fizyk 08.03.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Hej - rzućta kije !!! Nie spierajcie się. Przeca chodzi o to, że tak od razu tam nie trafimy. Więc dorzucić trzeba 15 na krążenie po stolicy, 10 na szuknie mijsca, 50 na objazdy blokad pewnej partii S, drugie 50 na objazdy ze względu na remonty dróg i okaże się , że można !!! Ja powtarzam. Chcę być na spotkaniu i jestem w stanie zrobić wiele, żeby cel osiągnąć, bo: już raz byłem!!! I nawet mi, takiemu nieśmiałkowi - udało się pogadać z paroma osobami, wygrać jakiś konkurs i dostać pare nagród polecam A Ty NS - nie ^&%*&^%^%*%#* , tylko przyjeżdżaj. Szanowna Redakcjo, proszę mnie nie zbanować za mocne słowa, ale ja tu działam ku dobra redakcji i forum !!! trzymajta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Czy kamerki w tym roku tez beda? Kulka ciezko pchac nie bedziesz musiala , Zeljka jak piorko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Czy kamerki w tym roku tez beda? Kulka ciezko pchac nie bedziesz musiala , Zeljka jak piorko jest A co? boisz że ktoś zobaczy CIę w kamerze? :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.03.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Maxiu nie , ja na spotkaniu nie bede , ale chetnie popatrze jak Kulka macha do mnie reka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Maxiu nie , ja na spotkaniu nie bede , ale chetnie popatrze jak Kulka macha do mnie reka why? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dobra, dobra, mogę pchać tom taczkę z Zeljką Ale muszę mieć zmiennika, bo i piwka chcę się napić To ja się zgłaszam na ochotnika-zmiennika Ale po piffku to pewnie się skończy tak, ze wszystkie wylądujemy na tej taczce i nie będzie komu pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Maxiu nie , ja na spotkaniu nie bede , ale chetnie popatrze jak Kulka macha do mnie reka Pomachać mogę, ale wolałabym dopiero na pożegnanie Czamuż to nie przyjdziesz??? Wilki odgonimy od płota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dobra, dobra, mogę pchać tom taczkę z Zeljką Ale muszę mieć zmiennika, bo i piwka chcę się napić To ja się zgłaszam na ochotnika-zmiennika Ale po piffku to pewnie się skończy tak, ze wszystkie wylądujemy na tej taczce i nie będzie komu pchać od czego mamy muratorowych osiłków, z mięśniami jak bochny, wyrobionymi od noszenia worków z cementem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 tam od razu krzywdę te stringi ci w końcu chciałam dać... Będę mógł sam je ściagnąć ?? ... jabko, Ty nie rób tego nam, kobietom................... być musisz bez dwóch zdań Będzie lanie czy śmiechy Mam dokładnie 551km do granic miasta. Do wioski pewnie więcej Jeszcze mojego fiacika na parkingu nie zauważą i zgniotą go swą wielką warszawską terenówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 10.03.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ... od czego mamy muratorowych osiłków, z mięśniami jak bochny, wyrobionymi od noszenia worków z cementem OD PODNOSZENIA PUSZKI PIFKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 11.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Tak też myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Maxiu nie , ja na spotkaniu nie bede , ale chetnie popatrze jak Kulka macha do mnie reka Ja też chętnie na machające łapki popatrzę Takoż proszę o kamerki i jak najwięcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 13.03.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Mnie nie będzie tysz- ale na Was przez neta Bym se popatrzył Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.03.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Jak tak, to się pocałujcie w cztery litery po co ja tam pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 uuuuuu dajcie znać czy ktoś tam wogle pojedzie pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.03.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 hmmm ja to bym może sie może i wybrał ale... małża... sam tak w wielkim mieście... ja z tej puszczy zagine jeszcze jak Sztukówna w Toruniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Habier 14.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Zapraszamy na coroczne spotkanie, ale tym razem w nowej formule. Zapraszamy 19 maja, w sobotę na piknik rodzinny do Wioski Budowlanej we wsi Urząd pod Warszawą. Szczegóły wkrótce. Witam, a jak bedzie z miejscami parkingowymi? miałem przyjemność być w Wiosce Budowlanej i troszke obawiam sie jak to będzie wyglądało gdy zjedzie sie kilkaset samochodów bo przy trasie to chyba nie bardzo mozna zaparkować. Czy Szanowna Redakcja ma jakiś pomysł? pzdr Habier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 15.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A ja tak bardzo chciałam jechać na ten zjazd, ale moja druga połowka nie chce jechać A sama chyba się nie odważę Może jakaś relacja na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.03.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 A ja tak bardzo chciałam jechać na ten zjazd, ale moja druga połowka nie chce jechać A sama chyba się nie odważę Może jakaś relacja na żywo? moja też nie chce biere córcie i bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 15.03.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 moja też nie chce biere córcie i bede ja nie mam kogo wziąć chyba, że mojego psiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts