice.A sprawa wyglądała tak:zajęłam miejsce w przedziale jako początkowo jedyna pasażerka.Po kilku minutach doszła kobieta lat ok.45 czyli niewiele odemnie starsza.Muszę zaznaczyć,że żadna z nas nie miala nakrycia głowy innego niż własna czupryna.Tuż przed odjazdem pociągu ze stacji Kraków Główny,pojawiło się trzech dżentelmenów (ok.30 lat) od których mocno wiało niedawnym pijaństwem.Panowie ci pragnęli znaleźć miejsca w pustym przedziale ale takowego nie znaleźli i postanowili przysiąść do nas ,rzucając słowa: "aaaaaaaa ku.....wa siadamy do tych moherów " . Podróże kształcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts