jabko 05.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Może da się to jakos wdrożyc w praktyce ?? Cza podrzucic temat redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.03.2007 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dalej wchodzą nicki typu "kkkk" ale mało nas to obchodzi. Moim zdaniem wstęp powienien być tylko na nicka i hasło zarejestrowane. A może nawet od 30 postów wzwyż No właśnie! Popieram w całości. "kkk" jeszcze może być tylko gorsze są 'snsn sbv" " mfhgcb" czy "hfgacb" Istana inwigilacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2007 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam drogie forumowiczki i forumków Co sądzicie o jutrzejszym czacie z okazji dnia kobiet? Byłby ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.03.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Witam drogie forumowiczki i forumków Co sądzicie o jutrzejszym czacie z okazji dnia kobiet? Byłby ktoś chętny? A dziewczęta będą chętnie rozdawać buziaki ?? Jeśli tak to przyjde ... z goździkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.03.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Całuski to podstawa hasło zarazem Goździki?! Weź całego dzika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.03.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Może Edzia uznała Cię za wyjątkowo propagującą rozpustę i boi się Ciebie wpuścić na czata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.03.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja też nie mogę wejść na czata W ogóle nie można wejść na żaden czat z mojego laptopa (dowiedziałam się od młodszej siostrzyczki 14-latki, która spędzała u nas weekend ,zastanawiam się, czy nakablować mamie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 07.03.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 a nie można tak tutaj w nieco zwolnionym tempie?... taki pseudo-czacik nie powinien być zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 muszę się przyznać zajrzałam chyba trzy dni temu, tylko raz. byłam sama, a noc ciemna i głucha, ale.... nie ktoś jeszcze czaił się za rogiem, że strachliwa jestem, wpadłam w panikę i uciekłam. przychodzę pomału do siebie. uhhh nie wiele brakowało jabłko i stukpuk nagroda jakaś wam się należy, może redakcja pomyśli??? oskarek za uparte dwa charakterki życzę powodzenia, będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 póki co letka kaszaneczka z miodkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.03.2007 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 muszę się przyznać zajrzałam chyba trzy dni temu, tylko raz. byłam sama, a noc ciemna i głucha, ale.... nie ktoś jeszcze czaił się za rogiem, że strachliwa jestem, wpadłam w panikę i uciekłam. przychodzę pomału do siebie. uhhh nie wiele brakowało jabłko i stukpuk nagroda jakaś wam się należy, może redakcja pomyśli??? oskarek za uparte dwa charakterki życzę powodzenia, będzie ciężko Dziękuje bardzo Widzę, że reanimacjj czacika powoli odnosi swój skutek I dziękujemy za nominację!!!!!!! Kiedy ogłoszenie wyników???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.03.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Witam wszystkich forumków Kiedy ogłoszenie wynikłów? Są jakieś inne kandydatury może? czacik raz gorzej raz lepiej (a kto powiedział że kiedyś było lepiej i podawano coca cole)? zdażają się jak zwykle nicki z kosmosu mamy juz kilku stałych bywalców Uparcie ciągne ten swój czacikowy wózek!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 I chwała Ci za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 10.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 No i kurde nie wiem o co chodzi. Wlazłam, ale nie mogłam nic napisać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i kurde nie wiem o co chodzi. Wlazłam, ale nie mogłam nic napisać.... Tuż pod głównym okienkiem jest taka mało rzucająca się w oczy jedna linijka do wpisywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 11.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i kurde nie wiem o co chodzi. Wlazłam, ale nie mogłam nic napisać.... Tuż pod głównym okienkiem jest taka mało rzucająca się w oczy jedna linijka do wpisywania. Tak, zakapowałam, ale dopiero po paru minutach... A już mnie wyzywali, że się kręcę w te i nazad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.03.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i kurde nie wiem o co chodzi. Wlazłam, ale nie mogłam nic napisać.... Tuż pod głównym okienkiem jest taka mało rzucająca się w oczy jedna linijka do wpisywania. Tak, zakapowałam, ale dopiero po paru minutach... A już mnie wyzywali, że się kręcę w te i nazad. Witaj Kto ośmielił się tak napisać?! Lubimy jak ktoś się kręci, pod warunkiem że krecimy się razem na jednej.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 No i kurde nie wiem o co chodzi. Wlazłam, ale nie mogłam nic napisać.... Tuż pod głównym okienkiem jest taka mało rzucająca się w oczy jedna linijka do wpisywania. Tak, zakapowałam, ale dopiero po paru minutach... A już mnie wyzywali, że się kręcę w te i nazad. Witaj Kto ośmielił się tak napisać?! Lubimy jak ktoś się kręci, pod warunkiem że krecimy się razem na jednej.......... rurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.03.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ........wy cos krecicie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts