Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Pradolina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:D Hej :D

Jestem, jestem... zalatana jestem :lol: Niezmiernie mi miło, że czasem mej osoby komuś brak :wink:

Lecę do dziennika, wrzucić coś do oglądania magpie :D Dziś ledwo żyjemy, bo wciąż przygotowujemy opał. Zapomniałam zrobić dziś fotki zawalonego składzika opału. Myśleliśmy (nie wiem jak to się stało :o ), że wejdzie tam opał na całą zimę, a weszła 1/4 :o , więc reszta pod plandeką na podwórku :-?

Serdeczne pozdrowionka :D :D

Witaj Iwuś !!

moje fotki wstawione, zapraszam :lol:

a u Ciebie widze piękny ogrodek, soczysta zielen, poprostu pieknie tam masz!!

a i psinka dorodna Ci wyrosla :wink: :wink: :lol:

Widziałam :D, ale się dopchać do Ciebie w tych komentach... :o wyczyn nielada :wink:

Coś bardziej konstruktywnego wysmaruję u Ciebie, współczuję powrotu z urlopu, choć pewnie było Ci o wiele łatwiej ze względu na dom :D

Ale mam pomysł na OGRÓD !!!!

Nie zdradzę jednak pomysłu, prace zaczynam za tydzień, dwa (narazie jeszcze muszę skończyć planowanie) -, a efekty którymi sie pochwalę dopiero od wiosny do późnej jesieni następnego roku. Zapewniam, że to rewolucja...

:roll: :cry: :evil:

Ale mam pomysł na OGRÓD !!!!

Nie zdradzę jednak pomysłu, prace zaczynam za tydzień, dwa (narazie jeszcze muszę skończyć planowanie) -, a efekty którymi sie pochwalę dopiero od wiosny do późnej jesieni następnego roku. Zapewniam, że to rewolucja...

:roll: :cry: :evil:

Aha! Taka jestem! Samolub ze mnie! :lol: :lol: :lol:

Iwuś, uwielbiam ogrody i nawet chętniej się zajmuję planowaniem ogrodu niż domu :oops: Teraz będę zaglądać co chwila żeby sprawdzić czy już coś ogródkowego jest... :wink: :lol:

Zapraszam :D

Zadeklarowałam się, że nie zdradzę co planuję ale... będę chwalić się zakupami i takie tam. Nie będę pisać jaki jest całkowity zarys pomysłu, jednak "szczwaniary" :lol: pewnie delikatnie będziecie się domyślać mojej małej rewolucji :wink: :roll:

O! I wyszła nam zagadka :o :lol:

Tylko tak naprawdę w następnym roku nie będzie spektakularnego efektu bo na to potrzeba przynajmniej 2-3 lat, ale i tak dużo będzie widać zmian w porównaniu z tym co jest dziś :o

Skoro prace zaczynasz za tydzien to jakies zakupy beda - czyli sie pochwalisz :p .

Ciekawa jestem strasznie co wymyslilas :roll: .

Ja juz dzisiaj mam wolne ale doszlam do wniosku, ze do diabla z takim wolnym :evil: jak od rana na szmacie jezdze, praktycznie caly piatek do wieczora zawsze sprzatam i sobote dopoludnia, a potem to juz w kuchni. W niedziele tez zawsze jest cos do zrobienia, dzisiaj od rana myje okna zasr.......przez muszyska, a gdzie reszta sprzatania - normalnie nie ogarniam juz czasami tego domu.

Takie porzadki jak kurze, podlogi to jeszcze nie tragedia ale dodatkowe prace czyli okna, drzwi, lampy, grzejniki itp. mnie dobijaja, bo nie mam kiedy tego robic.

No przerwa sie skonczyla, troche sie wyzalilam, wiec ide dalej walczyc z oknami :evil: :evil: .