Anisia3 03.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Czy dobrze zrozumiałam? Można z rodziną? redakcja napisała że ma coś być i dla dzieci, więc myślę że tak, ale jesli nie to niech ktoś nas naprostuje Jeżeli masz wątpliwości, to niech się małżonek i dzieci zalogują na forum. Jako forumowicze juz będą mieli wstęp Nasz najmłodszy forumowicz ma rok i cztery miesiące. Z logowaniem może mieć kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.03.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Czy dobrze zrozumiałam? Można z rodziną? redakcja napisała że ma coś być i dla dzieci, więc myślę że tak, ale jesli nie to niech ktoś nas naprostuje Jeżeli masz wątpliwości, to niech się małżonek i dzieci zalogują na forum. Jako forumowicze juz będą mieli wstęp Nasz najmłodszy forumowicz ma rok i cztery miesiące. Z logowaniem może mieć kłopot. moja ma prawie dwa latka, więc będą się dobrze bawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 03.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa. No i może ktoś kiedyś gdzieś mi napisał: tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok. Oj, ns nie przesadzaj...może i napisał Ci ktoś cos takiego.., ale chyba raczej po to abyś miał kolejny powód do zmartwień niż po to abyś nie jechał... To otwarta impreza..., a miejsca od h....ry, wiec jak ktoś cię nie lubi, to cię ominie... dobry z ciebie chłop, tylko dystansu nie umiesz utrzymać i lubisz się zamartwiać...,chyba... Rzuć na luz.., to cię bardziej polubią ludziska... nie bierz wszystkiego tak bardzo poważnie...i będzie ok.., Nie ma ideału.. ,każdy z nas cos ma... Ja tez nie wszystkie białe piórka mam w skrzydełkach... Może masz i racje tylko ,że sa jakies granice tej "jazdy".Widzisz ja tam chciałem pojechac ,żeby porozmawiac z ludźmi a nie patrzec jak mnie omijaja.Dobry z Ciebie duszek i dzieki Ci za to ale chciałem tam pojechac z rodzinka ,żeby zobaczyli ta wspaniała polska ekipe budujacych inwestorow.Bedą jeszcze takie zloty.Odpokutuje to załapie sie na jakiś. Pozdrawiam ja też myślę że przesadzasz chętnie Cię poznam z rodzinnką, jak i wiele innych osób gdyby wszyscy byli takcy sami to byłoby nudno pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.03.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ale czemu to aż tak daleko ... pod Wa-wą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.03.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Miałem dużo zapału na przyjazd i na ten zlocik ale stracilem go przez wlasną głupote.Wiem ,że to żadna strata dla ogółu niemniej jednak, już załuje ,że mnie tam nie będzie.Fajny termin i cala ta oprawa. No i może ktoś kiedyś gdzieś mi napisał: tylko mi się tam nie wybieraj NSbo popsujesz całą impreze no to sie nie wybieram.Może za rok. udowodnij tej osobie , ze sie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ta wioska taka duza, ze bedzie problem tak spotkac kogos znajomego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ta wioska taka duza, ze bedzie problem tak spotkac kogos znajomego... Ale ja chciałbym ze wszystkimi porozmawiac tak oko w oko.Wiesz jakie to cudowne uczucie poznac kogos z foruma w realu.Porozmawiac nawet z Tymi ,ktorzy " gdzieś tam ....w myślach mogą Cie nienawidzieć,oczywiście dzięki rozmowom na forumie.Rzeczywistość choćby szara nie zastąpi tekstu pisanego bo widzisz z kim masz do czynienia i w takiej konfrontacji może okazać sie przyjacielem a nie wrogiem. Tak mysle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.03.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ta wioska taka duza, ze bedzie problem tak spotkac kogos znajomego... Ale ja chciałbym ze wszystkimi porozmawiac tak oko w oko.Wiesz jakie to cudowne uczucie poznac kogos z foruma w realu.Porozmawiac nawet z Tymi ,ktorzy " gdzieś tam ....w myślach mogą Cie nienawidzieć,oczywiście dzięki rozmowom na forumie.Rzeczywistość choćby szara nie zastąpi tekstu pisanego bo widzisz z kim masz do czynienia i w takiej konfrontacji może okazać sie przyjacielem a nie wrogiem. Tak mysle . Wiesz co... tak czytam co Ty piszesz na forum i powiem Ci jedno, chcesz to przyjedz, nie chcesz to nie przyjezdzaj, to tylko zalezy od Ciebie. Jestes osobą kontrowersyjna, ale to nie jest powód żeby uzalezniac przyjazd na spotkanie od opinii osob trzecich. Napisz wpost, przyjade bo chce przyjechac, albo nie przyjade do nie chce, a nie że chcialbym, ale moze nie przyjade, albo moze przyjade, albo moze nie albo moze tak, albo sam nie wiem. Bądz poważny i walnij pięścia w stół i powiedz jade i mam w du..pie co inni sobie myśla. Przeżyłem już troche na tym forum i wierz mi że na spotkanie forum zawsze warto przyjechać bez względu na okolicznosci, kazdy kto mogl a nie przyjechał potem żałuje. No to jak? jesteś facet czy du..pa wołowa? pozdrawiam m. ps. nie jestem Ci wrogiem ale nie moge patrzeć jak sie nad sobą użalasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ta wioska taka duza, ze bedzie problem tak spotkac kogos znajomego... Ale ja chciałbym ze wszystkimi porozmawiac tak oko w oko.Wiesz jakie to cudowne uczucie poznac kogos z foruma w realu.Porozmawiac nawet z Tymi ,ktorzy " gdzieś tam ....w myślach mogą Cie nienawidzieć,oczywiście dzięki rozmowom na forumie.Rzeczywistość choćby szara nie zastąpi tekstu pisanego bo widzisz z kim masz do czynienia i w takiej konfrontacji może okazać sie przyjacielem a nie wrogiem. Tak mysle . Wiesz co... tak czytam co Ty piszesz na forum i powiem Ci jedno, chcesz to przyjedz, nie chcesz to nie przyjezdzaj, to tylko zalezy od Ciebie. Jestes osobą kontrowersyjna, ale to nie jest powód żeby uzalezniac przyjazd na spotkanie od opinii osob trzecich. Napisz wpost, przyjade bo chce przyjechac, albo nie przyjade do nie chce, a nie że chcialbym, ale moze nie przyjade, albo moze przyjade, albo moze nie albo moze tak, albo sam nie wiem. Bądz poważny i walnij pięścia w stół i powiedz jade i mam w du..pie co inni sobie myśla. Przeżyłem już troche na tym forum i wierz mi że na spotkanie forum zawsze warto przyjechać bez względu na okolicznosci, kazdy kto mogl a nie przyjechał potem żałuje. No to jak? jesteś facet czy du..pa wołowa? pozdrawiam m. ps. nie jestem Ci wrogiem ale nie moge patrzeć jak sie nad sobą użalasz. Masz racje,żeby nie być dupą wołową i nie użalać się nad soba(tak jak twierdzisz) Bądz poważny i walnij pięścia w stół i powiedz jade i mam w du..pie co inni sobie myśla.Masz racje walnąlem i mam .....nie przyjezdzam.Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 http://www.muratorplus.pl/images/wioska_budowa_cala.gif A autobusy tam kursują? Bo ja jestem po 30 -tce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ja bym Cie podrzucił Ale za daleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja bym Cie podrzucił Ale za daleko mam Może Żaba będzie rowerem to pożyczy? starej babie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Zelijka, gdzie mieszkasz? Może będzie po drodze i zabierzemy Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Redakcja mówiła coś o transporcie, na który też liczę, bo nie chcę jechać samochodem ze względu na napoje Jabko, to nie będzie cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kulka slonko Ty moje kochane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.03.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... za pilota? a kto będzie taczki pchał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... za pilota? a kto będzie taczki pchał? jak to kto kulka się podjęła a gdyby zaniemogła, to mogem ją popchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts