Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ostatnia sobota karnawału

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A my coz......???

Wybieramy sie ze znajomymi na "Krolowa",a potem "clubbing".

W pierwszym miejscu mamy juz rezerwacje,a potem to sie zobaczy.

Cholera,teraz zdalem sobie sprawe,ze to bedzie juz trzeci taki weekend z rzedu,chyba sie wykoncze :p

Tylko pozazdroscic.Takie dwie dżamprezy w jednym dniu?Troszku wiecej poprosze. :roll:

Jakie było pytanie?

aha, co robimy, tak?

Za chwilę zajmę się zapełnianiem pustych garnków, czary mary, by były pełne.

Później zapełnianie pustych brzuszków całej rodziny.

A później relaks w wannie, olejki, świece, kieliszek wina

I wieczorne wyjście ze znajomymi do knajpki o nazwie "Trzy po trzy"

adekwatna nazwa do tego, co tu plotę :wink: 8)

Pozdrawiam i życzę wszystkim niezwykłego wieczoru.

A my coz......???

Cholera,teraz zdalem sobie sprawe,ze to bedzie juz trzeci taki weekend z rzedu,chyba sie wykoncze :p

Tylko pozazdroscic.Takie dwie dżamprezy w jednym dniu?Troszku wiecej poprosze. :roll:

....truszku wiecej..... to pewnie bedzie jutro :lol:

Po kinie uderzamy na obiadek do takiej meksykanskiej knajpki,gdzie graja zima na zywo Peruwianczycy.Graja rewelacyjnie,jak robilismy w tej knajpie 40-tke,to goscie z imprezy wyjsc nie chcieli.

A my coz......???

....truszku wiecej..... to pewnie bedzie jutro :lol:

Po kinie uderzamy na obiadek do takiej meksykanskiej knajpki,gdzie graja zima na zywo Peruwianczycy.Graja rewelacyjnie,jak robilismy w tej knajpie 40-tke,to goscie z imprezy wyjsc nie chcieli.

Nio to pozazdroscic Wam poraz drugi. :wink:

Sie porobiło.Wymiotło wszystkich na impry?

To ja nie chwalac się powiem ,że dzisiejszy wieczorek spedzam w gronie przyjaciół w SPA Naleczow(troszke kompania i nie tylko, i te głu...kregle)a potem wszyscy do mnie bo ponoć najbliżej. :evil: Wiem ,że "Radzik" moj przyjaciel ma zaskoczyć wszystkich golonkami ze strusia .Wiem o tym tylko ja jako gospodarz z tego powodu ,że podobno trzeba ja specyficznie zrobić i podać.Nie jadłem wiec nie wiem jak smakuje.A potem 40-latki maja sie trzęść jak to mówi mój młodszy synio ktory zgrał starszym muze na ta impre.

Miłej zabawy w ta ostatnia sobotę karnawału.czasami wyjde z pokoju i sprawdze czy jest ktoś trzeźwy na forumie :roll: :p

Sie porobiło.Wymiotło wszystkich na impry?

To ja nie chwalac się powiem ,że dzisiejszy wieczorek spedzam w gronie przyjaciół w SPA Naleczow(troszke kompania i nie tylko, i te głu...kregle)a potem wszyscy do mnie bo ponoć najbliżej. :evil: Wiem ,że "Radzik" moj przyjaciel ma zaskoczyć wszystkich golonkami ze strusia .Wiem o tym tylko ja jako gospodarz z tego powodu ,że podobno trzeba ja specyficznie zrobić i podać.Nie jadłem wiec nie wiem jak smakuje.A potem 40-latki maja sie trzęść jak to mówi mój młodszy synio ktory zgrał starszym muze na ta impre.

Miłej zabawy w ta ostatnia sobotę karnawału.czasami wyjde z pokoju i sprawdze czy jest ktoś trzeźwy na forumie :roll: :p

Ja mam mokro... :o

a chiba, też będę 8) :wink: