ma 18.04.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dlaczego szkoda???? bedziemy swietowac wspolnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 18.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Nie darowałabym sobie jak by taka impreza miała mnie ominąć DO zobaczenia w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Przy trasie Warszawa-Katowice?O,to niedaleko odemnie.A gitarę można zabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.04.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 i na dokladke jadac do Warszawy bedziesz mial te wioske po prawej stronie po prostu impreze specjalnie dla Ciebie Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.04.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Przy trasie Warszawa-Katowice? O,to niedaleko odemnie. A gitarę można zabrać? Gitarę trzeba zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czy wiecie coś o obiecanym transporcie dla niezmotoryzowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 19.04.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A czy ktoś wie w jakich godzinach jest to spotkanie? Domyślam się, że do białego rana 19 maja mam jeszcze urlop, więc może.... No właśnie .Proszę napiszcie jak to było w ubiegłych latach ,o której sie ta impreza zaczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 19.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Hmmm... małżonka ma termin porodu na 22 maja, to chyba nici z imprezy znaczy się impreza będzie, tylko innego rodzaju. Prognoza mówi, że 22 to już dawno po sprawie będzie... obserwuję żonę zatem bacznie Pozdrawiam Pearl PS: ponoć będzie Zosia, ale tego nie wiadomo na 100% nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 19.04.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 dobrze ze w plenerze - bedzie sie mozna zaszyc gdzies z jakas sympatyczna forumowiczka - tyle ich mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czy ktoś był w zeszłym roku? no powiedzcie jak to wyglądało....kilka osób już się pytało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.04.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 czy ktoś był w zeszłym roku? no powiedzcie jak to wyglądało....kilka osób już się pytało... w zeszlym roku nie bylo w plenerze , ale bylo zdaje sie ciemno w piwnicy i mozna sie bylo w katach z forumowiczkami chowac kliknij se http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66153&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= i tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=65800&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= i tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=66295&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= ja nie bylam , wiec nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A będzie ktoś jechał przez Puławy? To bym się zabrała. Będę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.04.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jestem zainteresowany przyjazdem, aczkolwiek zastanawiam się czy znajdzie się jakaś dobra duszyczka która użyczy kawałka podłogi żebym mógł przenocować z soboty na niedziele, nie jestem uciążliwy (podobno) pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.04.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Obejrzałem zdjęcia i mam pytanie: spotkanie było w bunkrze czy w niedokończonej budowie stacji metra? A tak serio,to dobrze że w plenerze. A pogoda będzie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.04.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ... już po raz drugi Spotkanie Forum odbywa się w czasie kiedy nie ma mnie w Polsce ... byłem nawet gotowy stawić się w "ubraniu roboczym" przy piknikowym grillu ... szkoda ... może Redakcja przewidziała internetową video relację na żywo (byłbym bardzo zainteresowany i zapewne nie tylko ja) pozdrawiam niezmiernie serdecznie ps - cóż, pewnie przyjdzie mnie również w tym roku przeczytać i obejrzeć foto relację (aby, choć były obszerne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A będzie ktoś jechał przez Puławy? To bym się zabrała. Będę sama Jeśli sie wybiorę na to spotkanie, to będę jechać przez Puławy, więc zapraszam do samochodu Czy w końcu ktoś napisze o której impreza się zaczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A będzie ktoś jechał przez Puławy? To bym się zabrała. Będę sama Jeśli sie wybiorę na to spotkanie, to będę jechać przez Puławy, więc zapraszam do samochodu Czy w końcu ktoś napisze o której impreza się zaczyna?? Serio? Jeśli tak to bardzo chętnie. Będziesz jechała z Oszltyna przez Puławy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A będzie ktoś jechał przez Puławy? To bym się zabrała. Będę sama Jeśli sie wybiorę na to spotkanie, to będę jechać przez Puławy, więc zapraszam do samochodu Czy w końcu ktoś napisze o której impreza się zaczyna?? Przyjeżdżajcie dziewczyny, juz się nie mogę doczekać spotkania A imrezka pewnie rozpocznie się we wczesnych godzinach popołudniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.04.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 tez sie zastanawiam jak z Olsztyna przez Pulawy kropka , a przez Bytom nie jedziesz ? bede sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.04.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A będzie ktoś jechał przez Puławy? To bym się zabrała. Będę sama Jeśli sie wybiorę na to spotkanie, to będę jechać przez Puławy, więc zapraszam do samochodu Czy w końcu ktoś napisze o której impreza się zaczyna?? Serio? Jeśli tak to bardzo chętnie. Będziesz jechała z Oszltyna przez Puławy? No wlasnie nie z Olsztyna Możlwie, ze wlasnie w tym czasie bede gdzie indziej ALe to jeszcze nic pewnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts