grzegorz10 17.02.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A ja znowu będę się bawił w towarzystwie królów , księży itp. http://foto3.m.onet.pl/_m/feb20b4fb141f4eea599220a094c3b07,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Sie porobiło.Wymiotło wszystkich na impry? To ja nie chwalac się powiem ,że dzisiejszy wieczorek spedzam w gronie przyjaciół w SPA Naleczow(troszke kompania i nie tylko, i te głu...kregle)a potem wszyscy do mnie bo ponoć najbliżej. Wiem ,że "Radzik" moj przyjaciel ma zaskoczyć wszystkich golonkami ze strusia .Wiem o tym tylko ja jako gospodarz z tego powodu ,że podobno trzeba ja specyficznie zrobić i podać.Nie jadłem wiec nie wiem jak smakuje.A potem 40-latki maja sie trzęść jak to mówi mój młodszy synio ktory zgrał starszym muze na ta impre. Miłej zabawy w ta ostatnia sobotę karnawału.czasami wyjde z pokoju i sprawdze czy jest ktoś trzeźwy na forumie Ja mam mokro... a chiba, też będę Masz mokro? Bedziesz w Nałeczowie? Jak tak to mnie tam wygladaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Jedziemy na bal przebierańców. 60 km od nas. A za co sie przebieracie jezeli można zapytać? Zgadnijcie! Ogłaszam konkurs. Jak wrócimy to wkleję zdjęcie. A nagroda?? Tak żeby dodac smaczku konkursowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co robicie w taki cudowny dzień?A może wieczór? Nic. Siedzę sama w domu. dzisiaj bedziemy siedziec razem (bede malowac paznokcie ) No to fajnie Ja przyniosę ciasto (właśnie piekę) i sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.02.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co robicie w taki cudowny dzień?A może wieczór? Nic. Siedzę sama w domu. Zartujesz!!!może ci podeśle siebie żebyś nie była sama? Nie ma sprawy Tylko coś do jedzenia weź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co robicie w taki cudowny dzień?A może wieczór? Nic. Siedzę sama w domu. dzisiaj bedziemy siedziec razem (bede malowac paznokcie ) No to fajnie Ja przyniosę ciasto (właśnie piekę) i sałatkę ok ty wiesz co ja mam przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co robicie w taki cudowny dzień?A może wieczór? Nic. Siedzę sama w domu. dzisiaj bedziemy siedziec razem (bede malowac paznokcie ) No to fajnie Ja przyniosę ciasto (właśnie piekę) i sałatkę To juz nas trzy sztuki będą Prawie jak sabat Już mrożę Danską Grapefruit I lody bakaliowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a ja w tę piękna pogodę plewilam w ogródku to sie nazywa ostatnie takie tango a wieczorem ? czekam na stosowne propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Co robicie w taki cudowny dzień?A może wieczór? Nic. Siedzę sama w domu. dzisiaj bedziemy siedziec razem (bede malowac paznokcie ) No to fajnie Ja przyniosę ciasto (właśnie piekę) i sałatkę To juz nas trzy sztuki będą Prawie jak sabat Już mrożę Danską Grapefruit I lody bakaliowe juz sie ciesze zwlaszcza na Danska , bo musze pazury na zielono malowac przynajmniej lapy przy tobie nie beda mi sie trzesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A ja znowu będę się bawił w towarzystwie królów , księży itp. http://foto3.m.onet.pl/_m/feb20b4fb141f4eea599220a094c3b07,5,19,0.jpg ale fajnie ja musze czekac na biedronki, swinki , Elvisy do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Jestem sama dzisiaj....znaczy bez męża,(wyjazd służbowy) Znajomi ciągną do knajpy, ale się waham jeszcze Małżonek twierdzi, że nie ma nic przeciwko, ale żebyście słyszeli jakim tonem Im bliżej wieczora, tym bardziej mam ochotę się pobawić Narazie tkwię w zawieszeniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a ja w tę piękna pogodę plewilam w ogródku to sie nazywa ostatnie takie tango a wieczorem ? czekam na stosowne propozycje A mogą być niestosowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 17.02.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a my do znajomych. a tak przy okazji to może napiszcie, czy jakoś to sie u Was tez nazywa. u nas "ostatki", a mój tata ( rocznik 1937) mówi nie wiem czemu "kusaki" , będe musiała jutro dopytać. miłego wieczoru Wszystkim zyczę. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Jestem sama dzisiaj....znaczy bez męża,(wyjazd służbowy) Znajomi ciągną do knajpy, ale się waham jeszcze Małżonek twierdzi, że nie ma nic przeciwko, ale żebyście słyszeli jakim tonem Im bliżej wieczora, tym bardziej mam ochotę się pobawić Narazie tkwię w zawieszeniu...... Kulka , ja to za sam ten ton bym w tango ruszyła Chociaż na forum też się można nieźle ubawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 [ juz sie ciesze zwlaszcza na Danska , bo musze pazury na zielono malowac przynajmniej lapy przy tobie nie beda mi sie trzesc Danska , zwłaszcza grejpfrutowa naprawdę czyni cuda Wczoraj próbowałam , nic się nie trzęsło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.02.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Jestem sama dzisiaj....znaczy bez męża,(wyjazd służbowy) Znajomi ciągną do knajpy, ale się waham jeszcze Małżonek twierdzi, że nie ma nic przeciwko, ale żebyście słyszeli jakim tonem Im bliżej wieczora, tym bardziej mam ochotę się pobawić Narazie tkwię w zawieszeniu...... Kulka , ja to za sam ten ton bym w tango ruszyła Chociaż na forum też się można nieźle ubawić Tez taka przekorna jesteś Ja też zawsze na przekór Chyba polezę, o 21 mamy się spotkać......zdążę jeszcze. Nawet jak się spóźnię, to też nic się nie stanie A na forum też niezłe imprezy bywały Wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Jestem sama dzisiaj....znaczy bez męża,(wyjazd służbowy) Znajomi ciągną do knajpy, ale się waham jeszcze Małżonek twierdzi, że nie ma nic przeciwko, ale żebyście słyszeli jakim tonem Im bliżej wieczora, tym bardziej mam ochotę się pobawić Narazie tkwię w zawieszeniu...... Kulka , ja to za sam ten ton bym w tango ruszyła Chociaż na forum też się można nieźle ubawić Tez taka przekorna jesteś Ja też zawsze na przekór Chyba polezę, o 21 mamy się spotkać......zdążę jeszcze. Nawet jak się spóźnię, to też nic się nie stanie A na forum też niezłe imprezy bywały Wiadomo. Idź i się dobrze baw Do 21 masz dwie godziny , bez obaw , zdążysz się na bóstwo zrobić Jutro jak się wyśpisz daj znać u Siostry WP jak było Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Idź i się dobrze baw Do 21 masz dwie godziny , bez obaw , zdążysz się na bóstwo zrobić Jutro jak się wyśpisz daj znać u Siostry WP jak było Przyjemności Oczywiście raport złożę Niniejszym się odmeldowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Tak nie mialam smialosci w tutejsza impreze sie wkrecac , ale zostalam wywolana Oswiadczam , ze zwalniam Kulke na impreze , ale do polnocy ma wrocic W swojej laskawosci podpisano Siostra wielokrotnie przylozona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.02.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Tak nie mialam smialosci w tutejsza impreze sie wkrecac , ale zostalam wywolana Oswiadczam , ze zwalniam Kulke na impreze , ale do polnocy ma wrocic W swojej laskawosci podpisano Siostra wielokrotnie przylozona O ŁASKAWA Sie wywdzięczyć nie zdołam jakom żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts