stukpuk 27.02.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ale przynajmniej chłopaki szczere byli Bez owijania w bawełnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.02.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Te urlopy w domu, hmmm... Od kilku lat jestem bardziej moherem niż globtroterem P.s. podobno rozwiązywacze krzyżówek nie chorują na Alzheimera Palący papierosy też nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A ja to mam nawet DVD od ojca dyrektora. Szczerze mówiąc to dostała je moja teściowa, ale stoi u mnie. To chyba moher jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.02.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Mohery się sfilcowały, bo kogo pytam, nikt na PIS nie głosował.Pewnie do wyborów poszły UFOludki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Tedii wystarczy przejrzec watek na forum Jakos teraz cicho siedza Chyba ze wstydu poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 A ja to mam nawet DVD od ojca dyrektora. Szczerze mówiąc to dostała je moja teściowa, ale stoi u mnie. To chyba moher jestem. Przypadek? Czy takie przypadki chodzą po forumowiczach? Historia oceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Mohery się sfilcowały, bo kogo pytam, nikt na PIS nie głosował.Pewnie do wyborów poszły UFOludki. Tak kiedyś było z Samoobroną. Według sondaży pod punktami wyborczymi partia ta nie istniała, a wg. policzonych kart, na drugi dzień była trzecią siłą w parlamencie. No i mamy naszą UFOlandię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 01.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ooooooooo chyba bycie moherem zaczyna sie po 30-tceZakupy robie w Biedronce bo mam tu blisko.Nie lubie elektronicznych gadgetow: tv plazmowych, lcd, pendrajwow itpMoim marzeniem jest spedzenie urlopu na dzialce z zimnym piwem w reku(strasznie mnie w zeszle wakacje zmeczylo 30 godzin za kierownica).Po 10 latach pracy w IT mam ochote rzucic to w cholere i wziasc dla odmiany jakas fizyczna robote.Komorke mam Siemensa M35 na karte i staram sie nie wygadac tych 20 zl na miesiac.Nie wiem na kogo w nastepnych wyborach zaglosuje lecz na pewno nie bedzie to Tusk - nie spodobalo mi jego 'obrazenie' sie na PiS i przejscie do opozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ooooooooo chyba bycie moherem zaczyna sie po 30-tce Zakupy robie w Biedronce bo mam tu blisko. Nie lubie elektronicznych gadgetow: tv plazmowych, lcd, pendrajwow itp Moim marzeniem jest spedzenie urlopu na dzialce z zimnym piwem w reku (strasznie mnie w zeszle wakacje zmeczylo 30 godzin za kierownica). Po 10 latach pracy w IT mam ochote rzucic to w cholere i wziasc dla odmiany jakas fizyczna robote. Komorke mam Siemensa M35 na karte i staram sie nie wygadac tych 20 zl na miesiac. Nie wiem na kogo w nastepnych wyborach zaglosuje lecz na pewno nie bedzie to Tusk - nie spodobalo mi jego 'obrazenie' sie na PiS i przejscie do opozycji. Te nie strasz przecie mi trzydziestka stuka this year Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Te nie strasz przecie mi trzydziestka stuka this year to Ty stara d...a jesteś Ja na ten przykład lubię moherowe sweterki i nie lubię gadżetów...... czy to znaczy, że jestem moherem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 01.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 albo inaczej gdy czlowieka bardziej zaczyna pasjonowac rosnace na ogrodku roslinki (ilez ten zywotnik urósl od zeszlego roku) niz to ze juz sa aparaty cyfrowe z 12 mln matryca wtedy zaczynasz byc moherem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 No to bez kozery powiem ze pasjonuje mnie kuleczka w białym moherowym sweterku ...tak oblepia....jej ciało....yyyy A aparat mam z 5mln matrycą i zamienił bym go na kulkę od razu. Czyli jakbym wolał moherkę od aparatu Źle się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hmmm............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.03.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A ja to mam nawet DVD od ojca dyrektora. Szczerze mówiąc to dostała je moja teściowa, ale stoi u mnie. To chyba moher jestem. Przypadek? Czy takie przypadki chodzą po forumowiczach? Historia oceni Niech ocenia. Jak byś zaprenumerował jakąś tam gazetę (nie potarfię podać tytułu, bo to właśnie teściowa ją prenumeruje. Wiadomo jakieś pisane ramię ojca) to tez byś miał DVD od ojca dyrektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.03.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A wiecie, ze żyjemy w najbardziej nowoczesnym kraju na świecie ? Nie dość, że mamy sklonowanego prezydenta, to jeszcze mamy rząd sterowany radiowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Co spojrzę na tytuł wątku "czy jesteś moherem?" to mam ochotę odpisać: "Nie. Ale zastanawiam się czy nie zostać." Życie byłoby o wiele łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Co spojrzę na tytuł wątku "czy jesteś moherem?" to mam ochotę odpisać: "Nie. Ale zastanawiam się czy nie zostać." .... To chyba widziałes kuleczkę w sweterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Co spojrzę na tytuł wątku "czy jesteś moherem?" to mam ochotę odpisać: "Nie. Ale zastanawiam się czy nie zostać." .... To chyba widziałes kuleczkę w sweterku jabko bratki to dziewczynka jest nie sądzę więc, żeby specjalnie ją interesowała kulka w moherowym swetrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.03.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Co spojrzę na tytuł wątku "czy jesteś moherem?" to mam ochotę odpisać: "Nie. Ale zastanawiam się czy nie zostać." .... To chyba widziałes kuleczkę w sweterku jabko bratki to dziewczynka jest nie sądzę więc, żeby specjalnie ją interesowała kulka w moherowym swetrze męża mam, ale piękno przyrody mnie nie brzydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 hmmm bratki to dwa małe chłopczyki powinny być gafa była sorki bratki(a) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts