Nelli Sza 28.01.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Oooooooooo jak dobrze Cię słyszeć!!!!!!!!!!!!!!! Ale my to samymi słowami się tak łatwo nie zadowolimy! My jesteśmy BARDZO WYMAGAJĄCE O zdjęćka prosimy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Zdjęcia, zdjęcia, dawać zdjęciaaaaaaaa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.01.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witaj Iwuś! Strasznie mi się u Was podoba Gdzie zamawialiście meble kuchenne??? Są rewelacyjne Mam nadzieje, że przyszli sąsiedzi będą całkiem w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 30.01.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witaj dardurdka Meble zamawialiśmy w firmie, która prowadzi dystrybucję BRW, front portal, kolor akacja oraz uchwyty w klimacie Dzięki za odwiedziny, a sąsiedzi to nasi długoletni znajomi , więc może będzie fajnie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 No! Dzięki za zdjęcia! Kurczę Iwuś, jak ja Ci zazdroszczę! Tak szybko zamieszkaliście! Gratuluję! Domek wygląda na bardzo przytulny!!! Życzę, abyście byli w nim bardzo szczęśliwi!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 sąsiedzi to nasi długoletni znajomi , więc może będzie fajnie No to przynajmniej wiesz, czego się spodziewać Ale szkoda tego widoczku.... Cóż - oby tylko domek był ładny i wpisał się w krajobraz Fajnie tak oglądać już zamieszkałe wnętrza - jeszcze niedawno puste, a teraz już tętniące życiem Pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 ................................ale mnie ominęła Twoja budowa. Jestem zły na siebie choć nie mogę wyjść z podziwu! Wygląda przecudnie! ...i już wiem jakie będę miał ogrodzenie między sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.02.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a co to za Pradolina, panietentego? próbujesz zmylić trop? Iwuś, super, że już mieszkacie! bardzo przyjemnie tam u Was, bardzo! szczególnie podoba mi się salon w świetnej kolorystyce szkoda tego widoku za oknem, ale dom znajomych to i tak lepsze niż inne niespodzianki pozdrawiam Cię serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.02.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzięki Nelli Życzę Ci byś także mogła już w niedługim czasie "leniwie" spędzać czas na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.02.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej amonite Z tym wpisaniem się w krajobraz domu sąsiadów też bym sobie życzyła, najlepiej tak by stał się prawie niewidoczny Dzięki za słowa otuchy, ja także staram się odnaleźć w tej sytuacji jakieś pozytywy Szalenie bym sobie życzyła by każdy kolejny dzień był hymnem pochwalnym dla tego "nowego związku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.02.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ................................ale mnie ominęła Twoja budowa. Jestem zły na siebie choć nie mogę wyjść z podziwu! Wygląda przecudnie! ...i już wiem jakie będę miał ogrodzenie między sąsiadami ] Uważam, że i tak zbyt szybko się zreflektowałeś, ponieważ nie zdążylam sobie zrobić jeszcze zdjęcia w hamaku na tarasie. No cóż, trudno ... Ogrodzenie bardzo sobie chwalę, choć na wiosnę czeka nas ogromna praca związana z jego wykończeniem. Witam, po długiej nieobecności Jak tam dzieciaczki się chowają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej amonite Z tym wpisaniem się w krajobraz domu sąsiadów też bym sobie życzyła, najlepiej tak by stał się prawie niewidoczny Dzięki za słowa otuchy, ja także staram się odnaleźć w tej sytuacji jakieś pozytywy Szalenie bym sobie życzyła by każdy kolejny dzień był hymnem pochwalnym dla tego "nowego związku" Na pewno się przyzwyczaisz. Ja chciałabym mieć takiego sąsiada to chociaż nie było by dla mnie takie straszne wyobrażanie sobie, że jak już tam zamieszkamy to dam radę spędzić noc sama (bo mój mąż często wyjeżdża) i nie umrzeć ze strachu. W moim przypadku dochodzą odgłosy pykających sosen kołysanych przez wiatr i zwierzaki grasujące po działce. No i fakt, że nikt nie usłyszałby mojego krzyku jak ktoś nas napadł Juuuż się boję... ale mam informacje, że może w tym roku przybędzie jeden nowy domek niedaleko W każdym razie na pewno, jak już sąsiedzi się wprowadzą będziesz zadowolona, że jest ktoś w pobliżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.02.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a co to za Pradolina, panietentego? próbujesz zmylić trop? Hej Jasiu No wiesz, tonący nawet brzytwy się chwyta Specjalnie dla Ciebie zaserwuję kolejny etap wykańczania kominka. Pamiętasz nasze dywagacje w tym temacie? Bardzo serio potraktowałam Twe sugestie piękna nieznajoma i kominek będzie taki jak chciałaś Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.02.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Na pewno się przyzwyczaisz. Ja chciałabym mieć takiego sąsiada to chociaż nie było by dla mnie takie straszne wyobrażanie sobie, że jak już tam zamieszkamy to dam radę spędzić noc sama (bo mój mąż często wyjeżdża) i nie umrzeć ze strachu. W moim przypadku dochodzą odgłosy pykających sosen kołysanych przez wiatr i zwierzaki grasujące po działce. No i fakt, że nikt nie usłyszałby mojego krzyku jak ktoś nas napadł Juuuż się boję... ale mam informacje, że może w tym roku przybędzie jeden nowy domek niedaleko W każdym razie na pewno, jak już sąsiedzi się wprowadzą będziesz zadowolona, że jest ktoś w pobliżu Coś w tym jest, bo my mamy nieopodal ogromne stare wierzby , które potrafią trzeszczeć i skrzypieć nawet wtedy gdy wiatr jest niewielki. A o nocowaniu bez Pawełka to nawet nie ma mowy, od razu pół rodziny byłoby zaproszona na kolację ze śniadaniem Brrrrr.... nie chcę nawet myśleć, sama w domu???... w nocy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No widzisz! A tacy sąsiedzi za płotem to zawsze jakaś deska ratunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Co prawda to prawda Do dziennika wkleiłam foto tego skrzypiącego staruszka, w dodatku rośnie po stronie sypialni. Nie wiem jak doszło do tak ogromnego niedopatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 11.02.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Iwuś, podoba mi się umiejscowienie tego kominka, jakoś wcześniej nie docierało do mnie, że on będzie przy schodach czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Dzień dobryPodoba mi sie końcowy (prawie) efekt. Wszystko ładnie do siebie pasuje, nie jest ciemno w saloniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 13.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 piękne opaski! a sarenki też na odwiedzają, uwielbiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.02.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 hej Wiolasz W saloniku ...hmm jest klimatycznie, trudno mi określić, że jest ciemno bo narazie nie wyobrażam sobie innego koloru. Na każdej ścianie mamy "dziurę", więc światła wpada dużo, a jak zaświeci słońce jest super. Przyznam, że gdyby ściany miały jasny kolor napewno byłoby jaśniej. Z bordowymi jest ok, spodobałoby Ci się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts