Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

audi B4 czy ford mondeo kombi? PILNE

Recommended Posts

W życiu posiadacza używanego samochodu są dwia szczęśliwe dni.Pierwszy jak kupuje używane auto, drug,i jak je sprzedaje.

To co ma powiedzieć właściciel nowego samochodu, który z chwilą wyjechania z salonu jest już jakieś 10% tańszy ? :) Ten to ma dopiero prze ...rąbane ;)

I to jest faktycznie obecnie problem. W czasach gdy samochody były na przydziały, kupony, talony, książeczki samochodowe po wyjechaniu z salonu wartość autka fantastycznie wzrastała. :D

• Odpowiedzi 184
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość M@riusz_Radom
Ba ! Kupowało się F125p + załącznik dla pana Władza coby przyprowadził Czerwonego a nie popularnego Bahama Yellow, jechało się na giełdę i był człowiek 40 do 50% do przodu ;) Ech, ale to se ne vrati ;)

Ba ! Kupowało się F125p + załącznik dla pana Władza coby przyprowadził Czerwonego a nie popularnego Bahama Yellow, jechało się na giełdę i był człowiek 40 do 50% do przodu ;) Ech, ale to se ne vrati ;)

BeHaMot Yellow, ewentualnie powszechna nazwa Gęsia Kupka :D

Gość M@riusz_Radom
wybacz ale 11 letnie auto które ma 70 tys i jeżdziła nią kobieta, to każdy takie bajki na giełdzie opowiada, poza tym wiesz w Polsce jest juz tyle aut że nieraz kupisz tu na miejscu taniej.....

Może być ;)

Natomiast co do tej "kobiety właściciela" to nie zawsze oznacza to, że autko było super zadbane i bezwypadkowe.

sami zobaczcie.

Ale Ty Mariusz czepliwy jesteś :wink:

Tak na poważnie, to sama bym tej matronie nakazała dożywotni zakaz prowadzenia wszelkich pojazdów :roll:

Tragedia!!!

Oglądałam już ten filmik na jakiejś czeskiej stronie. Fajną tam dodali muzykę :D

o tutaj http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966

To też jest dobre....było już gdzieś na forum. Warto obejrzeć do samego końca :wink:

http://www.break.com/index/another_horrible_woman_driver.html

Agnieszko uważaj Lucek uważa że takie testy świadczą tylko o tym czy właściciel dba o auto czy nie, więc pewnie audice czy passaty są na końcu bo jak każdy wie właściciele audi nie dbają o swoje auta:):):)

a poważnie z adac to świetny pomysł, sprawdź auto tam, weź też znajomego mechanika...:)

moja MANTA ma juz 35 lat i jeszcze fajnie jezdzi :p

Kiedy wyłem w Niemczech słyszałem określenie:" Mantafahrehr" :wink: :D

moja MANTA ma juz 35 lat i jeszcze fajnie jezdzi :p

Kiedy byłem w Niemczech słyszałem określenie:" Mantafahrehr" :wink: :D