kala67 26.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 to mi Iwuś opowiedz, czy te dech na płot to były robione na zamówienie? szlifowane itd???sory......ale u mnie ciągle wałkowanie tego tematu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.06.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 wpadlam do ciebie przez twoj wpis w komentarzach u BEAUTY i nie zaluje bardzo domowo u ciebiej, takie mile klimaty, czuje ze milo by mi sie u ciebie mieszkalo dziennik narazie z grubsza przelecialam, mozesz wiec mi napisac cos o swoich dechach (jakie drewno, cena, wykonczenie, gdzie kupilas) pozdrawiam goraco i zapisuje sie do kibicujacych Fajnie, że mnie odwiedziłaś. Dzięki za miłe słowa. Jeżeli chodzi o dechy to masz na myśli ogrodzenie czy dom? Bo chętnie Ci napiszę o wszystkim dokładnie. upps chodzi o dechy w chatce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 26.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Iwonka dzisiaj pierwszy raz jestem u Ciebie, ale tak mnie wciągnęła Twoja opowieść, że przeczytałam dziennik od deski do deski. Przyznam, że parę razy łezka mi się w oku zakręciła...spełniłaś marzenia mimo zawiści i braku wsparcia ze strony rodziny, ale przede wszystkim dałaś ogromną radść swoim dziewczynkom. Gratulacje dla Ciebie i Pawła. Sama pragnę jak najszybciej uciec z miasta, by moje dzieci (na razie sztuk 1 )nie musiały wychowywać się w śmierdzącym blokowisku Szkoda tylko,że tak spaprali wam te cudne widoki Wiatraki wbiły mnie w krzesło....poszukaj o tym informacji, bo słyszałam,że w pobliżu takich urządzeń słabo wszystko rośnie i zwierzęta uciekają.... Nie jestem pewna ale takie doszły mnie słuchy....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.06.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Dziewczyny masz cudne A co do chłopca...przecież to nie musi być jeszcze koniec, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.06.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ladne sa te Twoje Gwiazdeczki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Iwuś.....przepraszam, że jestem taka monotematyczna , ale napisz jakie będzie wykończenie bramy i bramki?? jakis murek planujesz? czy cos innego?? masz jakis projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 to mi Iwuś opowiedz, czy te dech na płot to były robione na zamówienie? szlifowane itd??? sory......ale u mnie ciągle wałkowanie tego tematu:) Deski na zamówienie, bo czekaliśmy na zimową wycinkę (podobno z takiej najlepsze), nieszlifowane, sami to robiliśmy jak juz wisiały na słupkach, ale tylko połowę, ponieważ na pozostała część zabrakło czasu , więc tylko pomalowane izohanem - impregnat i Remers-em - farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 wpadlam do ciebie przez twoj wpis w komentarzach u BEAUTY i nie zaluje bardzo domowo u ciebiej, takie mile klimaty, czuje ze milo by mi sie u ciebie mieszkalo dziennik narazie z grubsza przelecialam, mozesz wiec mi napisac cos o swoich dechach (jakie drewno, cena, wykonczenie, gdzie kupilas) pozdrawiam goraco i zapisuje sie do kibicujacych Fajnie, że mnie odwiedziłaś. Dzięki za miłe słowa. Jeżeli chodzi o dechy to masz na myśli ogrodzenie czy dom? Bo chętnie Ci napiszę o wszystkim dokładnie. upps chodzi o dechy w chatce Dechy w chatce... hm cena dość pewnie nieaktualna, ale stan surowy zamknięty domu 154.000,00 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Iwonka dzisiaj pierwszy raz jestem u Ciebie, ale tak mnie wciągnęła Twoja opowieść, że przeczytałam dziennik od deski do deski. Przyznam, że parę razy łezka mi się w oku zakręciła...spełniłaś marzenia mimo zawiści i braku wsparcia ze strony rodziny, ale przede wszystkim dałaś ogromną radść swoim dziewczynkom. Gratulacje dla Ciebie i Pawła. Sama pragnę jak najszybciej uciec z miasta, by moje dzieci (na razie sztuk 1 )nie musiały wychowywać się w śmierdzącym blokowisku Szkoda tylko,że tak spaprali wam te cudne widoki Wiatraki wbiły mnie w krzesło....poszukaj o tym informacji, bo słyszałam,że w pobliżu takich urządzeń słabo wszystko rośnie i zwierzęta uciekają.... Nie jestem pewna ale takie doszły mnie słuchy....pozdrawiam Dzięki Babydream Napewno spełnisz swoje marzenie, jestem tego pewna bo wiem, że jeżeli się czegoś bardzo chce to wszytko można zrealizować. Z wiatrakami niestety jest tak jak mówisz, ja też o ty słyszałam, ale opinie są tak skrajne, że chyba wszystko wyjdzie dopiero w praniu. Napewno o tym napiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dziewczyny masz cudne A co do chłopca...przecież to nie musi być jeszcze koniec, co? W sumie to nie wiem, bo w weekend miałam na jedna noc bratanka męża. Chłopak 11 lat, a w głowie chyba nadal 6. Masakra, nie na moje nerwy. Tyle razy denerwuje się na dziewczynki, ale to złote dzieci!! Co będzie to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Ladne sa te Twoje Gwiazdeczki!!! Po tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.06.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Iwuś.....przepraszam, że jestem taka monotematyczna , ale napisz jakie będzie wykończenie bramy i bramki?? jakis murek planujesz? czy cos innego?? masz jakis projekt?? Będzie murek Właśnie jest w fazie realizacji i pewnie pod koniec tygodnia będą zdjęcia. Murek obłożymy kamieniem tym samym co na kominach. Projekt zrobił mąż ołowkiem na kolanie Pytaj bez skrępowania i wcale nie jesteś monotematyczna tylko dobrze przygotowujesz się do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 29.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 iwus, chyba sie znow zle zrozumialysmy - mi dokladnie chdzi o deski na podlogach - jakie drewno, gdzie kupowane, i czym wykonczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Dziewczyny masz cudne A co do chłopca...przecież to nie musi być jeszcze koniec, co? W sumie to nie wiem, bo w weekend miałam na jedna noc bratanka męża. Chłopak 11 lat, a w głowie chyba nadal 6. Masakra, nie na moje nerwy. Tyle razy denerwuje się na dziewczynki, ale to złote dzieci!! Co będzie to będzie... eeee nie każdy chłopak taki jest. Zależy jak wychowasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.07.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Iwuś, przesłodkie te Twoje Dziewczyny! i tak pięknie z Twojej strony, że dzielisz się sobą! uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 09.07.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Iwuś, czy macie jakoś wytłumiony strop nad parterem, czy jest pusty? Spotkaliśmy się z różnymi opiniami i nie wiemy w końcu co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.07.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Iwuś, przesłodkie te Twoje Dziewczyny! i tak pięknie z Twojej strony, że dzielisz się sobą! uściski! Hej Jasia Dziewczyny są przesłodkie i mają typowo kobiece charakterki - raz słodki aniołek raz wściekłe diablątko Mam nadzieję, że Twoje samopoczucie coraz lepsze. Upały chyba narazie Ci nie dokuczają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.07.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Iwuś, czy macie jakoś wytłumiony strop nad parterem, czy jest pusty? Spotkaliśmy się z różnymi opiniami i nie wiemy w końcu co robić... "Patrząc" z parteru do góry podłoga wygląda tak: płyta GK, płyta osb, legary o wysokości 20cm i między nimi wełna 15 czy 20 za bardzo nie pamietam, ale wiem, że gruba, na to deski sosnowe. Myslę, że taka podłoga jest ok. Bez wytłumienia byłaby zbyt uciążliwa, a dodatkowo wydaje mi się, ze wełna powoduje dobrą izolację cieplną jeżeli chodzi o podział na górę i dół. Nie wiem tylko czy akurat to ma znaczenie. Podsumowując = nie wyobrażam sobie tej podłogi bez wełny w środku i np. bez legarów. U nas w przekroju podłoga ma pewnie grubość między 25 a 30 cm. Podpatrzę u Ciebie w dzienniku co to za różne opinie, bo mnie zaciekawiłaś normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witaj Iwus:)co tam nowego u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 czy masz już skończony przód ogrodzenia???? czekam na zdjęcia z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts