kolator 28.02.2007 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 mTom: >Twój bełkot jest szczególnie wyraźnie widoczny przy jego błyskotliwych postach. Dobra rada - dej se chłopie spokój i nie pogrążaj się.< Oby Pan mial racje co do Pana wojtka.Osobiscie w to nie wierze,ale chcialbym sie milo rozczarowac.Naprawde!Ja wiem,ze Pan widzisz w kazdym "dobro",ale czy 2112 wojtek zasluguje na tak bezwarunkowa admiracje.Nie jestem pewien.Ja tez czekam na dalsze "blyskotliwe"posty wojtka.To bardzo zabawne obserwowac frustracje kombatanta antykaczyzmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 28.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Musiał nieźle dostać w tyłek, że aż po nocy wstaje, żeby posta napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMI1975 28.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Panowie luzik nie ma sie co tak nawalac w imie naszej tzw. "klasy politycznej" - na prawde na to nie zasluguja, bez wzgledu na opcje..... tak wiec popatrzcie przez okno, na drzewa, kwiatki, wiosna idzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nipiesniwydra 02.03.2007 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ludzie kochane to są jakieś bzdety i kolejne prowokacje. Niech se robią co chcą a i tak każdy wie swoje. Cały czas chodzi o to aby o tym temacie mówić. Bo jak się o tym mówi , pisze to może coś się metodą małych kroczków uzyska. Więc trzeba takie publikacje olewać. Pozdrawiam Ojejku, nareszcie ktos normalny sie trafil, milo mi!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts