Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Spotkanie forum - 19 maja

Recommended Posts

Hej - rzućta kije !!! :lol:

Nie spierajcie się. Przeca chodzi o to, że tak od razu tam nie trafimy. Więc dorzucić trzeba 15 na krążenie po stolicy, 10 na szuknie mijsca, 50 na objazdy blokad pewnej partii S, drugie 50 na objazdy ze względu na remonty dróg i okaże się , że można !!! :wink:

Ja powtarzam. Chcę być na spotkaniu i jestem w stanie zrobić wiele, żeby cel osiągnąć, bo: już raz byłem!!!

I nawet mi, takiemu nieśmiałkowi - udało się pogadać z paroma osobami, wygrać jakiś konkurs i dostać pare nagród ;)

polecam

A Ty NS - nie ^&%*&^%^%*%#* , tylko przyjeżdżaj.

Szanowna Redakcjo, proszę mnie nie zbanować za mocne słowa, ale ja tu działam ku dobra redakcji i forum !!! :wink: :lol:

trzymajta się

• Odpowiedzi 268
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dobra, dobra, mogę pchać tom taczkę z Zeljką :D

Ale muszę mieć zmiennika, bo i piwka chcę się napić :wink:

To ja się zgłaszam na ochotnika-zmiennika :D Ale po piffku to pewnie się skończy tak, ze wszystkie wylądujemy na tej taczce i nie będzie komu pchać :wink: :lol:

od czego mamy muratorowych osiłków, z mięśniami jak bochny, wyrobionymi od noszenia worków z cementem :roll: :lol:

tam od razu krzywdę :wink:

te stringi ci w końcu chciałam dać... 8)

Będę mógł sam je ściagnąć ?? :roll:

...

jabko, Ty nie rób tego nam, kobietom................... być musisz bez dwóch zdań 8)

Będzie lanie czy śmiechy :roll:

Mam dokładnie 551km do granic miasta. :x

Do wioski pewnie więcej :cry:

Jeszcze mojego fiacika na parkingu nie zauważą i zgniotą go swą wielką warszawską terenówką :lol:

Zapraszamy na coroczne spotkanie, ale tym razem w nowej formule.

Zapraszamy 19 maja, w sobotę na piknik rodzinny do Wioski Budowlanej we

wsi Urząd pod Warszawą.

Szczegóły wkrótce.

Witam,

a jak bedzie z miejscami parkingowymi? miałem przyjemność być w Wiosce Budowlanej i troszke obawiam sie jak to będzie wyglądało gdy zjedzie sie kilkaset samochodów :( bo przy trasie to chyba nie bardzo mozna zaparkować.

Czy Szanowna Redakcja ma jakiś pomysł?

pzdr

Habier