monikach 13.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 WOW... ...maanmy przecież Ty zaraz kończysz ... ...a kiedy zaczynasz wykończeniówkę? ...w tym roku, czy wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 na dniach bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 13.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 ale newsy!!!! jestem pod wrażeniem! widzą że podnosisz ścianke na 4 bloczki. ciekaw jestem jak to bedzie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 13.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam !!!!!!!!! Mam pytanko . Wyjaśnij mi jeszcze raz jak krowie na granicy co po kolei jak zbiera się woda, co położyć , przypuszczam iż będę miała ten problem zaczną kopać jutro. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.08.2007 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Pierwsz zdjęcia w dzienniku i już strop - NIESAMOWITE TEMPO Maanmy kurczę no super, toś Ty za niedługo się wprowadzisz - normalnie nie wierzę A tak swoją drogą to Ci zazdroszczę.... Bo ja to zawsze sobie myślałam, że nasz dom będą nam budować młode, silne chłopaki właśnie w takich żółciótkich wdziankach i ślicznych czapeczkach - tak jak w muratorze No a rzeczywistość jaka jest widać gołym okiem po robocie Nie wiem, ale mam wrażenie, ze u wszyskich robota idzie lepiej niż u mnie Znaczy się dokłądniej, porządniej i wogóle tak jak to napisałeś po europejsku Aha zatkało mnie jak już zobaczyłam tą ściankę z klinkieru u Moni Naprawdę sam????? Jestem pod wieeeelkim wrażeniem umiejętności i dokładności - wyszła ślicznie. Kurdę ja nie mam takich fajnych pomysłów:( Pozdrawiam cieplutko kasśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 WOW... ...maanmy przecież Ty zaraz kończysz ... ...a kiedy zaczynasz wykończeniówkę? ...w tym roku, czy wiosną? Moniczko faktycznie wykończe ale sam siebie słuchaj mam cichutki plan aby jeszcze w tym roczku zamieszkac na dole allllle nie mówię głośno , baardzoo baardzoo chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Świercz , poszedłem na całość ,ryzyko ,ścianka kolankowa co wyjdzie obadam , zawsze mogę coś skorygować dechy mam długie na dach experymenty experymenty , czekam na piec u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 WOW... ...maanmy przecież Ty zaraz kończysz ... ...a kiedy zaczynasz wykończeniówkę? ...w tym roku, czy wiosną? Moniczko faktycznie wykończe ale sam siebie słuchaj mam cichutki plan aby jeszcze w tym roczku zamieszkac na dole allllle nie mówię głośno , baardzoo baardzoo chcemy Że tak się wmieszam na chwilkę, bo zaraz uciekam..... Trzymam mocno kciuki za wasze marzenia i plany I coś mi mówi, patrząc na tempo prac i zaangażowanie głównego inwestora, że realne szanse są Dacie radę - ja Wam kibicuję Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Kasiu tak czasami bywa z ekipami ,wiem że spodziwasz się maleństwa , tu trzymaj kurs , budowe zostaw swojmu Menowi ( ) , jesteś zuch dziewczyna , poradzicie sobie , głowa do góry pozdrawiam maanmy ps co do pomysłów ,och wy kobiety inspiracjo nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 13.08.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Iwa , oczywiście że wyjasnie (kłaniam się nisko w mych progach) , na chudym betonie , na wysokosci ław mam spadek w kierunku studzienki , układam tam rure drenarską owinietą w geowłoknine (w moim przypadku podwójnie ) wywinętą do góry po przeciwnej stronie (zastanie skrócona na taka wysokosc aby zbytnio nie wystawała ponad teren tak aby mozna ja było przeczyścić wodą w momencie zatkania po jakims czasie) w moim przypadku uznałem po konsultacjach , że wystarczy odciąć wodę napływająca z góry , i tego się trzymam , co jest u ciebie nie wiem . pozdrawiam maanmy ps . powinnas załozyć dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 14.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dzięki !!!!!!!!!! u mnie zaczęli kopać wczoraj , jak przypuszczałam zebrała się woda, będą pompować , woda w pewnym momencie przestała przybierać,mam działkę gdzie jest spadek. Podjęliśmy decyzję, właśnie o odwodnieniu i wyniesieniu budynku trochę do góry, zaczęło się fatalnie. Narazicho jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 14.08.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Iwa najlepszym sposobem jest minąć lustro wody , ja tak zrobiłem mam ławy ok 20 cm powyżej lustra, ale wiosną napewno poziom sie podniesie i lepiej niech drenaż będzie powodzenia i wytrwałości w budowaniu pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 14.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 oj pięknie pięknie nie było zdjęc a tu nagle taka dawka.Ładnie to wygląda i garniturki ekipa też ma niezłe.dobrze widzę, że nie robiłeś fundamentu pod kominy ?a co do ściany kolanowej to dobrze widze że są to 3 pustaki+ wieniec ?pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęciaŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 14.08.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 http://images27.fotosik.pl/58/1ea9330f001a744a.jpghttp://images26.fotosik.pl/58/e760220ac9eafb47.jpgwitaj , zostały wykonane tylko przy pomocy szalunków z desek , facet żle odczytał rysunek który dostał i nie przygotował ich , uznalismy że szkoda zawracać sobie głowe czyli znowu wynajmowac auto aby je wozić , i chłopaki zrobili to z desek , na piewszym zdjeciu jest juz gotowy po zalaniu , a na drugim właśnie go montują pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.08.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no tak teraz wszystko jest jasne, są fundamenty pod kominy są.a mam jeszcze pytanie inne. pod kominek nie robi się fundamentu ?? na chudziaku stawia się go czy też troszkę głębiej chudziak daje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 17.08.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://images26.fotosik.pl/61/0ad3a22542d58f17.jpgFotek mam dużo nie mam możliwości wszystkiego wkleić , ale pytaj jak najbardziej pytajpozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 17.08.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 super, że masz duzo fotek bo dzięki temu ładnie mogę wszystko zobaczyć. no i nie powiem ciężko Cię zagiąć. oczywiście zagiąć Cię nie chcę tylko uzyskać jak najwięcej wiadomości ponieważ prawdopodobnie 1.09 mam mieć koparkę i będę kopał fundamenty i jak do tej pory myslałem że trzeba głęboko kopać pod kominek. teraz już wiem że tylko płytka, a pod kominy tak głęboko jak fundament pozdrawiam i powodzenia w dalszym budowaniu. podejżewam, że coś bliżej jesieni będę próbował wprosić się i pooglądać Twoje poczynania na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 19.08.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 ZAPRASZAM pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 WOW... ...maanmy przecież Ty zaraz kończysz ... ...a kiedy zaczynasz wykończeniówkę? ...w tym roku, czy wiosną? Moniczko faktycznie wykończe ale sam siebie słuchaj mam cichutki plan aby jeszcze w tym roczku zamieszkac na dole allllle nie mówię głośno , baardzoo baardzoo chcemy W takim razie z całych sił zaciskam kciuki :D... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts