wiolasz 27.08.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 http://i0.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/1f9202bae76254f8594b5b9e0f47f798165380.jpg Moja Luśka siedzi tak samo, zwróć uwagę na rozkład jej tylnych łap. To wszystkie suki mają tak? Jak rozwora jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.08.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Ja też na nią mówię rozwora, jak tak usiądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.08.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Twoja psina jest slodka taka do przytulania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 31.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Iwus poswiecisz chwilke http://forum.muratordom.pl/poswiec-5-minut-by-pomoc-bezdomnym-kotom,t168083.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.09.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Co tutaj taka cisza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grot_1 08.09.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, aTośka jakiej jest rasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.09.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.09.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam, aTośka jakiej jest rasy? Tosa Inu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 08.09.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Wpadłam sie przywitać i zameldowac, że wróciłam !! wieczorkiem na spokojnie poczytam co nowego na waszych budowach Powitać, powitać Ty lepiej powrzucaj zdjęcia ze swojej budowy bo u mnie narazie nic nowego Ja już nie mogę się doczekać tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.09.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Witaj Iwuś !! moje fotki wstawione, zapraszam a u Ciebie widze piękny ogrodek, soczysta zielen, poprostu pieknie tam masz!! a i psinka dorodna Ci wyrosla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Iwuś odezwij sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.09.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Hej Jestem, jestem... zalatana jestem Niezmiernie mi miło, że czasem mej osoby komuś brak Lecę do dziennika, wrzucić coś do oglądania magpie Dziś ledwo żyjemy, bo wciąż przygotowujemy opał. Zapomniałam zrobić dziś fotki zawalonego składzika opału. Myśleliśmy (nie wiem jak to się stało ), że wejdzie tam opał na całą zimę, a weszła 1/4 , więc reszta pod plandeką na podwórku Serdeczne pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.09.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj Iwuś !! moje fotki wstawione, zapraszam a u Ciebie widze piękny ogrodek, soczysta zielen, poprostu pieknie tam masz!! a i psinka dorodna Ci wyrosla Widziałam , ale się dopchać do Ciebie w tych komentach... wyczyn nielada Coś bardziej konstruktywnego wysmaruję u Ciebie, współczuję powrotu z urlopu, choć pewnie było Ci o wiele łatwiej ze względu na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ale mam pomysł na OGRÓD !!!! Nie zdradzę jednak pomysłu, prace zaczynam za tydzień, dwa (narazie jeszcze muszę skończyć planowanie) -, a efekty którymi sie pochwalę dopiero od wiosny do późnej jesieni następnego roku. Zapewniam, że to rewolucja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 18.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 na pocieszenie, z tym sąsiadem to może nie taka tragedia będzie widze że też drewniakowy ludek napewno megasympatyczny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.09.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ale mam pomysł na OGRÓD !!!! Nie zdradzę jednak pomysłu, prace zaczynam za tydzień, dwa (narazie jeszcze muszę skończyć planowanie) -, a efekty którymi sie pochwalę dopiero od wiosny do późnej jesieni następnego roku. Zapewniam, że to rewolucja... Aha! Taka jestem! Samolub ze mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.09.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 na pocieszenie, z tym sąsiadem to może nie taka tragedia będzie widze że też drewniakowy ludek napewno megasympatyczny ) Taaa.. jasne... ... i tego bedziemy sie trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 18.09.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Iwuś, uwielbiam ogrody i nawet chętniej się zajmuję planowaniem ogrodu niż domu Teraz będę zaglądać co chwila żeby sprawdzić czy już coś ogródkowego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 18.09.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Iwuś, uwielbiam ogrody i nawet chętniej się zajmuję planowaniem ogrodu niż domu Teraz będę zaglądać co chwila żeby sprawdzić czy już coś ogródkowego jest... Zapraszam Zadeklarowałam się, że nie zdradzę co planuję ale... będę chwalić się zakupami i takie tam. Nie będę pisać jaki jest całkowity zarys pomysłu, jednak "szczwaniary" pewnie delikatnie będziecie się domyślać mojej małej rewolucji O! I wyszła nam zagadka Tylko tak naprawdę w następnym roku nie będzie spektakularnego efektu bo na to potrzeba przynajmniej 2-3 lat, ale i tak dużo będzie widać zmian w porównaniu z tym co jest dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Skoro prace zaczynasz za tydzien to jakies zakupy beda - czyli sie pochwalisz . Ciekawa jestem strasznie co wymyslilas . Ja juz dzisiaj mam wolne ale doszlam do wniosku, ze do diabla z takim wolnym jak od rana na szmacie jezdze, praktycznie caly piatek do wieczora zawsze sprzatam i sobote dopoludnia, a potem to juz w kuchni. W niedziele tez zawsze jest cos do zrobienia, dzisiaj od rana myje okna zasr.......przez muszyska, a gdzie reszta sprzatania - normalnie nie ogarniam juz czasami tego domu. Takie porzadki jak kurze, podlogi to jeszcze nie tragedia ale dodatkowe prace czyli okna, drzwi, lampy, grzejniki itp. mnie dobijaja, bo nie mam kiedy tego robic. No przerwa sie skonczyla, troche sie wyzalilam, wiec ide dalej walczyc z oknami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts