Nelli Sza 23.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kilka dni mnie nie było, a tu Dosłownie galop! Bosko! Iwuś, własnie miałam zapytać, czy w tym awatarku to ty, ale poczytałam spokojnie i się dowiedziałam, że tak. A w zwiazku z tym donoszę pospiesznie, że jesteś PIĘKNA !!! Widać, niezwykła uroda, a po tym jak piszesz to widać, że w ogóle jesteś bardzo delikatna, dobra i nawet jak się denerwujesz to tak jakoś, żeby nie przesadzić, kogoś nie urazić...... (...) A zmieniając temat, to trochę zmartwiliście mnie z boldem tymi informacjami o kamieniu na komin Dopiero dzisiaj przeczytałam uwagę bolda u Ciebie i tak się zastanawiam, czy nie macie racji My kierowaliśmy się przede wszystkim innymi domami, które mają obudowany komin kamieniem naturalnym, ale jak się dalej potoczył los tych kominów to w sumie nie wiemy No nic, zobaczymy jak zaczną kleić, jak to będzie. W ostateczności rzucimy kamieniem w inne miejsce Jutro piątek, więc pan B. ma nas zaszczycić swoją obecnością A z radości to dzisiaj przyjechały drzwi zewnętrzne. Bardzo się ucieszyłam Iwonko, Paweł to imię twojego męża, prawda? Tak się właśnie zastanawiam, bo ja też "mam" Pawła i wszyscy mówimy do niego Pawełek. Ty też zawsze piszesz Pawełek Ale im dobrze. Tak im słodzimy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 24.10.2008 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzięki Iwuś, wielkie Jeszcze wpadnę w odwiedziny bo mi się u Ciebie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.10.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wtaj Wiolasz Cieszy mnie to, że w końcu się ujawniłaś Podobne inspiracje i wizje mogą nas doprowadzić do bardzo ciekawych i konstruktywnych działań w naszych domach. Możemy sobie "podciągać" pomysły Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 24.10.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Kilka dni mnie nie było, a tu Iwuś, własnie miałam zapytać, czy w tym awatarku to ty, ale poczytałam spokojnie i się dowiedziałam, że tak. A w zwiazku z tym donoszę pospiesznie, że jesteś PIĘKNA !!! Widać, niezwykła uroda, a po tym jak piszesz to widać, że w ogóle jesteś bardzo delikatna, dobra i nawet jak się denerwujesz to tak jakoś, żeby nie przesadzić, kogoś nie urazić...... O Boże Nelli I jak z Wami dziewczyny wytrzymać (Jasia - to też do Ciebie, buziaku ) Żeby wszystko było jasne, to dla mnie ta dziewczyna w awatarku tak samo się spodobała jak i Wam, ale niestety to nie ja Próżna istoto ludzka ja chciałam mieć tylko ładny awatarek. No wiecie coś w stylu "świątyni dumania", a ta dziewczyna coś takiego ma w swojej twarzy. Można by powiedzieć, że to coś ja czuję w środku, tylko niestety tak nie wyglądam. I tak cały mój misterny plan budowania klimatu spalił na panewce . A co do przymiotów mojej osoby w ogóle jesteś bardzo delikatna, dobra ... to też nie jaaaaaaaaaaaaa.. . Ja szybciej mówię niż myślę, jestem wredna, jędzowata, choleryczka pierwsza klasa i nawet przeklinać umiem , żeby nie było że czegoś w tym moim, pożal się Boże, wizerunku ma zabraknąć. No taka jestem, ale możemy się umówić że będziemy udawać że awatarek to ja . Zgadzam się jednak z tym, że na męża zawsze mówię Pawełek (rozumiecie, że zawsze to nie zawsze jest zawsze , istnieją wyjątki) i mam dwie cudowne gwiazdy, które sprawiają że mamusia niestety nie jest ideałem ( no żeby nie było, że to może moja wina, no nie ).Miałam się nie ujawniać, ponieważ jest to jedna z wielu rzeczy, które mi się podobają na tym forum, ale na jakiś czas się przyznam, a później zlikwiduję ten dowodzik, jakby nie było, niezamierzonego oszustwa http://i5.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/eab469f96baa34c11b7df2bbea44e3b512083.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Hej hej niezła kobitka z Ciebie Najbardziej zazdroszczę tych dwóch istotek obok, bo jeszcze + 2 sztuki chciałabym mieć POmysły rzucone w gronie kilku choćby osób dają baaardzo pozytywne efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 24.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 a to będzie elewacja drewniana - wypas, bo coś mi się obiło o uszy że miał być styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.10.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 O Boże Nelli I jak z Wami dziewczyny wytrzymać (Jasia - to też do Ciebie, buziaku ) Żeby wszystko było jasne, to dla mnie ta dziewczyna w awatarku tak samo się spodobała jak i Wam, ale niestety to nie ja Próżna istoto ludzka ja chciałam mieć tylko ładny awatarek. No wiecie coś w stylu "świątyni dumania", a ta dziewczyna coś takiego ma w swojej twarzy. Można by powiedzieć, że to coś ja czuję w środku, tylko niestety tak nie wyglądam. I tak cały mój misterny plan budowania klimatu spalił na panewce W takim razie, powiem tak: I tak jesteś piękna! A ten awatarek bardzo do Ciebie pasuje. Ładnie to określiłaś "świątynia dumania". Rzeczywiście. Iwuś, masz przepiękne gwiazdy!!!! A z tą jędzą to nie przesadzaj No, może masz lekkiego zadziora w oczach ale, żeby od razu jędza... eeeeeeeee, nieeeeeee Ewentualnie jędzulka Z wszystkich Twoich wpisów wyłaniał się (jak dla mnie oczywiście) obraz spokojnej, ale konkretnej i dość poważnej kobietki A tu proszę iskierki łobuzerskie po oczach latają, uśmiech wesoły.... SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.10.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 A skoro napisałaś, że zamierzasz za jakiś czas znowu się ukrywać to zapisałam sobie Ciebie Chyba się nie gniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Hej hej Czy ta płyta jasna z kuchni i wiatrołapu u Ciebie to ta sama jak u mnie w kuchni? Bo jeśli tak to gratuluję wyboru, świetna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 25.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Iwuś, czy jesteś pewna że te deski elewacyjne mają być montowane bezpośrednio do OSB? wydaję mi się że musi być zachowana szczelina wentylacyjna między OSB a deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.10.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzięki Nelli , za te miłe słowa, ale diabełka za skórą chowam niezłego.Wodnik jam, więc zawrzdy wiadome jest, że za osobą mą to tylko niecne postępki kroczyć mogą, a wszystko właśnie przez tę przekorę... Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.10.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Podejrzewam Wiolasz, że to może być ta sama płytka Dzięki, że mnie utwierdziłaś w wyborze. Dla mnie to ona podoba się z dnia na dzień coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.10.2008 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Bold, co do elewacji różne są metody. My woleliśmy nie robić tego na łatach, ponieważ prawdopodobieństwo zalęgnęcia się os, szerszeni lub stad pajaków jest w granicach 95%. Szczelina wentylacyjna napewno pozwala na bezpieczniejsze ujście dla wilgoci wychodzącej z budynku, ale dotyczyc może to głównie budynków typu myjnia samochodowa, restauracja czyt. kuchnia, oraz budynki w kótrych występowania pary lub wilgoci innego pochodzenia jest dość duże. W suchym, ogrzewanym i dobrze wentylowanym budynku tego niebezpieczeństwa nie ma, tym bardziej że elewacja nie jest nadmernie wystwiona na działanie czynników atmosferycznych typu deszcz. W naszej dolince panuje specyficzny mikroklimat i zacinające deszcze są żadkością. W przyszłości okaże się czy mieliśmy rację. Jeśli chodzi o wygląd to tak naprawdę Wasza elewacja bardziej nam się podoba bo ma tą ciekawą listewkę między dechami i nie widać wkrętów. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 27.10.2008 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Świetny dom. Pierwszy raz go oglądam i też jestem pod wrażeniem.Jak dla mnie rewelacja. I to zlokalizowana gdzieś całkiem blisko mojego domku. Pozdrawiam i życzę przeprowadzki przed świętami. Mi też się chce już przeprowadzić i też może zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Bry piesek fantastyczny, cudo ja jeszcze o tej płytce, bo tu koleżanka ze stolicy, chce takie kupić, tylko myślę, że w Twoje okolice może będzie miała bliżej, po ile one są u Ciebie? i dokładniej to gdzie je kupowałaś jak mozna wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 27.10.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam Wiolasz. Ja ten gres mam za 41,85 brutto. Kupiłam w Suwałkach, sklep CHATA. Wiem, że maja swój oddział w Ełku i możliwość ściągania tej płytki z Białegostoku z jakiejś hurtowni. Przy okazji mogę zapytac z jakiej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 27.10.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Iwuś, ślicznie z dechami będzie! a Toga przesłodka! PS. ależ się tu działo! ujawnione nawet zostały pewne fakty i zdjęcia i muszę powiedzieć, że avartarek masz fajny, ale sama jesteś jeszcze fajniejsza! serio serio! świetna z Ciebie babka, Iwuś! - myślę, że ten Twój nick i zielony kolor sprawiają, że robisz łagodne wrażenie Iwuś[/color]] Ja szybciej mówię niż myślę, jestem wredna, jędzowata, choleryczka pierwsza klasa i nawet przeklinać umiem to jakbym o sobie czytała - no, może nie jestem wredna i jędzowata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.10.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Iwuś, ślicznie z dechami będzie! a Toga przesłodka! PS. ależ się tu działo! ujawnione nawet zostały pewne fakty i zdjęcia i muszę powiedzieć, że avartarek masz fajny, ale sama jesteś jeszcze fajniejsza! serio serio! świetna z Ciebie babka, Iwuś! - myślę, że ten Twój nick i zielony kolor sprawiają, że robisz łagodne wrażenie Iwuś[/color]] Ja szybciej mówię niż myślę, jestem wredna, jędzowata, choleryczka pierwsza klasa i nawet przeklinać umiem to jakbym o sobie czytała - no, może nie jestem wredna i jędzowata oooo to ja jestem choleryczka i klnę jak szewc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
quisquis 28.10.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Iwuś, dziękuję za wyczerpujące informację. Już jestem fanka Waszego dziennika i czekam na dalsze wpisy. Poprawiasz mi bardzo humor - widzę, że można spełniać marzenia:) Kibicuję Wam mocno, z nadzieją, że niebawem ja też tak będę miała Pozdrawiam. A jak uważasz, że wolno to wszystko idzie to pomyśl o tych co muruja i o mnie, bo zaczynam załatwiać pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.10.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Quisquis, życzę powodzenia w realizowaniu swojego marzenia. Jak będziesz jeszcze miała jakieś pytania to się nie krępuj, chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts