jabko 15.03.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 ... ja nie mam kogo wziąć chyba, że mojego psiaka "no dalej bierz mnie, będzie wspaniale ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 15.03.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 "no dalej bierz mnie, będzie wspaniale ..." mówisz? w takim razie rozważę taką ewentualność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 15.03.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 moja też nie chce biere córcie i bede ja nie mam kogo wziąć chyba, że mojego psiaka a ja chcę być sam, a nie będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 a ja chcę być sam, a nie będe a czamusz to nie będziesz może się boją puścić niecpotę w samopas widzisz, ja muszę być sama, bo nikt nie chcę ze mną jechać do tego prawie wszyscy zaznajomieni z forum tyłkiem wykręcają się i co ja tam pocznę sama w obcej wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 16.03.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 widzisz, ja muszę być sama, bo nikt nie chcę ze mną jechać do tego prawie wszyscy zaznajomieni z forum tyłkiem wykręcają się i co ja tam pocznę sama w obcej wiosce kuleczka to może połączymy siły bo ja też się obawiam tej obcej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a ja chcę być sam, a nie będe a czamusz to nie będziesz może się boją puścić niecpotę w samopas widzisz, ja muszę być sama, bo nikt nie chcę ze mną jechać do tego prawie wszyscy zaznajomieni z forum tyłkiem wykręcają się i co ja tam pocznę sama w obcej wiosce na zlocie będę, ino w towarzystwie no i swobodnie pogadać o wszystkim to już się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.03.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Może lepiej załóżcie post kto tam w ogóle jedzie.Tak przygladam sie i widze,że kazdy odpowiadajacy nie ma do konca sprecyzowanej odpowiedzi i waha się czy ma przyjechać sam czy z osobami towarzyszacymi.Co zrobi jak przyjedzie sam a najlepiej ,jak juz przyjedzie sam to żeby nie był sam .Jak przyjedzie z kims to nie będzie mógł swobonie porozmawiać bo przyjechał przeciez nie sam. Zajęcia w podgrupach wyjasnia czy sam czy nie sam, bo jak sam to może z kims innym itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 widzisz, ja muszę być sama, bo nikt nie chcę ze mną jechać do tego prawie wszyscy zaznajomieni z forum tyłkiem wykręcają się i co ja tam pocznę sama w obcej wiosce kuleczka to może połączymy siły bo ja też się obawiam tej obcej wioski Dobry pomysł kropeczka Dobrze, że przynajmniej Zeljka będzie i andre i dominikams i pewnie dużo jeszcze znajomych Dobrze będzie andre59, no cóż, będziesz musiał rozmawiać mniej swobodnie resztę dopowiesz tu, na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Maxiu nie , ja na spotkaniu nie bede , a to czemu ? a ja Cie moge po drodze zgarnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.03.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 a to czemu ? a ja Cie moge po drodze zgarnac A co Ty z policji , ze zgarniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.03.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 blisko blisko ja mam takie auto (syrena to byla ? ) - ze drzwi otwieram i zagarniam no to "to see" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Jakbys potrzebowala kogos do popilnowania wozu , to daj znac .Nudze sie czasami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.03.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Zdradzicie kto w końcu tam jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 17.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Zdradzicie kto w końcu tam jedzie? Ja mam zamiar jechać.... no, chyba, że ktoś mnie skusi lepsiejszą wódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.03.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Ja też jadę, a lepszą wódkę może zrobię po imprezie bo skończy sie ona gdy jeszcze będzie jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Ja też jadę, a lepszą wódkę może zrobię po imprezie bo skończy sie ona gdy jeszcze będzie jasno. weźmiecie mnie chłopaki ze soba? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 18.03.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Maksiu. Jak dojedziesz do Urzutu to po imprezie muratorowej zabierzemy cię na mniej oficjalną część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Maksiu. Jak dojedziesz do Urzutu to po imprezie muratorowej zabierzemy cię na mniej oficjalną część 3mam za słowo pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.03.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Jezier planujesz czesc nieoficjalna u siebie ?Czy moze na polanie w lasku obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.03.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ... Ja mam zamiar jechać.... no, chyba, że ktoś mnie skusi lepsiejszą wódką Jakaś magiczna siła, podświadomość, węch ? Cosik mnie nagle sprowadziło do tego wewątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts