Iwuś 21.03.2010 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Piorun nie kobieta Już zdążyłaś luknąć? Sekundę wcześniej (dosłownie) wrzuciłam te zdjęcia. Serdecznie dziękuję za pochwały Co tam u Was na budowie? Ile razy wejdę to dziewczyny Cię tam zagadują, a ja nie w temacie (niestety nigdy na forum nie jestem na bieżąco), działam więc jak typowy wzrokowiec Iwus.......moja budowa powoli budzi sie po zimie a Ty prosze wpadaj do mojego dziennika kiedy tylko chcesz......i nie musisz być na bieżąco właśnie przerabiam niesmiało temat ogrodniczy u mnie więc Twoje rady beda jak najbardziej przydatne!!! Ogrodnik ze mnie "jak z koziej ... trąba" , ale chętnie Ci pomieszam w głowie swoim amatorskimi przemyśleniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś, piękne lampki i te do wiatrolapu i ta nocna. Jak tam wiosna i roślinki? Ja sie przerazilam ze mi juz ruszaja te co mam w garazu, pączki pękają, zebym ich nie przesuszyła, bo o sadzeniu na razie nie moge myslec. Zima była szalona, ale wiosna jej w tym szaleństwie wcale nie ustępuje U mnie w garażu podobne dzieją się herezje , cebulki narcyzów, leżą w reklamówce , i już myślałam , że się zmarnowały, a one puszczają już zielone pędy, rdest ma zielone listki, lilaki zielone nabrzmiałe pąki... "wiosna ach że Ty", podejrzewam, że najwyraźniej rośliny są tak samo podekscytowane jak my początkujące ogrodniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.03.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 O dziwo zapowiedzi pogodowe są bardzo przyjazdne. Jak odchwaszcze ten placyk pod rabate to od razu sadze. Troche to potrwa, bo w tygodniu mam inne sprawy, praca itd ale jest juz dlugo jasno wiec cos moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 21.03.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 WitamPrzy przegladaniu tego milego dziennika zobaczylam, ze planujesz zakup 12 sadzonek rdestu. U mnie wystarczyly 3, aby w ciagu krotkiego czasu opanowac olbrzymi kawal ogrodu. To pnacze jest straszliwe ekspansywne i ma przyrosy do 10m na rok. Po wycieciu walczylam z nim kilka lat, bo nawet z zapomnianej obcietej kiedys galazki potrafil odrosnac. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.03.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czesc Iwuś ! Kinkiety sliczne, czy kupilas je w necie? Idealne sa do mojej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 O dziwo zapowiedzi pogodowe są bardzo przyjazdne. Jak odchwaszcze ten placyk pod rabate to od razu sadze. Troche to potrwa, bo w tygodniu mam inne sprawy, praca itd ale jest juz dlugo jasno wiec cos moze sie uda Mam bardzo podobne do Ciebie, plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś wracam jeszcze do tematu stołu.A może przemalowałabyś go na kolor okien?A kinkiety cudne ,bezapelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam Przy przegladaniu tego milego dziennika zobaczylam, ze planujesz zakup 12 sadzonek rdestu. U mnie wystarczyly 3, aby w ciagu krotkiego czasu opanowac olbrzymi kawal ogrodu. To pnacze jest straszliwe ekspansywne i ma przyrosy do 10m na rok. Po wycieciu walczylam z nim kilka lat, bo nawet z zapomnianej obcietej kiedys galazki potrafil odrosnac. Nie polecam. O matko, no , kolejny raz ktoś mnie przeraża rdestem. Dziękuję jednak za tę przestrogę, choć jest już za późno. Ten obcy jest już w moim garażu i budzi się ze snu . Proszę, pociesz mnie jednak, że jak będę go przycinać raz w tygodniu jak trawę to zdołam go opanować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czesc Iwuś ! Kinkiety sliczne, czy kupilas je w necie? Idealne sa do mojej sypialni. Madziu, no oczywiście, że w necie, w moim ulubionym sklepie Prześlę Ci później link do sprzedawcy jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.03.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czesc Iwuś ! Kinkiety sliczne, czy kupilas je w necie? Idealne sa do mojej sypialni. Madziu, no oczywiście, że w necie, w moim ulubionym sklepie Prześlę Ci później link do sprzedawcy jak chcesz. chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.03.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Iwuś wracam jeszcze do tematu stołu.A może przemalowałabyś go na kolor okien?A kinkiety cudne ,bezapelacyjnie Dzięki, że jeszcze myślisz o tym stole, bo ja to ciągle jestem jakaś niezdecydowana .Generalnie rzecz ujmując to do okien pasowałby właśnie ten zestaw czekoladowy. Już nawet myślę żeby może belki w kuchni pociągnąć takim ciemnym kolorem? Ale czy nie byłaby to przesada,może orzech w dwóch warstwach będzie wystarczający... U Ciebie to ciemne drewno bosko wygląda... tylko dom masz o 10 razy większy i o niebo wyworniejszy Babskie dylematy. A kinkiety, dzięki za pochwały... może pod wpływem forum mój gust nabiera szlachetniejszych rys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.03.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Poczytałam i obejrzałam zdjęcia. Czy mogę napisać wprost co mi przyszło do głowy jak zobaczyłam Twój dom? Mam nadzieję, że mnie moderator nie powiesi a Ty się nie pogniewasz. Bo nasunął mi się tylko jeden komentarz: O ja pierdolę! A zazdrość zamgliła mi wzrok... Coś pięknego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.03.2010 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Ale miałam stresa do połowy Twego postu Dziękuję bardzo za tak szczery entuzjazm. Cieszę się, że ktoś jeszcze ma tak "dziwny" gust jak my. Dom jest bezustannie w fazie realizacji, więc nie wiem gdzie te nasze wizje nas doprowadzą Zapraszam, podglądaj nas częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Jagna! Zajrzałam do twego dziennika i okazało się, że z miesiąc temu przeczytałam go od deski do deski. Ściągnęłam Cię chyba myślami. Podziwiam Cię za to, że tak świetnie radzisz sobie ze wszystkim co Cię spotyka, i że masz odwagę szczerze o tym pisać. Mnie "okoliczności" by zagryzły "towarzysko". Generalnie nie mogę w swoim dzienniku napisac nawet, że obecność czegoś lub kogoś nie wprawia mnie w euforię, ale to mentalność ludzi ze wschodniej granicy. Cóż, ja też potrafię być cholernie wredna, a jak jeszcze zacznie mi to sprawiać przyjemność to... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witaj Iwuś, wiosna już rozgościła się na dobre Pokażesz efekty jesienno-zimowych zakupów? Bardzo jestem ciekawa twojego biało-różowo-fioletowego ogrodu. U mnie też będą przeważać te kolory, ale raczej z naciskiem na róż i fiolet, chociaż....purpury trochę chcę wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.03.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hej Aniu. Bardzo chciałabym pocieszyć swoje i Wasze oko naszymi roślinkami, ale narazie zbyt niesmiało wychylaja łebki z ziemi Niestety wiosna przychodzi do nas najpóźniej ze wszystkich regionów. Zresztą ziimowe zakupy stoją jeszcze w garażu i czekają aż trochę obeschnie ziemia. Dla mnie jest to czas kiedy mogę po raz kolejny przemyśleć ich umiejscowienie. Mam już tego myslenia dość, ponieważ coraz to zmieniam zdanie Obiecuję jednak, że jak się pokażą już kolory to napewno wrzucę zdjęcia...w to chyba nie wątpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 27.03.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 No pewnie że nie wątpię Szkoda, że na wiosnę tak długo musisz czekać U nas dawno już po śniegu, ziemia przesuszona, nawet dobrze że dziś padalo - roślinki się ucieszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 28.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Hej Iwuś! Piękne dzięki za odwiedziny w naszym dzienniku i zapraszamy częściej Jeszcze wczoraj wieczorem obejrzałam sobie Twój dziennik i muszę przyznać, że to była uczta dla oka Bardzo mi przypadły do gustu Wasze kolorki (zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz). Ja też lubię eksperymentować ze zdecydowanymi "kulorkami" No i widzę, że też bawisz się w decopupage Ja się od roku uzależniłam od ozdabiania tą techniką Ach! I zazdroszczę, że już możesz coś działać w ogródku (no bo chałupka już stoi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.03.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Czesc Iwuś, Ty wiesz, coraz bardziej jestem przekonana, ze mamy ten sam gust. Masz kinkiety od lamp, które upatrzylam do salonu Tylko te lampy są na razie dla mnie niedostępne. ALe gust mamy ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts