Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie forum - 19 maja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zapraszamy na coroczne spotkanie, ale tym razem w nowej formule.

Zapraszamy 19 maja, w sobotę na piknik rodzinny do Wioski Budowlanej we

wsi Urząd pod Warszawą. Wioska jest położna przy trasie Warszawa-Katowice (dojazd dogodny, MURATOR zapewni dojazd z Warszawy niezmotoryzowanym).

W programie grill party, porady budowlane, zabawy dla dzieci, możliwość obejrzenia stojących w Wiosce domów MURATORA.

Zapraszamy!

Szczegóły wkrótce.

Redakcjo,

a może Urzut a nie Urząd?? ;)

W sobotę 19 maja jest organizowany w Polsce po raz drugi Miedzynarodowy Dzień Celiakii. Zostałem poproszony przez jedną z firm o pomoc. Zgodziłem się, nie mogę się teraz wycofać. Może, choć szanse są małe uda mi się wpaść na samą końcówkę spotkania. Jednak nocleg masz Aga u nas jak w banku. :)

W sobotę 19 maja jest organizowany w Polsce po raz drugi Miedzynarodowy Dzień Celiakii. Zostałem poproszony przez jedną z firm o pomoc. Zgodziłem się, nie mogę się teraz wycofać. Może, choć szanse są małe uda mi się wpaść na samą końcówkę spotkania. Jednak nocleg masz Aga u nas jak w banku. :)

Tomeczku dzięki za nocleg :)

Mam nadzieję że uda Ci sie przybyć choćby na koniec :)

Myślę że w tym roku nocleg zroiganizujemy sobie sami bo mam zamiar przyjechac z całą rodziną :)

Kurczę , ten termin też mi nie pasuje :(

Maj to miesiąc 1-szych Komunii , w tym roku mamy dwie w rodzinie .

Nic to , może następnym razem , wszak to nie ostatnie takie spotkanie :D

Może nie wypadną akurat 19-go :-?

jakaś szansa jest :roll:

nie no......Maxi...........musisz być!!!!!!!!!!!!!!!

No Maxi, nie da się tylko parasola w...otworzyć :D

Jak Was dwie zobaczę, to będę spełniony do końca...roku :oops: 8) :wink:

nie wyobrażam sobie żeby mogło Ciebie zabraknąć :D :D :D

pozdrawiam

m.

Powiem ,że myślalem ,że inaczej sie to odbywa.Chodzi mi o 100% liste uczestnikow tego zlotu.

Bo jeżeli bez potwierdzenia tylko spontanicznie, to Redakcja sie wyrobi z tymi kotletami :lol: :lol: :lol:

Moze mi ktoś powiedziec jak wyglądało to w latach ubiegłych?

jesli chodzi Ci o jawną listę uczestników spotkania to zapomnij o tym, zawsze było tak że był formularz zgloszeniowy i potwierdzenie przyjecia zgłoszenia. A liste uczestników miała tylko redakcja.

A kotletami sie nie przemuj, nigdy nie brakło :D

pozdrawiam

m.

Powiem ,że myślalem ,że inaczej sie to odbywa.Chodzi mi o 100% liste uczestnikow tego zlotu.

Bo jeżeli bez potwierdzenia tylko spontanicznie, to Redakcja sie wyrobi z tymi kotletami :lol: :lol: :lol:

Moze mi ktoś powiedziec jak wyglądało to w latach ubiegłych?

jesli chodzi Ci o jawną listę uczestników spotkania to zapomnij o tym, zawsze było tak że był formularz zgloszeniowy i potwierdzenie przyjecia zgłoszenia. A liste uczestników miała tylko redakcja.

A kotletami sie nie przemuj, nigdy nie brakło :D

pozdrawiam

m.

dzieki maksiu. :D