Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy tak można?

Recommended Posts

Joshi publicznie nie odpisze bo potrafi tylko w taki sposób upokażać i ubliżać ludziom.Siedzi jak mysz pod miotłą i czeka aż wy zrobicie to za nia by potem w chwale wyjśc z nory i powiedziec wszystkim::::A nie mowiłam!!!!

Jest tchórzem piszac do mnie takie teksty i jeszcze wplatując w to Bogu ducha winną zieloną.Ciekawe co zielonooka powiedziałaby na to ??

Nie masz racji NS

Właśnie Ona wali prosto z mostu.

Nie pamietasz, jak Cię zbeształa za nieumiejętnie opowiedziany zart w "gafach", ten o pracuni i porannym goliku :D

ja sama oberwałam od Niej parę razy :lol:

A co ma do tego Zielona :o

Tu jak widac nie wali prosto z mostu.Widzisz Ty jestes taka horagieweczka ..gdzie wiatr powieje tam i ty.Dajmy sie jej wypowiedziec bo nudne zaczyna być ,że NS to albo to albo tamto.

O czym ty piszesz człowieku :roll:

znów ci się pojęcia ci się mylą, czy co :roll:

Spójrz na siebie, znowu ta sama śpiewka, biednego, pokrzywdzonego NS-a...........

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Joshi publicznie nie odpisze bo potrafi tylko w taki sposób upokażać i ubliżać ludziom.Siedzi jak mysz pod miotłą i czeka aż wy zrobicie to za nia by potem w chwale wyjśc z nory i powiedziec wszystkim::::A nie mowiłam!!!!

Jest tchórzem piszac do mnie takie teksty i jeszcze wplatując w to Bogu ducha winną zieloną.Ciekawe co zielonooka powiedziałaby na to ??

Nie masz racji NS

Właśnie Ona wali prosto z mostu.

Nie pamietasz, jak Cię zbeształa za nieumiejętnie opowiedziany zart w "gafach", ten o pracuni i porannym goliku :D

ja sama oberwałam od Niej parę razy :lol:

A co ma do tego Zielona :o

Tu jak widac nie wali prosto z mostu.Widzisz Ty jestes taka horagieweczka ..gdzie wiatr powieje tam i ty.Dajmy sie jej wypowiedziec bo nudne zaczyna być ,że NS to albo to albo tamto.

O czym ty piszesz człowieku :roll:

znów ci się pojęcia ci się mylą, czy co :roll:

Spójrz na siebie, znowu ta sama śpiewka, biednego, pokrzywdzonego NS-a...........

Prosze nie mow do mnie człowieku bo bardzo tego nie lubie .Nazywaj mnie jak chcesz ale nie mow podniesionym głosem człowieku.

NS

Ubolewam, że nie jesteś Kimśspecjalnym :wink: wówczas darzyłabym Ciebie dozgonnym uczuciem a na priv posyłała dowody uwielbienia. :lol:

a nie takie mało wysmakowane teksty "zredagowane" ręką, bo obszar głowy odpowiedzialny... itede :lol: :lol: :lol:

Nocka idzie, koszmary będziesz miał. :wink:

Swoją drogą, gdybym ja dostała taki "liścik" z wyrazami... powiedzmy uwielbienia, to tak dałabym popalić, bez konieczności wciągania do sprawy całej forumowej populacji, że... :lol:

Sio, z tego wirtuala do reala :wink: :D :wink: Jeden klik i nie ma nas tutaj :D

NS

Ubolewam, że nie jesteś Kimśspecjalnym :wink: wówczas darzyłabym Ciebie dozgonnym uczuciem a na priv posyłała dowody uwielbienia. :lol:

a nie takie mało wysmakowane teksty "zredagowane" ręką, bo obszar głowy odpowiedzialny... itede :lol: :lol: :lol:

Nocka idzie, koszmary będziesz miał. :wink:

Swoją drogą, gdybym ja dostała taki "liścik" z wyrazami... powiedzmy uwielbienia, to tak dałabym popalić, bez konieczności wciągania do sprawy całej forumowej populacji, że... :lol:

Sio, z tego wirtuala do reala :wink: :D :wink: Jeden klik i nie ma nas tutaj :D

Luuuuna koszmarny to ja jestem a spac to nie bede dlatego ,że taka wielka osobowośc tego forum 'Pupilek" redakcji nic nie raczyl mi odpowiedzieć publicznie.

Nawiązując do wczorajszej dyskusji trzeba zwrócić uwage na trzy warunki.

1.wstep(temat)

2.rozwiniecie

3.zakończenie.

ad1. był postawiony i kazdy miał możliwość jego przeczytania.

ad2.zważywszy na fakt wolności słowa ,kazdy z uczestników dyskusji wyrazil swój poglad i zinterpretował go wedle swojego uznania.

ad3.zakonczenie.Właśnie zabrakło zakończenia bo osoby biorace czynny udział nie zwracały uwagi na jadro postu tylko chaotycznie niemal że przekszykujac sie dochodziły swego udowadniajac tym samym ,że nic sie nie stało ,a słownictwo uzyte przez druga zainteresowana osobe ,jest poprawne i jak najbardziej stosowne.

Łamiąc zasade tajemnicy korespondencji z pełna swiadomoscia chcialem pokazac wszystkim do czego można sie posunąć nie mając argumentow do obrony.Udowadniając mi ,że takimi zwrotami można sie posługiwac daliście świadectwo innym iż tak czynić można.