Jezier 18.03.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Jezier planujesz czesc nieoficjalna u siebie ? Czy moze na polanie w lasku obok? Nie ważne gdzie ważne z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.03.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Tak bym chciała.... A nie mogę... Za daleko... Sezon u mnie będzie już w pełni, roboty mnóstwo....Buuuuuuuuuuu... Proszę wypić za mnie chociaż herbatkę.....Buuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 O rany, wlasnie jaskolki doniosly za morza - trzeba by bylo byc. Pozdrawiam cieplutko z dalekiego swiata. Powiedzialbym, ze takie przymusowe odciecie od Internetu odswieza umysl, ale sklamalbym. Maksiu musisz byc, przeciez stary kalendarz Ci sie skonczyl Powrot do kraju koniec kwietnia, wiec mam szanse. Ahoj, czas wracac na statek, zaraz znowu w morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.03.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę ... Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku pozdrawiam m. Faktycznie michelin pokazuje dokładnie 501km więc tyle mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 No proszę, a ja znów zajrzałam w momencie jak pojawiły się kilometry. I nadal nie wiem gdzie ta jabłoń rośnie. Zdradź chociaż kierunek, bo nie zasnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 No proszę, a ja znów zajrzałam w momencie jak pojawiły się kilometry. I nadal nie wiem gdzie ta jabłoń rośnie. Zdradź chociaż kierunek, bo nie zasnę. Jak patrzysz na Suwałki to za lewym pośladkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 To przynajmniej dzisiaj zasnę bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Tylu tu znajomych się zapowiedziało, że nie może i mnie zabraknąć, będę i to z żoną na pewno.Jak zobaczyłem to jedzenie, które było w zeszłym roku to taka ślinka mi pociekła szczególnie na ten boczuś, który zapamiętałem, był zwijany w rożki - cóż to była za pychota, palce lizać...A skoro ode mnie tym razem będzie zaledwie 10 kilometrów, do Redakcji było by ponad 30, dlatego będę i liczę na podobny poczęstunek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 17.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 JASNE, ŻE BĘDZIEMY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Hmmmm, hmmmmmm, hmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.04.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A ja cierpliwie poczekam na zdjecia z tego spotkania. Specjalnie dla mnie proszę ładne zrobić, zebym widziała kto jest kto, z kim, gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A ja cierpliwie poczekam na zdjecia z tego spotkania. Specjalnie dla mnie proszę ładne zrobić, zebym widziała kto jest kto, z kim, gdzie i jak i ja też się podłączę ....do tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 17.04.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 moze uda nam sie przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Prawdopodobnie 19 maja bedę bardzo zajęty, ale może nie? Jeśli nawet to postaram się choć na trochę wpaść. Bo nie być na spotkaniu Muratora, to tak jak nie być... na własnym weselu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 17.04.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Wypełniajcie formularz zgłoszeniowy, ilość miejsc pewnie jest ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 17.04.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 A czy ktoś wie w jakich godzinach jest to spotkanie? Domyślam się, że do białego rana 19 maja mam jeszcze urlop, więc może.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 a jakie atrakcje są dla dzieci? coby rodziców nie męczyły? i może jeszcze jakiś link jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Choroba - akurat w urodziny mojego synka... Nie dam rady, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dawno nie udzielalam sie na Forum, dzis zajrzalam po przerwie i oczywiscie wpisalam nas na spotkanie Ale super! Mam nadzieje, ze nowa formula zlotu okaze sie co najmniej rownie atrakcyjna, jak dotychczasowa, no i ze pogoda dopisze... Pozdrawiam wszystkich Starych i Nowych Forumowiczow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjawi 18.04.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 szkoda, to akurat dzień moich urodzinPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts