kuleczka 21.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Joshi publicznie nie odpisze bo potrafi tylko w taki sposób upokażać i ubliżać ludziom.Siedzi jak mysz pod miotłą i czeka aż wy zrobicie to za nia by potem w chwale wyjśc z nory i powiedziec wszystkim::::A nie mowiłam!!!! Jest tchórzem piszac do mnie takie teksty i jeszcze wplatując w to Bogu ducha winną zieloną.Ciekawe co zielonooka powiedziałaby na to ?? Nie masz racji NS Właśnie Ona wali prosto z mostu. Nie pamietasz, jak Cię zbeształa za nieumiejętnie opowiedziany zart w "gafach", ten o pracuni i porannym goliku ja sama oberwałam od Niej parę razy A co ma do tego Zielona Tu jak widac nie wali prosto z mostu.Widzisz Ty jestes taka horagieweczka ..gdzie wiatr powieje tam i ty.Dajmy sie jej wypowiedziec bo nudne zaczyna być ,że NS to albo to albo tamto. O czym ty piszesz człowieku znów ci się pojęcia ci się mylą, czy co Spójrz na siebie, znowu ta sama śpiewka, biednego, pokrzywdzonego NS-a........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ktoś powiedział ,żebym sie walil wiec grzecznie powiem dobranoc.Przecież tu nie ma nic z obrazaniem a ja głupi myslalem ,że ma.. Jeszcze wszyscy się nie wpisali.Zobaczcie ostatnio nic nie działo sie na foru ..teraz wszyscy macie fajny film sensacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Joshi publicznie nie odpisze bo potrafi tylko w taki sposób upokażać i ubliżać ludziom.Siedzi jak mysz pod miotłą i czeka aż wy zrobicie to za nia by potem w chwale wyjśc z nory i powiedziec wszystkim::::A nie mowiłam!!!! Jest tchórzem piszac do mnie takie teksty i jeszcze wplatując w to Bogu ducha winną zieloną.Ciekawe co zielonooka powiedziałaby na to ?? Nie masz racji NS Właśnie Ona wali prosto z mostu. Nie pamietasz, jak Cię zbeształa za nieumiejętnie opowiedziany zart w "gafach", ten o pracuni i porannym goliku ja sama oberwałam od Niej parę razy A co ma do tego Zielona Tu jak widac nie wali prosto z mostu.Widzisz Ty jestes taka horagieweczka ..gdzie wiatr powieje tam i ty.Dajmy sie jej wypowiedziec bo nudne zaczyna być ,że NS to albo to albo tamto. O czym ty piszesz człowieku znów ci się pojęcia ci się mylą, czy co Spójrz na siebie, znowu ta sama śpiewka, biednego, pokrzywdzonego NS-a........... Prosze nie mow do mnie człowieku bo bardzo tego nie lubie .Nazywaj mnie jak chcesz ale nie mow podniesionym głosem człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.02.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 .Zobaczcie ostatnio nic nie działo sie na foru ..teraz wszyscy macie fajny film sensacyjny. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 21.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 NS Ubolewam, że nie jesteś Kimśspecjalnym wówczas darzyłabym Ciebie dozgonnym uczuciem a na priv posyłała dowody uwielbienia. a nie takie mało wysmakowane teksty "zredagowane" ręką, bo obszar głowy odpowiedzialny... itede Nocka idzie, koszmary będziesz miał. Swoją drogą, gdybym ja dostała taki "liścik" z wyrazami... powiedzmy uwielbienia, to tak dałabym popalić, bez konieczności wciągania do sprawy całej forumowej populacji, że... Sio, z tego wirtuala do reala Jeden klik i nie ma nas tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Prosze nie mow do mnie człowieku bo bardzo tego nie lubie .Nazywaj mnie jak chcesz ale nie mow podniesionym głosem człowieku. Ale ja szeptem mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Sensacyjny to może dopiero będzie, bo póki co to nudno zaczyna sie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Sensacyjny to może dopiero będzie, bo póki co to nudno zaczyna sie robić. gawiedź krwi żądna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2007 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 .Zobaczcie ostatnio nic nie działo sie na foru ..teraz wszyscy macie fajny film sensacyjny. Dziękujemy Detektywie pogromco nickow.O czyms zapomniałes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Sensacyjny to może dopiero będzie, bo póki co to nudno zaczyna sie robić. gawiedź krwi żądna? A tam zaraz krwi. Może chociaż jakieś fajerwerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.02.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 .Zobaczcie ostatnio nic nie działo sie na foru ..teraz wszyscy macie fajny film sensacyjny. Dziękujemy Detektywie pogromco nickow.O czyms zapomniałes?? no.. ze ide nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2007 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 NS Ubolewam, że nie jesteś Kimśspecjalnym wówczas darzyłabym Ciebie dozgonnym uczuciem a na priv posyłała dowody uwielbienia. a nie takie mało wysmakowane teksty "zredagowane" ręką, bo obszar głowy odpowiedzialny... itede Nocka idzie, koszmary będziesz miał. Swoją drogą, gdybym ja dostała taki "liścik" z wyrazami... powiedzmy uwielbienia, to tak dałabym popalić, bez konieczności wciągania do sprawy całej forumowej populacji, że... Sio, z tego wirtuala do reala Jeden klik i nie ma nas tutaj Luuuuna koszmarny to ja jestem a spac to nie bede dlatego ,że taka wielka osobowośc tego forum 'Pupilek" redakcji nic nie raczyl mi odpowiedzieć publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.02.2007 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 .Zobaczcie ostatnio nic nie działo sie na foru ..teraz wszyscy macie fajny film sensacyjny. Dziękujemy Detektywie pogromco nickow.O czyms zapomniałes?? no.. ze ide nyny Idziesz nyny a i tak nie dokończyleś tego o co pytałes.Co z ciebie z inwektyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Nawiązując do wczorajszej dyskusji trzeba zwrócić uwage na trzy warunki. 1.wstep(temat)2.rozwiniecie3.zakończenie. ad1. był postawiony i kazdy miał możliwość jego przeczytania.ad2.zważywszy na fakt wolności słowa ,kazdy z uczestników dyskusji wyrazil swój poglad i zinterpretował go wedle swojego uznania.ad3.zakonczenie.Właśnie zabrakło zakończenia bo osoby biorace czynny udział nie zwracały uwagi na jadro postu tylko chaotycznie niemal że przekszykujac sie dochodziły swego udowadniajac tym samym ,że nic sie nie stało ,a słownictwo uzyte przez druga zainteresowana osobe ,jest poprawne i jak najbardziej stosowne. Łamiąc zasade tajemnicy korespondencji z pełna swiadomoscia chcialem pokazac wszystkim do czego można sie posunąć nie mając argumentow do obrony.Udowadniając mi ,że takimi zwrotami można sie posługiwac daliście świadectwo innym iż tak czynić można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 22.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 hmmm...ciekawe co tak poirytowało Joshi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.02.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ns, czego Ty od nas chcesz?mamy Cię utulić? Cierpieć razem z Tobą? przestań robić za pierdołe. Wirtualny świat jest twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ns, czego Ty od nas chcesz? mamy Cię utulić? Cierpieć razem z Tobą? przestań robić za pierdołe. Wirtualny świat jest twardy. Wszystko juz napisałem i niczego nie chce.Wszysko jest jasne. Przestań kadzić z tym tuleniem i cierpieniem .Wiem ,ze nie jest mietki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 22.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ns ....jajca ci urwało ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 NS, nie masz racji co do JoShi. Jej odwagi nie brakuje. I wcale jej nie bronie tylko stwierdzam fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.02.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ns ....jajca ci urwało ???????????? hamuluj hamuluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts