andre59 20.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam,do IV zlotu forum zostało jeszcze trochę czasu,kto napisze tekst do tej melodii?: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wyswietlają mi się tylko jakieś znaki..... miliony znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.02.2007 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Masz zainstalowanego Quick Time'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Masz zainstalowanego Quick Time'a? No właśnie w laptopie nie mam można to jakoś z netu ściągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.02.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Muszę zapytać swojego guru komputerowego, ale to dopiero po południu jak wróci ze szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Super melodyjka. Poeta pilnie poszukiwany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Fajna melodyjka , coś mi przypomina . No dalej niech ktoś napisze słowa do tej muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.02.2007 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Masz zainstalowanego Quick Time'a? No właśnie w laptopie nie mam można to jakoś z netu ściągnąć? Kuleczka, guru wrócił ze szkoły , link podałem na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 20.02.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Masz zainstalowanego Quick Time'a? No właśnie w laptopie nie mam można to jakoś z netu ściągnąć? Kuleczka, guru wrócił ze szkoły , link podałem na priva. otrzymałam i składam wielkie senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.02.2007 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Moja propozycja tekstu: I zwr. Myśl kiedyś piękną miałem, lecz długo się wahałem, jak tu zbudować dom? Aż wreszcie mnie olśniło, na forum zapędziło, mam już gotowy plan, mam już gotowy plan. ref. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. Domek swój budujmy póki jeszcze mamy czas, póki siły ciągle drzemią w nas, nic nam nie przeszkodzi, żadna burza, żaden pech, przecież forum nam pomoże pewne jest. II zwr.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbro 02.03.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Super melodyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 03.03.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ale tu zdolni ludzie Melodyjka jest super i tekst do niej też fajnie pasuje Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2007 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Żeby tak jeszcze ze dwie zwrotki przyszły mi do głowy... Może do maja zdarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ..spoko loco do maja daleko J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 O kurcze, poetka ze mnie to żadna. Co prawda słucham Bajora namiętnie i Grzesia Turnaua, Gepert, SDM, Kleyffa i jeszcze troszke innych wykonawców śpiewajacych poezję ale... samej mi bozia poskąpiła umiejętnosci rymowania. Podobno umysł techniczny jestem Ale piosenki gratuluję Wierzę, że na zlociku przypadnie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 21.03.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Spróbuje napisać tekst...o nas wszystkich z forum, o budowaniu, o radościach i klopotach, tylko dajcie mi troche czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2007 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Masz miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 25.03.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 "Piosenka muratorów" IMy z forum budowlanegoTworzymy jedną rodzin꣹czy nas wiele wspólnegoJesteśmy razem przez chwilę Refren...... Pomóż mi przyjacieluSam gubię trochę sięFachowców jest tutaj wieluRazem buduje się lżej IITa chwila to trudny czasWysiłek, stres i potPoświęca się każdy z nasBy w końcu mieć własny kąt Refren...... IIIWszyscy o domu marzymyO dobrych w nim nocach i dniachO dzieciach szczęśliwych w rodzinieO kwiatach, kotach i psach Refren...... IVNie każdy do mety dotrzeNiejeden odpuści marzeniaO biedę się czasem otrzeNie wszystko jest do spełnienia Refren...... VNajbardziej wytrwali budująGdy zaś problemy mająPo forum często buszująPomocy tu szukają Refren...... VIJeśli już dłużej nie możeszI jesteś na samym dniePsycholog Ci pomożeNa duchu podniesie Cię Refren...... VIITu zawsze ktoś jest "na żywo"Poradzi Ci, współczujeKtoś inny postawi piwoW kafejce poplotkuje Refren...... VIIIKażdy tu sobie coś szukaKażdy swój wątek zakładaWymiana zdań to nie sztukaNa wiedzę się przekłada Refren...... IXCzasami się ludzie pokłócąDyskusja się kończy ponuroCzsami się zaś naucząŻe tu kultura jest górą Refren...... XJeśli za bardzo przesadziszDostajesz od władzy banaJeśli sobie zasłużyszNagroda jest Ci pisana Refren...... XICzas biegnie, mury już rosnąJuż są podłogi, okna, drzwiW ogrodzie kwiaty piękne wiosnąA w domu dzieci mówią Ci: Refren...... XIINasz dom jest piękny, mamo, tatoLubimy w zimie kominka żarPrzyjemnie wyjść na ogród latemWszystko ma urok swój i czar Refren...... XIIIWtedy czujemy, że trud i znójOpłacił się sowicieTeraz możemy odzyskać spokójBiec może leniwie życie Refren...... XIVLeniwie życie biegnieWszystkim tym co wytrwaliNiektórzy niestety polegliDawno się już rozstali... Refren...... XVLecz każdy z nas zachowaDo końca życia swegoWspomnienia pod hasłem "budowa"Sentyment do forum naszego Refren...... XVIMy z forum budowlanegoTworzymy jedną rodzin꣹czy nas wiele wspólnegoJesteśmy razem przez chwilę... Myślę, że teraz można ułożyc do tego jakąś fajną melodię...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 25.03.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 "Piosenka muratorów" ............................................ O kurcze ale zwrotek napisałaś , no no Renia jesteś wielka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 No, no Renia zaszalałaś Gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts