editta 10.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 AnkaSzklanka dosłownie mam wrażenie, że cię przezywam przepraszam domek zapowiada się uroczy. pytanie ode mnie: co to za baterie? czy wannowa i umywalkowa to ta sama seria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 10.02.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 AnkaSzklanka dosłownie mam wrażenie, że cię przezywam przepraszam domek zapowiada się uroczy. pytanie ode mnie: co to za baterie? czy wannowa i umywalkowa to ta sama seria? iiiii tam, luuuzik mam na imie Agnieszka, wiec sie nie czuje przezywana wannnowa, umywalkowa i bidetowa - Dornbracht Lulu natryskowa - Roca TouchT u was to dopiero przestrzen i slonce. prze-pie-knie (a okno balkonowe - normalnie cud mniod i orzeszki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Aga, kabine masz z otwieranymi drzwiami czy przesuwanymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 10.02.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 otwierane (do wewnatrz i na zewnatrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 dzieki zawsze sie zastanawiam jak przy kabinach bezbrodzikowych montuja szyny do przesuwanych drzwi... czy robia szyne w plytkach czy na plytkach i ta szyna wystaje nad poziomem podlogi. Myslalam ze moze znalazlam odpowiedzi na pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witaj Agnieszko Domek piekny Z zewnątrz urzeka mnie, tak samo ta przestrzeń w środku...No i zaczynam zachwycać się łazienką. Czekam na kolejne zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 10.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Cześć Aga domek jest bardzo ładny i przestronny. Podłoga super, kolory w łazience ładne. Czekamy na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 10.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 AnkaSzklanka dosłownie mam wrażenie, że cię przezywam przepraszam domek zapowiada się uroczy. pytanie ode mnie: co to za baterie? czy wannowa i umywalkowa to ta sama seria? iiiii tam, luuuzik mam na imie Agnieszka, wiec sie nie czuje przezywana wannnowa, umywalkowa i bidetowa - Dornbracht Lulu natryskowa - Roca TouchT) rozglądałam się troche za baterią wannową trzy-otworową do tego chciałabym przynajmniej mieć umywalkową z tej samej serii i jakoś nic nie wpadło mi w oko. twoja jest świetna. czy możesz jeszcze zdradzić cenę, chociaż obawiam się, że pewnie trochę kosztowała czy kupiłaś ją w polsce? u was to dopiero przestrzen i slonce. prze-pie-knie (a okno balkonowe - normalnie cud mniod i orzeszki ) ooo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.02.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Aniu sliczna masz lazienke i armature, mozesz napisac z jakiej firmy jest umywalka i bidet (chodzi mi o ta umywalke, ktora jest na tle czerwonych plytek. Bede wdzieczna za odpowiedz i czekam na kolejne zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Aniu czy mozesz napisac ile metrow ma salon i lazienka? Jeszcze raz gratuluje pieknego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 rozglądałam się troche za baterią wannową trzy-otworową do tego chciałabym przynajmniej mieć umywalkową z tej samej serii i jakoś nic nie wpadło mi w oko. twoja jest świetna. czy możesz jeszcze zdradzić cenę, chociaż obawiam się, że pewnie trochę kosztowała czy kupiłaś ją w polsce? poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 dzieki zawsze sie zastanawiam jak przy kabinach bezbrodzikowych montuja szyny do przesuwanych drzwi... czy robia szyne w plytkach czy na plytkach i ta szyna wystaje nad poziomem podlogi. Myslalam ze moze znalazlam odpowiedzi na pytanie hmm... cos mi sie wydaje, ze niezaleznie od tego czy przesuwane czy otwierane szyna musi byc na plytkach, bo sama uszczelka w drzwiach nie zatrzyma wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2007 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Aniu sliczna masz lazienke i armature, mozesz napisac z jakiej firmy jest umywalka i bidet (chodzi mi o ta umywalke, ktora jest na tle czerwonych plytek. Bede wdzieczna za odpowiedz i czekam na kolejne zdjecia. Dzieki Duravit, seria 2nd floor (te plytki sa pomaranczowe! wrrrrrrr...... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Aniu czy mozesz napisac ile metrow ma salon i lazienka? Jeszcze raz gratuluje pieknego domu. dziekuje salon, razem z otwarta kuchnia (9 m) ma 52m2 lazienka w sumie ma 23m2 - ale sklada sie z trzech czesci: - czesci do ktorej sie wchodzi - 9m2 (prysznic, bidet, umywalka, wc) - z ktorej jest przejscie (szerokosci 2m) do - czesci relaksowej 10m2 (wanna, umywalka, laweczka, szafki) - i konczy sie zabudowa z drzwi suwanych za ktorymi jest kotlownia i pralka, co zajmuje 4m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2007 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 11.02.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 no i obudowa kominka, z ktorej poki co, nie jestem w ogole zadowolona (moze jak przyjdzie kolor na sciane, to zacznie to jakos wygladac ze sensem) http://images11.fotosik.pl/48/b5b2607c051e03ebmed.jpg plyta glowna przypomina telewizor (a miala byc nizsza na dole).ze wzgledu na skos obudowy wydaje sie pochylona (a mialy byc boczne trojkaty z kamienia).szkrzynki boczne sa niesymetryczne na dlugosci (co prawda tylko 3,5 cm, ale widze to. a na zdjeciu to juz w ogole, ale to tylko kat pstrykniecia)a wszystko przez kominkarza, ktory obrazil sie na projekt i najpierw kazal projektantce przyjezdzac codziennie i wyliczal "tu brakuje 1 cm, tu za duzo o 1,5, a w ogole to nie uwzglednila Pani jeszcze 5cm nad wkladem", a pozniej z wlasnej inwencji tworczej przesunal wklad o 5cm w stosunku do centrum sciany, co spowodowalo, ze skrzynki maja rozna dlugosc. mowilam dwa razy, zeby poprawil, ale o tym, ze tego nie zrobil dowiedzialam sie dopiero u kamieniarza, gdy przywiozl szkice i byl ostateczny termin zeby zamawiac. wrrrr ...... cholerrrrrra jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.02.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 moze jak przyjdzie kolor na sciane, to zacznie to jakos wygladac ze sensem Aga nie przejmuj sie teraz tym kominkiem, bo tak jak sama zauważyłaś - nie ma koloru na ścianie, zresztą podłogi nie widac ...ale jak wszystko już będzie zrobione to myślę, że będzie fajnie wyglądać ...nawet ta różnica w skrzynaczkach wygląda jakby była zaplanowana, taka asymetria...mi się podoba ogrodzenie - ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jakoś nie mogę tego zrozumieć. najważniejsze dla każdego usługodawcy czy producenta powinna być pełan satysfakcja klienta. jeżeli czegoś nie potrafię zrobić to się za to nie biorę. jeżeli klient życzy sobie coś zmienić, poprawić nawet i sto razy, to tak robię i tylko doliczam stosowną kwotę do rachunku. proste jak 2+2 nie do przyjęcia dla mnie jest, gdy umawiam się na wykonanie określonej pracy, a ktoś po ciuchu mnie okłamuję i zostawia z czymś czego nie zamawiałam i czczego nie chce. w końcu ja mu płacę, tak zarabia na życie. aga jedyne pocieszenie w tej sytuacji jest takie, że długo na takim wózku nie pojedzie. mam nadzieję ale się normalnie wkurzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 12.02.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Super domek ! Życzę szybkiego zamieszkania w domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnkaSzklanka 12.02.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 powoli zaczyna sie malowanie. najciekawsza jestem sypialni, ktora jest w przeuroczym kolorze... zielonego blota. Pan Wiesio cztery razy dzisiaj pytal "naprawde Pani chce miec taki kolor w sypialni??" "ale naprawdę Pani taki kolor wybrała??" hmm....... no ciekawe co z tego bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts