Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

BLATY KOMPOZYTOWE-bezpośrednio od producenta

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 257
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Mam prośbe do ADMINISTRACJI ,prosze zabezpieczyć te skkradzione zdjecia,bedzie pozew przeciwko firmie ART-BLAT.

Klienci z muratora zamawiają,znają ceny i jakość,nie musze KRAŚĆ cudzych realizacji,bo mam na tyle zdjęć swoich blatów.

A ty ZŁODZIEJU nie dorobiłeś się nawet aparatu cyfrowego,ale jeszcze trzeba mieć co sfotografować.;-)

almeb - zrób print-screeny stron wraz z wyzwiskami. A także print screeny google (wyszukiwarka zapamiętuje obrazki jakiś czas, nawet jeśli się je wykasuje ze strony internetowej)

Ale prywatne porachunki załatwiajcie między sobą na sali sadowej a nie na forum.

Prosiłem aby podał adres klientów których powklejał zdjęcia jako swoje realizacje,czekam i czekam ,użytkownicy też

Nazywam rzecz po imieniu złodziej to złodziej ,w średniowieczu obcinano dłoń za kradzież-teraz sa fora po to aby ostrzegać klientów,a moze masz jakies inne określenie na takiego ktosia co kradnie cudze realizacje,jestem otwarty na propozycje.

kilka miesięcy temu przyssałeś sie do mojego tematu,PONURY zrobił z toba porządek,może i teraz sie tym zajmie,bo na innych portalach natychmiast usuwają za takie incydenty,temat ma wielką ogladalność i z nikim nie szukam tu zaczepki,4 lata temu selimm napisał abym wkleił te swoje wyroby na forum i wklejałem i nikt nie napisał że kradne cudze realizacje.