Ew-ka 17.02.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 a ja w tę piękna pogodę plewilam w ogródku to sie nazywa ostatnie takie tango a wieczorem ? czekam na stosowne propozycje A mogą być niestosowne? mam nadzieję tylko na niestosowne mamy wolna chatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 mam nadzieję tylko na niestosowne mamy wolna chatę no ale Ty Ew-ka nie masz na mysli chyba zadnego sex party , bo to by bylo straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 mam nadzieję tylko na niestosowne mamy wolna chatę no ale Ty Ew-ka nie masz na mysli chyba zadnego sex party , bo to by bylo straszne Nie straszne ino humanitarne , nie można się tak zamykać i dóbr wszelakich skąpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 mam nadzieję tylko na niestosowne mamy wolna chatę no ale Ty Ew-ka nie masz na mysli chyba zadnego sex party , bo to by bylo straszne Nie straszne ino humanitarne , nie można się tak zamykać i dóbr wszelakich skąpić dobrze gada ....wódki Jej dać http://www.toya.net.pl/~fixxxer/reklamy/19.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 oj, to ja do Was zastukam ..... czy można?" Bylismy na nartach, teraz szanowny zaległ przed tv i chrapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 oj, to ja do Was zastukam ..... czy można?" Bylismy na nartach, teraz szanowny zaległ przed tv i chrapie mozna chyba Moj szanowny rozbiera Tyle , ze zepsutego laptopa a w calosci Majeczko wrocilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 oj, to ja do Was zastukam ..... czy można?" Bylismy na nartach, teraz szanowny zaległ przed tv i chrapie Majka gdzie Ty śnieg widziałaś ? Straszą że nie ma a ja chce się na początku marca wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.02.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 z zasady wracam w całości. Chociaż mam pewną nadzieję, że może ubyło mi troche tkanki tłuszczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Majka, gdzie byłaś na nartach? U nas imprezka ostatkowa tydzień temu z powodu wyższej konieczności. Dziś moje ostatnie urodziny z czwóreczką z przodu i kurka wodna jakoś dziwnie się z tą myślą czuję....że wkraczam w nową erę ...piątkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Majka, gdzie byłaś na nartach? U nas imprezka ostatkowa tydzień temu z powodu wyższej konieczności. Dziś moje ostatnie urodziny z czwóreczką z przodu i kurka wodna jakoś dziwnie się z tą myślą czuję....że wkraczam w nową erę ...piątkową EDZIA , wszystkiego naj naj , czego tylko sobie zamarzysz A piątka , cóż to tylko taka cyfra zwykle występująca po czwórce, nic więcej http://www.alejahandlowa.pl/obr/euroflor/454_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 edzia wszystkiego naj naj http://www.monikamathe.com/hollywood/images/s6.jpghttp://www.nachttopf.de/cards/sekt.jpg http://www.blumen-hofgarten.de/assets/images/handenter.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Maxtorka dziękuję Masz rację nic się nie zmienia, tylko coraz częściej jestem świadkiem dziwnych sytuacji. Kiedy określa się kogoś ...starsza pani...no taka koło 50tki Piękne róże Frosch..Tobie również dziekuję... Ale piękny tort!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.02.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Edzia , to tylko magia liczb Zresztą jak to mówią - Kobieta jak wino ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 17.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 A ja dzis bylam wieczorkiem na basenie....i pekała w szwach Ludzie musieli czekać, bo w szatni numerkow brakowało Ale sie wypluskałysmy , super, a potem pizzeria , no bosko Lubię te nasze "dziewczyńskie" wypady... "this is ladys' night..." czy jakoś tak A jutro bal ostatkowy typu: księżniczki barbie i kowboje z tatusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.02.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 tak jak obiecałem jestem zobaczyc co z was zostało? Nawet Edzia zawitała do mojego wacika. Fajnie ,że tą ostatnia sobote karnawału potraficie fantastycznie zaakcentowac. Miast sie bawic na jakiś dzamprezach jesteście wierni temu forumowi. za godzine północ.wracam do moich gosci bo gotowi się obrazić. milej zabawy Jesteś już czterdziestolatką ...to fantastyczny wiek.teraz bedzie Ci lżej. miłych chwil po 40-stce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 ns , ja na karnawal ide dopiero jutro , tu gdzie jestem obecnie poniedzalek jest wolnym dniem od pracy uwierz mi , ze z niektorymi osobami z tego forum bawie sie swietnie , chociaz wirtualnie ciesze sie , ze masz fajna impreze ( gdybym ja takowa miala nie mialabym szans wyrwac sie do kompa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.02.2007 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 ns , ja na karnawal ide dopiero jutro , tu gdzie jestem obecnie poniedzalek jest wolnym dniem od pracy uwierz mi , ze z niektorymi osobami z tego forum bawie sie swietnie , chociaz wirtualnie ciesze sie , ze masz fajna impreze ( gdybym ja takowa miala nie mialabym szans wyrwac sie do kompa ) Łona ło mnie gada... chyba, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ns , ja na karnawal ide dopiero jutro , tu gdzie jestem obecnie poniedzalek jest wolnym dniem od pracy uwierz mi , ze z niektorymi osobami z tego forum bawie sie swietnie , chociaz wirtualnie ciesze sie , ze masz fajna impreze ( gdybym ja takowa miala nie mialabym szans wyrwac sie do kompa ) Łona ło mnie gada... chyba, że nie raczej to drugie czyli size=7. A tak swoja droga masz szkła kontaktowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.02.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ns , ja na karnawal ide dopiero jutro , tu gdzie jestem obecnie poniedzalek jest wolnym dniem od pracy uwierz mi , ze z niektorymi osobami z tego forum bawie sie swietnie , chociaz wirtualnie ciesze sie , ze masz fajna impreze ( gdybym ja takowa miala nie mialabym szans wyrwac sie do kompa ) Łona ło mnie gada... chyba, że nie raczej to drugie czyli size=7. A tak swoja droga masz szkła kontaktowe??? nie, lornetke przeszkadza Ci to w czymś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ns , ja na karnawal ide dopiero jutro , tu gdzie jestem obecnie poniedzalek jest wolnym dniem od pracy uwierz mi , ze z niektorymi osobami z tego forum bawie sie swietnie , chociaz wirtualnie ciesze sie , ze masz fajna impreze ( gdybym ja takowa miala nie mialabym szans wyrwac sie do kompa ) Łona ło mnie gada... chyba, że nie raczej to drugie czyli size=7. A tak swoja droga masz szkła kontaktowe??? nie, lornetke przeszkadza Ci to w czymś??? Martwie sie o Ciebie Ale jak lornetka to ok. To chwała Bogu.Czasami noszenie soczewek prowadzi do bolesnego bólu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts