jolka009 17.02.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Jakoś tak mam, że: - w sklepie jak chcę przymierzyć np bluzkę, pani ekspedientka informuje mnie: "no, ale to jest drogie, kosztuje 80zł" - idę zrobić wycenę kuchni, drewnianej i pan mówi mi "ale drewniane są drogie" - idę do lekarza prywatnie a on mnie informuje "trzeba było przyjść do mnie do przychodni państwowej to by pani nie musiała płacić" itd... co ja w sobie mam takiego, bo mnie już zaczyna to wnerwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.02.2007 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.02.2007 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów Jolka, ale taka ocena komisji to kosztuje sporo. Jakieś... 60 złotych będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.02.2007 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów Jolka, ale taka ocena komisji to kosztuje sporo. Jakieś... 60 złotych będzie. ja jej zrobie za friko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.02.2007 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Jea, trzeba było napisać, ja się pomyliłem, i że chodzi o 60.000 zł. Jolka by się ucieszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 18.02.2007 00:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów szczupła brunetka, 167cm wzrostu, nr buta 36 lat 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 18.02.2007 00:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Jolka, ale taka ocena komisji to kosztuje sporo. Jakieś... 60 złotych będzie. no sam widzisz, też się nie mogłeś powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.02.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów szczupła brunetka, 167cm wzrostu, nr buta 36 lat 29 czekam na foto...na meiika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.02.2007 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Jolka, ale taka ocena komisji to kosztuje sporo. Jakieś... 60 złotych będzie. no sam widzisz, też się nie mogłeś powstrzymać Już wiem Widać po Tobie, że dom budujesz. Wszyscy wiedzą, że to drogie przedsięwzięcie, a że jesteś miła i sympatyczna to myślą sobie - trzeba tej dziewczynie jakoś pomóc, doradzić. Po jaką cho.... ma kupować bluzkę za 80 zł kiedy ta znacznie tańsza jest nie mniej ładna, a kosztuje tylko 79,99. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.02.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.02.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów przewodniczacy sie ujawnil. Nie pamietam żebym głosował na ciebie tymbardziej ,że jesteś na forumie krócej ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów szczupła brunetka, 167cm wzrostu, nr buta 36 lat 29 czekam na foto...na meiika Ja też czekam. Jak więcej osob zobaczy co i jak to pewniejsza diagnoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Oczywiście zdjęcia powinny umożliwiać dokładną ocenę - bez maskujacych objektów - a wiec powinny być np. spod prysznica. A tak na poważnie - jeśli Ci przeszkada obecny stan - to nic prostszego - przytyć 20 kg, obwiesić się złotem (może byc tombak, byle by bylo go dużo) i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 18.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 też myślę, że wszyscy wiedzą, że budujesz i musisz oszczędzać -no, ale ten numer buta... - MALUTKI... Sama widzisz, jaki but taka stopa /życiowa / a tak na poważnie , myślę że pytajac o coś sprawiasz wrażenie - nie chcę przeszkadzać, ja tylko na chwilkę Może więcej pewności siebie załatwiłoby ten kłopot ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Cześć Zapodaj zdjątka, CV, najważniejsze wymiary + foto... wtedy ocenimy w komisji.... ja mam 2/3 głosów przewodniczacy sie ujawnil. Nie pamietam żebym głosował na ciebie tymbardziej ,że jesteś na forumie krócej ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To może się wymienimy fotkami? Mnie na przykład jak stoję w kolejce w sklepie ludzi nie zauważają... Ja stoję i czekam a oni.., puf.., przede mnie i udają ze mnie nie ma. Przez bardzo długi okres nie reagowałam, bo mowie sobie, jeden w ta czy tamta, nie ma różnicy..., ale w końcu się wkurzyłam . Jednej pani powiedziałam, przepraszam ale czy ja jestem niewidzialna? Teraz za zwyczaj mowie, przepraszam ja tez czekam. Nie wiem czy mam wygląd w stylu, przepraszam ze żyje czy cos? Może Tobie cos podobnego dolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 ostatnio w Optyku ekspedientka pokazując mi oprawki okularów stwierdziła ,że te w gablocie sa drogie ...i nie wyłożyła mi ich na ladę I w tedy powiedziałam tej panience ,że skoro maja tu eksponaty muzealne to ja się pomyliłam i bardzo ją przepraszam, bo ja chciałam do Optyka .......i wyszłam ..... widziałam tylką kątem oka ,że zrobiła się czerwona jak indor i nie umiała znaleźć języka w gębie . NIe staraj się być w takim wypadku zawstydzona - tylko celna i szybka riposta -nauczy takich gburów kultury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 nieźle jej powiedziałaś Ew-ka. Nie trzeba sobie dawać w kaszę dmuchać Asertywność to cenna cecha.......uczę się tego każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.02.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 nieźle jej powiedziałaś Ew-ka. Nie trzeba sobie dawać w kaszę dmuchać Asertywność to cenna cecha.......uczę się tego każdego dnia. tylko broń Boże zwracać uwage w knajpie.Można zjeść dużo innych dodatkow ktorych nie ma w potrawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 nieźle jej powiedziałaś Ew-ka. Nie trzeba sobie dawać w kaszę dmuchać Asertywność to cenna cecha.......uczę się tego każdego dnia. ja pracuję z ludźmi -codziennie spotykam sie różnymi sytuacjami -wyrobiłam się moja przyjaciółka i moja córa zazdroszczą mi tych szybkich ripost . Tych małych złośliwych uwag w różnych dziwnych sytuacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts