Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie forum - 19 maja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tak bym chciała.... A nie mogę... Za daleko... Sezon u mnie będzie już w pełni, roboty mnóstwo....Buuuuuuuuuuu... :( :( :( Proszę wypić za mnie chociaż herbatkę.....Buuuuuuuuu :( :( :(

O rany, wlasnie jaskolki doniosly za morza - trzeba by bylo byc. Pozdrawiam cieplutko z dalekiego swiata. Powiedzialbym, ze takie przymusowe odciecie od Internetu odswieza umysl, ale sklamalbym. Maksiu musisz byc, przeciez stary kalendarz Ci sie skonczyl :wink:

Powrot do kraju koniec kwietnia, wiec mam szanse. Ahoj, czas wracac na statek, zaraz znowu w morze...

No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę

...

Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. :wink:

niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku :D

pozdrawiam

m.

Faktycznie michelin pokazuje dokładnie 501km więc tyle mam 8)

• 3 weeks później...

Tylu tu znajomych się zapowiedziało, że nie może i mnie zabraknąć, będę i to z żoną na pewno.

Jak zobaczyłem to jedzenie, które było w zeszłym roku to taka ślinka mi pociekła szczególnie na ten boczuś, który zapamiętałem, był zwijany w rożki - cóż to była za pychota, palce lizać...

A skoro ode mnie tym razem będzie zaledwie 10 kilometrów, do Redakcji było by ponad 30, dlatego będę i liczę na podobny poczęstunek...

Prawdopodobnie 19 maja bedę bardzo zajęty, ale może nie? Jeśli nawet to postaram się choć na trochę wpaść. Bo nie być na spotkaniu Muratora, to tak jak nie być... na własnym weselu. :D

Pozdrawiam

dawno nie udzielalam sie na Forum, dzis zajrzalam po przerwie i oczywiscie wpisalam nas na spotkanie :) Ale super! :)

Mam nadzieje, ze nowa formula zlotu okaze sie co najmniej rownie atrakcyjna, jak dotychczasowa, no i ze pogoda dopisze... Pozdrawiam wszystkich Starych i Nowych Forumowiczow!