geguś 25.02.2007 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Przepraszam. Ale o szo chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.02.2007 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 >Pozdrawiam obywateli z PiSu zainteresowanych moja osoba.< To jakies paranoidalne rojenia.Synu,zeby byc kims zainteresowanym,to ten ktos musi byc czyms wiecej niz meduza. Ty takim nie jestes,zadnej dystynkcji w rozumowaniu,opanowales pare pojec i je powtarzasz jak cep.Ty jestes zalosny. Towarzyszu kolator Czlowiek naprawde inteligentny to nie zajmuje sie ludzmi zalosnymi. Skoro to jednak robisz... synu, coz... Znaczy , ze meduza to dla ciebie widac intelektualnie prog nie do przeskoczenia. Zabojcze okreslenie z ta "dystynkcja w rozumowaniu" Ujeła mnie przeokrutnie twoja historia. Napisz cos jeszcze prosze. Tylko nie napinaj sie tak mocno, bo ci zylka peknie. Pozdrawiam ponownie towarzysza z PiS Tak sprawnie uzywasz inwektyw a mowią o was, ze to zwyczajne cepy. Skadze! Bystre i subtelne chlopaki Lewakk ciebie rowniez pozdrawiam, trzymaj sie chlopie, jestem z tobą za pamieć w postach serdecznie dziekuje. Niech ci bozia w dzieciach wynagorodzi. Moze byc czworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 25.02.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Wojtuś, weź paruj swoje posty, choćby dwa ostatnie, Ty piszesz słowo w słowo to samo, podobnie jeśli wziąść obecne teksty z tekstami z poprzedniej dyskusji to jest identyczna mantra i jak widać już nie tylko ja to zauwazyłem, więc pewnie jesteś już po napinaniu się, wyraźnie przepiąłeś i zwoje poszły..., ale nadal podziwiam Twoją łatwość oceniania, przylepiania etykietek, nazywania innych ludzi, tacy jak ty gdy dojdą do rzadów to wszystko stanie się takie proste, popatrzysz na człowieka powiesz kłamca i do lwów... Ciekawe że zawsze jest temat, a ty usilnie zmieniasz go na swoją polityczną mantre, jakaś misja, nakaz wewnętrzny czy służba???? Potrzebni też są na forum politycznie poprawni którzy gdy ktoś nie doczytał, by przypomnieli że KAczyński obraził Europę podpowiadając że homo się nie rozmnażają (no chyba że im się marzy Seksmisja)... Gdyby Ci się udało wrócić do tematu to proszę bardzo.... w co wątpię, bo w swej matrze pozostaniesz.... Geje na RospudzieLudowe mądrości mają to do siebie że są równie banalne co męczące. Weźmy takie "Czym skorupka za młodu nasiąknię, tym na starość trąci".W Holandii nasiąka postmodernistycznie. Na tegorocznej amsterdamskiej paradzie gejów pojawi się barka (bo tam parady pływają kanałami) dziecięca. Organizuje ją czternastoletni Danny, a wystąpią na niej homoseksualni młodzieńcy między 11 a 16 rokiem życia. Ot, taką nowoczesną wersję szkolnego spływu kajakowego Rospudą sobie urządzają. Frank van Dalen, szef holenderskiej organizacji gejowskiej przekonuje dziennikarzy "Wyborczej", że to nie ma nic wspólnego z pedofilią, bo dzieci mają sześć-siedem a nie naście, a poza tym młodzi homoseksualiści nie mają się gdzie spotykać, a parada to świetna okazja. Inny kwiatek: w Szkocji ze szpitali dziecięcych (podobnie jak z niektórych hiszpańskich szkół) znikną słowa "mama" i "tata", bo mogłoby to dotknąć sieroty lub dzieci wychowywane przez homoseksualistów, którzy nie ustalili jeszcze który pan jest tatusiem a który mamusią. I przykład ostatni, najświeższy. Oto pewne niemieckie rodzeństwso zażądało legalizacji kazirodztwa. Patrick i Susan kochają się bardzo, że dochowali się czworo potomstwa, ale ich szczęście rodzinne jest zakłocane przez różne wyroki sądowe i odsiadki męża-brata.Wszystkie te przypadki to nie szaleństwa ekscentryków, ale europejska codzienność, wspierana przez władze państwowe i polityków. Kazirodztwo popierają niektórzy z polityków liberalnej niemieckiej FDP. W Holandii duże szanse ma na wejście do parlamentu stronnictwo popierające legalizację pedi i zoofilii. Nic dziwnego że burmistrz Amsterdamu dostrzegł problem nastoletnich gejów i zaaceptował ich udział w paradzie. Kiedy konserwatyści mówią, że majstrowanie przy rodzinie, nazywanie związków homoseksualnych małżeństwem i dawanie im prawa do adopcji kończy się żądaniem praw dla pedofilów czy specyficznych miłośników zwierząt, są uciszani krzykiem, że to obrzydliwa homofobia. Tymczasem coraz wyraźniej widać, że to czym dzisiaj żyje zachód, to prosta konsekwencja, że ciąg dalszy nastąpi.Widać, że racje miała babcia mówiąc "od rzemyczka do koniczka". Naiwna staruszka nie przewidziała jednak że będzie to rzemyczek gejowskiej uprzęży, a to co zrobią z koniczkiem, lepiej nie pytać.R. Mazurek Wcale nie dziwię się że tej Europie KAczyński się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolator 25.02.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Trudno,zeby sie podobal wszelkiej masci zboczencom i dewiantom.Jak do tej pory Prezydent Kaczynski dziala nienagannie.Stanowczosc,zdecydowanie i bezkompromisowosc to wielka zaleta naszego Prezydenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 25.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Jak do tej pory Prezydent Kaczynski dziala nienagannie.Stanowczosc,zdecydowanie i bezkompromisowosc to wielka zaleta naszego Prezydenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.02.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 PS II Charlie glupia sprawa ale ja nie glosowalem na PO , SLD, koalicyjke ani na zadna z partii , ktora... jego jest pozdrw. ...anarchista ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.02.2007 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Jak do tej pory Prezydent Kaczynski dziala nienagannie.Stanowczosc,zdecydowanie i bezkompromisowosc to wielka zaleta naszego Prezydenta. Ach ta wszechobecna propaganda sukcesu. Zaczynam się czuć jak w PRLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 26.02.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 po primo kolator to nie ja Wygląda na to, że w tej wymianie zdań lewaki zostały znokautowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Wojtuś, weź paruj swoje posty, choćby dwa ostatnie, Ty piszesz słowo w słowo to samo, podobnie jeśli wziąść obecne teksty z tekstami z poprzedniej dyskusji to jest identyczna mantra i jak widać już nie tylko ja to zauwazyłem, więc pewnie jesteś już po napinaniu się, wyraźnie przepiąłeś i zwoje poszły..., ale nadal podziwiam Twoją łatwość oceniania, przylepiania etykietek, nazywania innych ludzi, tacy jak ty gdy dojdą do rzadów to wszystko stanie się takie proste, popatrzysz na człowieka powiesz kłamca i do lwów... Ciekawe że zawsze jest temat, a ty usilnie zmieniasz go na swoją polityczną mantre, jakaś misja, nakaz wewnętrzny czy służba???? Potrzebni też są na forum politycznie poprawni którzy gdy ktoś nie doczytał, by przypomnieli że KAczyński obraził Europę podpowiadając że homo się nie rozmnażają (no chyba że im się marzy Seksmisja)... To juz chyba 3 post z kolei, w ktorym powtarzasz slowo "mantra" W tym az dwukrotnie.Widze, za masz slownik wyrazow obcych i doszedles juz do litery M Koncze dyskusje z toba poniewaz staje sie monotonna a twoja argumentacja jak za kazdym razem kiedy nie masz nic do powiedzenia staje sie identyczna .Te same zarzuty, te same metody odwracania uwagi, powtarzanie, jako swoich, cudzych pogladow, lekko histeryczny i patetyczny ton. Nuuda. Chcialem cie jednak uspokoic Tacy jak ja nie dochodza do wladzy.Nie w tym kraju. Spij spokojnie, rozmnazaj sie i "siej". Socjalizm europejski jest mi tak samo wstretny jak ten reanimowany PRL-owski w wykonaniu Kaczynskich , z tym ze z tym drugim musze niestety zyc w wyjatkowo bliskim sasiedztwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 26.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Trudno,zeby sie podobal wszelkiej masci zboczencom i dewiantom. Jak do tej pory Prezydent Kaczynski dziala nienagannie.Stanowczosc,zdecydowanie i bezkompromisowosc to wielka zaleta naszego Prezydenta. Jest jednak rysa na tym krysztale . Podobno nieprawda jest , ze zlosliwosc ludzi malych wynika z niewielkiej odleglosci , jaka jest pomiedzy sercem a pupa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.02.2007 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a ten Wojtuś znowu to samo:):) p.s. Rozpoczyna w Polsce wielką inwestycję Dell, pewnie z tęsknoty za socjalizmem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a ten Wojtuś znowu to samo:):) Od pewnego czasu tak sie do mnie pieszczotliwie zwracasz,ze nie wiem czy bezpiecznie moge sie do ciebie odwrocic tylem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.02.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 zauważyłem że się strasznie nakręcasz, to i możesz się przekręcić, nawet tyłem:):) gdybyś chciał na temat, to pogadam, a Twoich natręctwach gadaj sam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 26.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 zauważyłem że się strasznie nakręcasz, to i możesz się przekręcić, nawet tyłem:):) Nieslusznie wydaje ci sie, ze mnie mozesz jakos krecic Za propozycje przekrecenia sie tylem w twojej obecnosci serdecznie ci dziekuje - doceniam to, jednak ostroznosci nigdy za duzo. Slyszalem , ze przyspieszony oddech za plaecami i pieczenie odbytu nie od razu musi byc oznaka aids, jednak jako tradycjonalista ,wole dmuchac... na zimne. PS Ladne slowo "natrectwa" - widze, ze w slowniku przeszedles juz do lintery "N" ( Ostatnio byla "mantra ) Pozdrawiam i ...kurcze z ta życzoną ci czworka dzieci jakos tak celnie sobie trafilem. Pozdrow rodzine i niech sie dzieciaczki zdrowo chowają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 26.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ndgorliwosc jest gorsza od faszyzmu.... We wszystkim nalezy zachowac zdrowy rozsadek i proporcje, domagajac sie praw dla siebie nie nalezy zapominac o innych - a z tym srodowiska homoseksualne maja problem. Wolno im obrazac np. srodowiska chrzescijanskie ale jesli ktos powie zle slowo o gejach (nawet uzasadnione) to wtedy podnosi sie histeria i oskarzenia... Generalnie chory pomysl i polityczna poprawnosc wyniesiona ponad rozsadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.02.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Pisz, pisz Wojtek, jeśli ci to pomaga, to pisz jak najwięcęj nawet o tym co cię boli:):) ________________________________ Tomi słusznie zauważyłeś, histerię w Europie wzbudził Kaczyński twierdząc że jeśli świat pójdzie wkierunku homo to przestanie się rozmnażać, tak jak pisze Mazurek, dziś zakaz używania słowa "mama", jutro może słowa "kobieta"...., na paradach homo dzieci, jawnie homo wspierają pedofili.., a my nadal siedźmy cicho w imię politycznej poprawności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 26.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja generalnie staram sie na to wszystko patrzec ze spokojem, nie takie "rewolucje" zaistnialy a potem odeszly bo po prostu okazalo sie ile sa warte - tak bedzie moim zdaniem z ta cala rewolucja homoskesualna jak teraz ma miejsce - poczekajmy . Kaczynski jednak jakkolwiek wypowiedzial sie logicznie to nie powinien byl tego robic - po prostu ten temat jest kontrowersyjny i glowa panstwa podczas wizyty kurtuazyjnej w innym kpanstwie powininna unikac drazliwych kwestii. Dyskusje zostawmy urzednikom/politykom/ nizszego szczebla. To byla gafa, niestety bardzo zle odebran w Irlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.02.2007 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Tomi pewnie masz rację...., ale on ma jedną wadę, mówi prawdę, a nie potrafi być poprawny politycznie.... Tylko ta poprawnośc polityczna prowadzi do tego że homoseksualiści wkrótcę wprowadzą nowomowę, a kto wie może i kary za słowa typu "mama", że to ich parady promują pedofilię i czy nadal wszyscy mamy siedzieć cicho i udawać że jest OK...., czytamy takie newsy o Holandii, przecież na naszych paradach gejowskich też byli boy-loverzy...., nie robiąc nic krzywdzimy dzieci, nie robiąc nic pozbawiamy siebie praw, swoją drogą niby dlaczego nie mam mieć prawa mówić "mama", albo zakazać mojemu dziecku tak mówić do żony????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 26.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Masz racje, wydaje mi sie, ze po prostu trzeba o swoim punkcie widzenia mowic i go bronic ale niekoniecznie w taki sposob jak to robia nasze wladze. Ten temat jest bardzo delikatny i wymaga na prawde dyplomacji na najwyzszym poziomie. Sadze, ze w przypadkach takich jak "boy-loverzy" nalezy glosno mowic o zboczeniu i tu powinno wkraczac prawo. Jesli jednak mowimy o np. legalizacji zwiazkow homo to niech sie zenia - wychodza za maz (?) i maja mozliwosc dziedziczenia, itp. koniec koncow to ich prywatna sprawa. Ale jesli probuja legalizowac zboczenie jakim jest pedofilia, walczyc o mozliwosc adopcji, narzucac innym nowomowe czy atakowac instytucje normalnej rodziny to powinnismy im stawic opor, chocby dyskutujac i otwarcie mowiac o swoich pogladach. Poza wszystkim jak napisalem wczesniej - poczekajmy, czas pokaze, jestem pewien, ze normalna rodzina z Tata i Mama lepiej przygotowuje dzieci do zycia i uczy ich relacji o wyzszej jakosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewakk 26.02.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Tomi z ust mi wyjmujesz.... dlatego własnie rozpocząłem taką dyskusję, bo dziś Szkocja, jutro Polska i okaże się że bedę zakazywał mówienia dziecku w miejscach publicznych do siebie "tato"..... Problem jest także innej natury, że część społeczeństwa uważa że nalezy siedziec cicho...., no bo przecież to Szkocja, Hiszpania, Holandia a nie Polska.... siedzieć cicho nawet juz nie tylko w Holandii pedofile i dzieci, ale i na naszych gej paradach pedofile działaja, to okazuje się że gdy ktoś to zauwazy natychmiast nazywany jest homofobem a druga rzecz, jeśli cofniesz wątek zauważysz, że zawsze znajdzie się ktoś kto chyba takze wg Ciebie ważny temat skieruje w kierunku aktualnej politycznej awantury...., pytanie tylko komu to służy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts