andre59 08.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... za pilota? a kto będzie taczki pchał? jak to kto kulka się podjęła a gdyby zaniemogła, to mogem ją popchnąć no wiesz, kobietę do takiej ciężkiej roboty naganiać wstydził byś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.03.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 i to w dzień ich święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... za pilota? a kto będzie taczki pchał? jak to kto kulka się podjęła a gdyby zaniemogła, to mogem ją popchnąć no wiesz, kobietę do takiej ciężkiej roboty naganiać wstydził byś się sugerujesz że Zelka jest ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 i to w dzień ich święta przeca powozić bedzie w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.03.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... za pilota? a kto będzie taczki pchał? jak to kto kulka się podjęła a gdyby zaniemogła, to mogem ją popchnąć no wiesz, kobietę do takiej ciężkiej roboty naganiać wstydził byś się sugerujesz że Zelka jest ciężka taczka jest ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.03.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dojechac tam to dojade, bo ja tu nie daleko prawie w Stolicy..., tylko mnie martwi jak tam w samej wiosce dam rady sie poruszac...przeciez to kawal wioski jest...,dlatego ja o te autobusy pytalam... Ale dziekuje jak najbardziej za oferte... Eeee jakaś taczka się znajdzie damy radę to ja bede za pilota robił... za pilota? a kto będzie taczki pchał? jak to kto kulka się podjęła a gdyby zaniemogła, to mogem ją popchnąć no wiesz, kobietę do takiej ciężkiej roboty naganiać wstydził byś się sugerujesz że Zelka jest ciężka taczka jest ciężka kulka mocnom jest, ostatnio ćwiczy to pary jeszcze nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.03.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 w maj u jest....dzień matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.03.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Jak ja lubię forum budowlane... wystarczy tylko wspomnieć o autobusie a już dyskusja o taczkach się zaczyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 08.03.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 łiiiii tam 600 km ...a co to samoloty nie latają owego maja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.03.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic tam od razu krzywdę te stringi ci w końcu chciałam dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 jabko obiecanki cacanki.Naobiecywałeś a teraz sie migasz z przyjazdem. Takie prezenty.Na piechte bym tam przydarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.03.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku pozdrawiam m. prawda, mój dom leży pośrodku, a do Wa-wy mam 120 kilosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.03.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku pozdrawiam m. Jak do Szczecina jechac przez Krakow to nawet 1000 km.Chyba chodzi mu ,że w lini prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku pozdrawiam m. Ze Świnoujścia do Warszawy jest 585 km. Więc gdzie jest to miejsce co leży 600 kilosów od Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.03.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ... Jabko, to nie będzie cię? No mam do Wa-wki z 600km więc raczej nie przybędę Chyba że bardzo chcesz mi zrobickrzywdę to wtedy mogę się zastanowic Ty mieszkasz za granica.Ej to chyba nie ten powód?Jabko mnie to rozumie ale Ciebie nie może tam zabraknać. niekoniecznie.. sa takie miejsca w Polsce skąd do Warszawy jest 600 i więcej km... ja sam mam około 500 km, wbrew pozorom W-wa wcale nie leży po środku pozdrawiam m. Ze Świnoujścia do Warszawy jest 585 km. Więc gdzie jest to miejsce co leży 600 kilosów od Warszawy? z ciekawosci wrzuciłem sobie ta trasę w program z mapą, i dziękuje bardzo za tą trasę ze świnoujscia ktora ma 585 km, jesli kiedykolwiek jechałas ta trasą to wiesz o czym piszę, akurat znam te drogi dość dobrze i nie zycze nikomu wybrania tej trasy, mowie oczywiscie o wyprawie samochodem, bo jesli chodzi o pociag to nie da rady inaczej jak przez szczecin, poza tym jesli już tak naprawde chcesz podchodzic do tego w sposób aptekarski to spotkanie jest nie w samej warszawie, ale kawałeczek poza, i te brakujace 15 km sie znajdzie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.03.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dobra, dobra, mogę pchać tom taczkę z Zeljką Ale muszę mieć zmiennika, bo i piwka chcę się napić jabko, Ty nie rób tego nam, kobietom................... być musisz bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.03.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 maksiu w życiu nie jechalam tą trasą, bo nawet nie byłam w Świnoujściu. Ale z ciekawości zerknęłam w atlas samochodowy i nijak nie znalazłam miejsca w Polsce, które byłoby oddalone o 600 km od stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts