ms. 13.02.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Widzę, że giganty forum już zacierają ręce.Chciałabym przyjechać i oczekuję szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Niestety, w tym roku... nie dam rady przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.02.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Kurczę , ten termin też mi nie pasuje Maj to miesiąc 1-szych Komunii , w tym roku mamy dwie w rodzinie . Nic to , może następnym razem , wszak to nie ostatnie takie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 14.02.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Kurczę , ten termin też mi nie pasuje Maj to miesiąc 1-szych Komunii , w tym roku mamy dwie w rodzinie . Nic to , może następnym razem , wszak to nie ostatnie takie spotkanie Szkoda, wielka szkoda mam nadzieję, że w przyszłym roku będziesz mogła przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 14.02.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 spróbujemy się stawić A nawet wstawić przynajmniej Ci, którzy nie będą kierować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 14.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Zapraszamy na coroczne spotkanie, ale tym razem w nowej formule. Zapraszamy 19 maja, w sobotę na piknik rodzinny do Wioski Budowlanej we wsi Urząd pod Warszawą. Wioska jest położna przy trasie Warszawa-Katowice (dojazd dogodny, MURATOR zapewni dojazd z Warszawy niezmotoryzowanym). W programie grill party, porady budowlane, zabawy dla dzieci, możliwość obejrzenia stojących w Wiosce domów MURATORA. Zapraszamy! Szczegóły wkrótce. Redakcjo, a może Urzut a nie Urząd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Niestety, w tym roku... nie dam rady przybyć. Jak to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 14.02.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 W sobotę 19 maja jest organizowany w Polsce po raz drugi Miedzynarodowy Dzień Celiakii. Zostałem poproszony przez jedną z firm o pomoc. Zgodziłem się, nie mogę się teraz wycofać. Może, choć szanse są małe uda mi się wpaść na samą końcówkę spotkania. Jednak nocleg masz Aga u nas jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kurczę , ten termin też mi nie pasuje Maj to miesiąc 1-szych Komunii , w tym roku mamy dwie w rodzinie . Nic to , może następnym razem , wszak to nie ostatnie takie spotkanie Może nie wypadną akurat 19-go jakaś szansa jest nie no......Maxi...........musisz być!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 15.02.2007 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Mam nadzieję że nic mi nie popsuje planów.A ta miejscowość to Urzut. Chyba że Murator chce w jakimś urzędzie impre zrobić.http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 W sobotę 19 maja jest organizowany w Polsce po raz drugi Miedzynarodowy Dzień Celiakii. Zostałem poproszony przez jedną z firm o pomoc. Zgodziłem się, nie mogę się teraz wycofać. Może, choć szanse są małe uda mi się wpaść na samą końcówkę spotkania. Jednak nocleg masz Aga u nas jak w banku. Tomeczku dzięki za nocleg Mam nadzieję że uda Ci sie przybyć choćby na koniec Myślę że w tym roku nocleg zroiganizujemy sobie sami bo mam zamiar przyjechac z całą rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kurczę , ten termin też mi nie pasuje Maj to miesiąc 1-szych Komunii , w tym roku mamy dwie w rodzinie . Nic to , może następnym razem , wszak to nie ostatnie takie spotkanie Może nie wypadną akurat 19-go jakaś szansa jest nie no......Maxi...........musisz być!!!!!!!!!!!!!!! No Maxi, nie da się tylko parasola w...otworzyć Jak Was dwie zobaczę, to będę spełniony do końca...roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 aaaa tutaj jest ta informacja o spotkaniu.....wreszcie ją znalazłam hmmmm 19 maja - jeszcze daleki termin - poczekamy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 W sobotę 19 maja jest organizowany w Polsce po raz drugi Miedzynarodowy Dzień Celiakii. Zostałem poproszony przez jedną z firm o pomoc. Zgodziłem się, nie mogę się teraz wycofać. Może, choć szanse są małe uda mi się wpaść na samą końcówkę spotkania. Jednak nocleg masz Aga u nas jak w banku. nie wyobrażam sobie żeby mogło Ciebie zabraknąć :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.02.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ja na pewno będę, chociaż miałam nadzieję, że spotkanie będzie wcześniej, ale może przynajmniej będzie ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Rozumiem, ze nie ma ograniczen jesli chodzi o ilosc gosci? Oby pogoda dopisala, bo co do reszty to nie ma watpliwosci, ze bedzie superrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Powiem ,że myślalem ,że inaczej sie to odbywa.Chodzi mi o 100% liste uczestnikow tego zlotu. Bo jeżeli bez potwierdzenia tylko spontanicznie, to Redakcja sie wyrobi z tymi kotletami Moze mi ktoś powiedziec jak wyglądało to w latach ubiegłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 W latach ubiegłych był formularz zgłoszeniowy pewnei teraz też będzie tylko później jak termin bedzei się zbliżał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Powiem ,że myślalem ,że inaczej sie to odbywa.Chodzi mi o 100% liste uczestnikow tego zlotu. Bo jeżeli bez potwierdzenia tylko spontanicznie, to Redakcja sie wyrobi z tymi kotletami Moze mi ktoś powiedziec jak wyglądało to w latach ubiegłych? jesli chodzi Ci o jawną listę uczestników spotkania to zapomnij o tym, zawsze było tak że był formularz zgloszeniowy i potwierdzenie przyjecia zgłoszenia. A liste uczestników miała tylko redakcja. A kotletami sie nie przemuj, nigdy nie brakło pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Powiem ,że myślalem ,że inaczej sie to odbywa.Chodzi mi o 100% liste uczestnikow tego zlotu. Bo jeżeli bez potwierdzenia tylko spontanicznie, to Redakcja sie wyrobi z tymi kotletami Moze mi ktoś powiedziec jak wyglądało to w latach ubiegłych? jesli chodzi Ci o jawną listę uczestników spotkania to zapomnij o tym, zawsze było tak że był formularz zgloszeniowy i potwierdzenie przyjecia zgłoszenia. A liste uczestników miała tylko redakcja. A kotletami sie nie przemuj, nigdy nie brakło pozdrawiam m. dzieki maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts