frosch 18.02.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ns , ja na karnawal ide dopiero jutro , tu gdzie jestem obecnie poniedzalek jest wolnym dniem od pracy uwierz mi , ze z niektorymi osobami z tego forum bawie sie swietnie , chociaz wirtualnie ciesze sie , ze masz fajna impreze ( gdybym ja takowa miala nie mialabym szans wyrwac sie do kompa ) Łona ło mnie gada... chyba, że nie lo tobie tez ,chyba ci to nie przeszkadza , bo ja lubie lornetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.02.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Wróciłam. Pomysły z ostatniej chwili są najlepsze. W piątek dowiedzieliśmy się o balu, szybka decyzja, na szczęście mąż miał wolny weekend. Tak fajnie nie bawiłam się ze sto lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts