Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Pradolina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Bonde. :D Jeżeli bardzo chcesz mogę zapytać majstra o ten grunt i klej. Pamiętam tylko, że w miejscu gdzie jest wanna i prysznic dodatkowo podłoga i ściany zostały wysmarowane taką szarą, gumowatą mazią :oops: :oops: , no i nie wiem jak to się nazywa. Płytki jak się kładły...hm wg mojego odczucia bardzo szybko, ale chyba też bez problemów bo majster nie narzekał.

Może rzeczywiście wydawać się, że mamy wszystko zaplanowane, ale to tylko pozory bo w 75 % to idziemy na żywioł. Lubię mieć wszystko zaplanowane, ale z drugiej strony taki stan rzeczy mnie przeraża bo co w razie nieprzewidywalnego zdarzenia i pomieszania planów??? A życie uwielbia rzucać kłody pod nogi i robić różne niespodzianki. :lol: :-? 8)

Pzdrawiam serdecznie. :D

Witaj Bonde. :D Jeżeli bardzo chcesz mogę zapytać majstra o ten grunt i klej. Pamiętam tylko, że w miejscu gdzie jest wanna i prysznic dodatkowo podłoga i ściany zostały wysmarowane taką szarą, gumowatą mazią

czy to jest folia w płynie? U nas też taka jest ale ma niebieski kolor :lol:

Dzień dobry :D

Cześć dziewczyny i chłopaki 8)

Dzięki Jasia za odzew, czekałam na Twój luk i ocenę :wink: Ulżyło mi :D

Wiolasz, garaż już ma kanał, Pawełek walczył o ten kanał jak lew (ze

mną :wink: :roll: )

NelliSza - dzięki niestrudzona entuzjastko :wink:

Bonde - dla Ciebie specjalnie:

Grunt CN94 Ceresit i posypać piaskiem kwarcowym. Szara maź to MAPE GUM firmy Mapei 8)

Jasia :roll: Ja, przesadzać? No coś Ty. Tak jakoś pod skórą czuję, że gdybym coś spierdzieliła w tej naszej chałupie to byś mi to szczerze zasugerowała 8) Damska ocena wystroju wnętrz (na dodatek szczera) jest dla mnie ważna. Niestety faceci często tego nie czują. No wiesz, coś w rodzaju mistycznego porozumienia. Także dziewczyno wal prosto z mostu jak coś jest nie tak, a napewno wezmę to pod uwagę. :D 8)

Pozdrawiam serdecznie.

Iwuś, uwielbiam ten Twój dziennik, jest moim faworytem. Mamy podobny gust i tylko utwierdzasz mnie w moich wyborach. Najpierw ogrodzenie (suuuper), potem zobaczyłam, że tez wybrałaś drewniane drzwi. Belki w kuchni, czy w salonie też? ( ja tak planuję)...tylko psiak Twój wydaje się jakiś groźny (dorosły), a ja cholernie boję się dużych psów. Jeszcze bardziej boję się mieszkać w parterowym domku na zabitej wsi dlatego duży pies musi być, ale na drodze kompromisu wybieramy czarnego labradora. Mam słabość do tej rasy i mam nadzieję, że czarny będzie wyglądał dość groźnie (jeśli ktoś się nie zna na psach:)

Pisz, pisz, bo czekam na dalsze relacje.

Witaj quisquis :D Bardzo cieszy mnie fakt, że tak chętnie zaglądasz do naszego dziennika, choć jest to głównie relacja fotograficzna :-? :oops: Na budowie dużo się zmieniło, ale nie mam kiedy zrobić zdjęć, może w weekend :roll:

O tej wsi zabitej dechami i konieczności posiadania psa, też coś wiem. Czarny labrador jak najbardziej będzie wyglądał groźnie, tylko wybierzcie hodowlę w której psy mają bardziej masywną budowę (bo z tym jest różnie). Nas odwiedza czasem na budowie czarny labek. Notorycznie komuś zwiewa. Dziewczyny nazwały go Babu (z akcentem na ostatnią sylabę). Nie powiem wygląda jak czort, ale jest misio.

Kąt nachylenia dachu 42 stopnie? A ścianka kolankowa miała mieć na gotowo 90cm, ale ma w granicach 88-87cm.

Pozdrawiam serdecznie.