bobiczek 20.03.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Ja też nie umiem się targować. A jak idę na targ to mi nawet głupio patrzeć jak czasami różne wymalowane panie targują się z 10 zł na 9. na targu nie targujesz? to wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.03.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 A mnie dobija tego typu motyw w spożywczaku (zdarzyło mi się kilka razy w życiu): Ja: Poproszę kostkę dobrego sera żółtego. Baba daje mi jakiegoś zgniota. Ja: Nie nie, proszę mi dać tamten (pokazuję paluchem który). Baba: Ale on jest drogi. Ja: Dobrze, niech będzie drogi. Najchętniej dała bym jej w pysk, ot co! . Bo to nie jakaś zagubiona młoda "koza" ale stary PRL-owski przeżytek mi tak mówi, oczywiście z fochem i nutą pogardy w głosie. Brrrrrrrrrrrrrr! he,he, rób jak ja. Kupuję dziecku brudnemu, zasmarkanemu który stoi przede mną Kinder jajo+mambę, a jak potem zaczynam kupować, to pani już wie jaki ma mi podać ser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toszka 23.03.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No i jaki Ci podaje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts