kala67 25.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 świetnie wyglądaja te kamienie na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Iwuś, przeczytałam w dzienniku, że podobają Ci się kamienie Rodos. Przesyłam Ci zdjęcie kawałka mojego domu i zgadnij co mam na ścianie? Ha ! Wiedziałam, że to dobry pomysł z Rodos Narazie jeszcze na ścianie ja tego nie mam , ale przez najbliższe lata będziemy realizować wizję naszego zakątka. Teraz widzę, że wybór domu z bala nie był u Was przypadkowy, to poprostu wynikło z potrzeby ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 25.06.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A, zapomniałamże przykuły mój wzrok także piękne filiżanki. Bardzo lubię taki właśnie kształt A Twoja gwiazdka to ile ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 25.06.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Iwuś, ten nasz wiatrak ma wystarczyć nam tylko na kilka sprzętów. Ma mieć max 15 metrów wys. i chyba 2KW. Nie sądzę, zeby ZE chciało coś z tego A to i tak po solarach dopiero No to rzeczywiście. My mamy solary, ale jestem na maksa niezadowolona ( Kupiliśmy rurowe, bo miały odzyskiwać temp. nawet w pochmurne dni. Bajka na 102, firma Urlich. Po kilku telefonach do serwisu Pan w końcu zaproponował dokupienie jeszcze jednego okna. Marketing to sie chyba u nich nazywa. Kolektor na dachu o nachyleniu 40 stopni od strony południowej, czyli optymalnie, ale wystarczy jeden dzień bez słońca i mamy wodę o temp. ok. 19 stopni. Ja nie uważam żeby była to woda do mycia, chyba że dla morsa Po co wciskać kit, że zestaw jedno okno i zbiornik 300 litrów, jest optymalny dla 4-ro osobowej rodziny. Kupa śmiechu Mówię Ci wolałabym te 10 tyś. (łącznie z montażem i materiałami) wydać na opał. Miałabym wtedy drewna na 4 sezony. Teraz w pochmurny dzień wystarczy troche makulatury i trzy stare deski a mam wodę, że aż paruje z kranu i jeszcze puszczamy na grzejnik do łazienki i jest super. Najbardziej bezsensownie wydanie pieniądze na budowie i wcale nie takie małe Popytajcie jeszcze z tymi solarami, bo myśmy przed zakupem słyszeli same pozytywy, a potem jak juz mieliśmy problem i zaczęliśmy drążyć to okazało się, że nie całkiem jest tak różowo. Kino nie? Hmm, a my się poważnie zastanawiamy nad solarami...muszę w takim razie jeszcze poczytać i poszukać informacji, bo faktycznie tania rzecz to to nie jest. A domek macie super Też bym już chciała być na takim etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.06.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 No nie! To ja sobie przyszłam sielskie okolice pooglądać, piękny naturalny widok - bo i te wiatraki mają swój bądź co bądź osobliwy urok... a tu po tylu dyskusjach moge dopiero Twoje mieszkanie Beatko zobaczyć??? No i u mnie tez przecie sielskie klimaty Taki mały misz masz, Wszystkiego po trochu!nie zwracajcie tylko uwagi na bałaganik,ale u nas nikt nikogo sprzątaniem nie katuje ,taki swojski luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.06.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 A, zapomniałamże przykuły mój wzrok także piękne filiżanki. Bardzo lubię taki właśnie kształt A Twoja gwiazdka to ile ma lat? Moja córcia skończyła niedawno całe 11lat.Dopiero wakacje się zaczęły ,a ona już nudzi się jak mops .Wczoraj robiła dżem truskawkowy,bo praca w kuchni wyjątkowo dobrze jej idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2009 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Przybiegłam ,co tchu z rewizytą!co ja tu widzę -wy już mieszkacie Czytanie dziennika nadrobię wieczorkiem ,ale ,co położyło mnie na kolana ,to przepiękna okolica i domek taki ...bajkowy i jaka wspaniała tapeta ,ta bordo ,cudo!serdecznie pozdrawiam Podlasie ,tym bardziej ,że często odwiedzam ,(m mój pochodzi z Białej podl.) oooo mój rodak Jaki ten świat mały jest, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2009 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wogle to dzień dobryIwuś, nie mamy już chyba wyjścia bo wszystko jest puszczone w dom pod solary i na to trochę kasy też poszło. Jakieś upatrzone mąż ma, tylko nie wiem które to dokładnie. Jeszcze musimy wydac jakieś 5 tys. na same solary, mam nadzieję że trochę staniały.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Hmm, a my się poważnie zastanawiamy nad solarami...muszę w takim razie jeszcze poczytać i poszukać informacji, bo faktycznie tania rzecz to to nie jest. A domek macie super Też bym już chciała być na takim etapie Całkowicie tego nie przekreślam, ale warto się dokładnie dowiedzieć. Może ktoś w sąsiedztwie ma, wtedy warto spytać. My wczoraj znowu odpalalismy piec Jak jest dobre słońca to woda żar, ale kolektory miały grzać nawet kiedy słońca nie ma, a to już jest nieprawda i oszustwo. Życzę szybkiej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wogle to dzień dobry Iwuś, nie mamy już chyba wyjścia bo wszystko jest puszczone w dom pod solary i na to trochę kasy też poszło. Jakieś upatrzone mąż ma, tylko nie wiem które to dokładnie. Jeszcze musimy wydac jakieś 5 tys. na same solary, mam nadzieję że trochę staniały.. No to rzeczywiście Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni, przecież jest tylu którzy wznoszą peany na cześć kolektorów, więc może coś w tym jest. Jak tam samopoczucie? Brzuszek ma się dobrze? Miele małymi piętkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A, zapomniałamże przykuły mój wzrok także piękne filiżanki. Bardzo lubię taki właśnie kształt A Twoja gwiazdka to ile ma lat? Moja córcia skończyła niedawno całe 11lat.Dopiero wakacje się zaczęły ,a ona już nudzi się jak mops .Wczoraj robiła dżem truskawkowy,bo praca w kuchni wyjątkowo dobrze jej idzie Zdolniacha, w tym wieku mieć takie potrzeby Moje też się nudzą, a znudy czasem głupie pomysły przychodzą do głowy Dla Oli kupiliśmy większy rower, więc narazie jest zafascynowana nowym sprzętem. No i czekają nas rodzinne wycieczki, bo wszyscy jesteśmy roweromaniakami http://i0.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/1d18cffe4c9e3e484b369c6a04898802158850.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 26.06.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 piekny dom i widoki superrr.a wiatraki coz.moze nie beda takie straszne.pozdrawiam ja tez dodam.corki sa urocze.slicznotki fajne ja tez mysle o tym szpiku.ale to jak zjade i zrobie kilka badan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Masz przeurocze córeczki! ja mam jeszcze prawie dorosłego syna ,17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Podziwiam takich ludzi jak Ty, bezinteresownych, robiacych coś dla innych !!!Ja od czasu głośnej kampani w TVN tez nosze się z powaznym zamiarem aby zostac dawca szpiku kostnego. Póki co powstrzymuje mnie przed tym moja sytuacja zrowotna, nie wiem czy moge zostac dawcą. Teraz w lipcu mam wizyte u mojego lekarza w Bydgoszczy i zapytam go o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 zapomniałam dodać....córki masz urocze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 wpadlam do ciebie przez twoj wpis w komentarzach u BEAUTY i nie zaluje bardzo domowo u ciebiej, takie mile klimaty, czuje ze milo by mi sie u ciebie mieszkalo dziennik narazie z grubsza przelecialam, mozesz wiec mi napisac cos o swoich dechach (jakie drewno, cena, wykonczenie, gdzie kupilas) pozdrawiam goraco i zapisuje sie do kibicujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 piekny dom i widoki superrr.a wiatraki coz.moze nie beda takie straszne... Mów mi tak więcej, czasem też sobie myślę, że może da się z nimi żyć. Tym bardziej, że jak za 10 lat urosną drzewa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Masz przeurocze córeczki! ja mam jeszcze prawie dorosłego syna ,17 lat No, no, no niezły dorobek. Ja niestety nie dałam swemu mężowi synka, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Podziwiam takich ludzi jak Ty, bezinteresownych, robiacych coś dla innych !!! Ja od czasu głośnej kampani w TVN tez nosze się z powaznym zamiarem aby zostac dawca szpiku kostnego. Póki co powstrzymuje mnie przed tym moja sytuacja zrowotna, nie wiem czy moge zostac dawcą. Teraz w lipcu mam wizyte u mojego lekarza w Bydgoszczy i zapytam go o to. To jest bardzo indywidualna decyzja i poprostu czasem musi przyjść ten moment, a form pomocy przecież jest tak wiele, że można się spełnić na wielu płaszczyznach. Czasem ważne, żeby być poprostu dobrym człowiekiem a nie od razu "dać się kroić" Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.06.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 wpadlam do ciebie przez twoj wpis w komentarzach u BEAUTY i nie zaluje bardzo domowo u ciebiej, takie mile klimaty, czuje ze milo by mi sie u ciebie mieszkalo dziennik narazie z grubsza przelecialam, mozesz wiec mi napisac cos o swoich dechach (jakie drewno, cena, wykonczenie, gdzie kupilas) pozdrawiam goraco i zapisuje sie do kibicujacych Fajnie, że mnie odwiedziłaś. Dzięki za miłe słowa. Jeżeli chodzi o dechy to masz na myśli ogrodzenie czy dom? Bo chętnie Ci napiszę o wszystkim dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts