Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy tak można?

Recommended Posts

Prosze o opinie .Czy w taki sposób mozna sie odnosić do kogos na tym forum? :o :o :o

http://images20.fotosik.pl/79/eb911b06da8d0652m.jpg

Jest mi bardzo przykro ,że ktos tak do mnie mówi.Nie rozumie dlaczego? :( :(

Skoro nie rozumiesz,to zapytaj osobę piszącą do Ciebie na priv.. o co chodzi...?

Bo moim zdaniem, jest to

reakcja, na jakąs Twoją akcję, (???)

a to niecenzuralne słowo................. bardzo duzo mówi!!

Więc skoro juz zdradziłes nam swój priv, to zastanów się,

czym się adresatowi naraziłeś,

dlaczego akurat Ta osoba

TAKIE słowa do Ciebie napisała,

a wtedy na pewo znajdziesz odpowiedz, na swoje pytanie postawione w tytule postu.

Bo ja nie wierzę, że można pisać takie priv-y bez powodu!

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

NS , napisala do Ciebie na priv. wiec, po prostu powiedziala Ci co ma do powiedzienia i juz... I tak dobrze, ze nie zrobila tego publicznie, wiec jakis szacunek jednak do Ciebie ma. :wink:

Tez uwazam, ze nie ladnie tak pokazywac to co dostajemy od kogos na Priv.

Wydocznie, przejales sie tym za bardzo. Nie przejmuj az sie tak.

Dlaczego nikt prawie rok temu nic nie mowił jak ktos ujawnił publicznie moja poczte........gdzie wtedy byliscie..???Czy wtedy ktoś powiedział ,że to jest zle??Nikt.Przyzwyczailiście sie ze mnie robić chłopca do bicia......Gdzie jest zainteresowana???Może jej zapytajcie dlaczego tak napisala na priva do mnie?Niech publicznie oswiadczy ,że NS obraził ja na forum.

Pamiętajmy ,że nie musze zgadzać sie z pogladami Joshi tym samym nie naruszając regulamunu forum.

Zeljka czy w wiadomości prywatnej moge cie obrazic??Prosze powiedz to tu i teraz , bo np. jakis piekłasiewicz z psiej wólki doniósł mi że zle odnosisz sie do mojego psa.Więc z nerwów moge nawsadzać Ci ile wlezie??? wiedzac ,że nikomu nie powiesz?? Czy chcesz doszukiwac sie jakis norm etycznych nawet na privie??

Oj, NS nie dawno pisales, ze lubisz Zielonooka za to, ze jest besposrednia i jak jej sie cos nie podoba to mowy - odwal sie. A teraz prawie za to samo sie obrazasz na JoShi...

Przykro mi, ze JoShi poczula sie dotknieta czyms co Ty pisales i na to zareagowala. Przykro mi tez, ze Ty sie poczules dotkniety tym co ona ci napisala..,ale co Ty tak do mnie jak do Pana Boga?! :o

To co ja mysle i uwazam, nie ma tu znaczenia.

Pytales o nasze zdanie, wiec swoje napisalam i juz nie draz dalej zemna ten temat...,bo choc staram sie Cie zrozumiec.., to nie umiem. :( Albo tylko czesciowo umiem... :-?

Ale to i tak nie ma znaczenia dla nikogo z nas. :roll:

N.S. twierdziłeś wtedy

ze, to nie była Twoja korespondencja :lol:

jak to jest ?

tajemnica korespondencji

to dla mnie- ma miejsce

kiedy dwoje ludzi, ze sobą dyskutuje

i wymienia sie prywatnymi sprawami

a takie tam słodziudkie pierdzenie

to co to za tajemnica ?

choć oczywiscie larma bym z tego nie robił ...

N.S. twierdziłeś wtedy

jak to jest ?

tajemnica korespondencji

to dla mnie- ma miejsce

to co to za tajemnica ?

:lol: :lol: :lol:

Joshi publicznie nie odpisze bo potrafi tylko w taki sposób upokażać i ubliżać ludziom.Siedzi jak mysz pod miotłą i czeka aż wy zrobicie to za nia by potem w chwale wyjśc z nory i powiedziec wszystkim::::A nie mowiłam!!!!

Jest tchórzem piszac do mnie takie teksty i jeszcze wplatując w to Bogu ducha winną zieloną.Ciekawe co zielonooka powiedziałaby na to ??

Joshi publicznie nie odpisze bo potrafi tylko w taki sposób upokażać i ubliżać ludziom.Siedzi jak mysz pod miotłą i czeka aż wy zrobicie to za nia by potem w chwale wyjśc z nory i powiedziec wszystkim::::A nie mowiłam!!!!

Jest tchórzem piszac do mnie takie teksty i jeszcze wplatując w to Bogu ducha winną zieloną.Ciekawe co zielonooka powiedziałaby na to ??

Nie masz racji NS

Właśnie Ona wali prosto z mostu.

Nie pamietasz, jak Cię zbeształa za nieumiejętnie opowiedziany zart w "gafach", ten o pracuni i porannym goliku :D

ja sama oberwałam od Niej parę razy :lol:

A co ma do tego Zielona :o

N.S. twierdziłeś wtedy

jak to jest ?

tajemnica korespondencji

to dla mnie- ma miejsce

to co to za tajemnica ?

Zawsze jestes konkretny i to jest ok Tylko zapomniales (a pamietliwy jesteś) ,że;;;

N.S. twierdziłeś wtedy

jak to jest ?

odp masz u gory Amanita potwierdza to.

Nie masz racji NS

Właśnie Ona wali prosto z mostu.

Nie pamietasz, jak Cię zbeształa za nieumiejętnie opowiedziany zart w "gafach", ten o pracuni i porannym goliku :D

ja sama oberwałam od Niej parę razy :lol:

A co ma do tego Zielona :o

Tu jak widac nie wali prosto z mostu.Widzisz Ty jestes taka horagieweczka ..gdzie wiatr powieje tam i ty.Dajmy sie jej wypowiedziec bo nudne zaczyna być ,że NS to albo to albo tamto.