bratki 02.03.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 hmmm bratki to dwa małe chłopczyki powinny być gafa była sorki bratki(a) nie sorkuj. Kiedy wybierałam nicka to celowo na skuchę miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 przecie sorek symboliczny. Wiesz tak na "podtrzymanie zajawki z lasencją" jak to młodzież gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ooooooooo chyba bycie moherem zaczyna sie po 30-tce Zakupy robie w Biedronce bo mam tu blisko. Nie lubie elektronicznych gadgetow: tv plazmowych, lcd, pendrajwow itp Moim marzeniem jest spedzenie urlopu na dzialce z zimnym piwem w reku (strasznie mnie w zeszle wakacje zmeczylo 30 godzin za kierownica). Po 10 latach pracy w IT mam ochote rzucic to w cholere i wziasc dla odmiany jakas fizyczna robote. Komorke mam Siemensa M35 na karte i staram sie nie wygadac tych 20 zl na miesiac. Nie wiem na kogo w nastepnych wyborach zaglosuje lecz na pewno nie bedzie to Tusk - nie spodobalo mi jego 'obrazenie' sie na PiS i przejscie do opozycji. Te nie strasz przecie mi trzydziestka stuka this year To już bym był jakies parę lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Co spojrzę na tytuł wątku "czy jesteś moherem?" to mam ochotę odpisać: "Nie. Ale zastanawiam się czy nie zostać." .... To chyba widziałes kuleczkę w sweterku A nie lepiej bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts