kropeczka27 21.03.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Tym razem była ostra jazda bez trzymanki, po krawędzi toru!!!!! bilety sprzedawał jabłko tylko kobiety w ciąży nie chciał zabrać Brzmi obiecująco To ja muszę chyba zarezerwować sobie bilecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 21.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.03.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Tym razem była ostra jazda bez trzymanki, po krawędzi toru!!!!! bilety sprzedawał jabłko tylko kobiety w ciąży nie chciał zabrać Brzmi obiecująco To ja muszę chyba zarezerwować sobie bilecik Jabłko sprzedaje na czacie, bo ja miesieczny mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.03.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jabłko sprzedaje na czacie, bo ja miesieczny mam. Ooooooo miesięczny powiadasz.... Dobra myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.03.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Tym razem była ostra jazda bez trzymanki, po krawędzi toru!!!!! bilety sprzedawał jabłko tylko kobiety w ciąży nie chciał zabrać Brzmi obiecująco To ja muszę chyba zarezerwować sobie bilecik Jabłko sprzedaje na czacie, bo ja miesieczny mam. to ja roczny, niewidoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.03.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Widzę, że czacik sie rozwija Szkoda, że mnie nie było ciekawe czy znowu mydełka szukaliście Tym razem była ostra jazda bez trzymanki, po krawędzi toru!!!!! bilety sprzedawał jabłko tylko kobiety w ciąży nie chciał zabrać A kiedyż??? Byłam wczoraj wieczorkiem i nuuuudą wiało Ty też byłeś stukpuk, ale coś nie w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.03.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Mam chwilową awarię sieci w domu Wieczorne pociągi odwołane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Widzę, że czacik sie rozwija Szkoda, że mnie nie było ciekawe czy znowu mydełka szukaliście Tym razem była ostra jazda bez trzymanki, po krawędzi toru!!!!! bilety sprzedawał jabłko tylko kobiety w ciąży nie chciał zabrać A kiedyż??? Byłam wczoraj wieczorkiem i nuuuudą wiało Ty też byłeś stukpuk, ale coś nie w formie Ano masz rację nie byłem wczoraj w formie !!I szybko sie ulotniłem z czatu. Dziś zapraszam na mój porzegnalny czacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ano masz rację nie byłem wczoraj w formie !!I szybko sie ulotniłem z czatu. Dziś zapraszam na mój porzegnalny czacik Jak to pożegnalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ano wybywam z polski za chlebem i betonem komórkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ano wybywam z polski za chlebem i betonem komórkowym O której się żegnasz ? Jak mnie tylko zaloguję wpadnę pomachać chusteczką albo czymbądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.03.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ano wybywam z polski za chlebem i betonem komórkowym Ale tylko tymczasowo? Kto będzie kopal mydelko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ano wybywam z polski za chlebem i betonem komórkowym O której się żegnasz ? Jak mnie tylko zaloguję wpadnę pomachać chusteczką albo czymbądź O ile siły wyższe (żona) przyzwoli to około 19 na czacie lub RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ogłoszenia duszpasterskie!!!!!! Zapraszam wszystkich znajomych, nieznajomych, przyszłych znajomych, niedoszłych znajomych, o mało co znajomych, byłych znajomych na porzegnalnego czata lub RW, forma do uzgodnienia Dawcy postów mile widziani!! I nikt Ci/Tobie/Wam nie powie,że posty nabijacie Tylko Gacie Planowy termin rozpoczęcia stuknietej stypy po 19 , chyba że małżowa mnie uziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ogłoszenia duszpasterskie!!!!!! Zapraszam wszystkich znajomych, nieznajomych, przyszłych znajomych, niedoszłych znajomych, o mało co znajomych, byłych znajomych na porzegnalnego czata lub RW, forma do uzgodnienia Dawcy postów mile widziani!! I nikt Ci/Tobie/Wam nie powie,że posty nabijacie Tylko Gacie Planowy termin rozpoczęcia stuknietej stypy po 19 , chyba że małżowa mnie uziemi Łeb sobie ukręcę ale ten numer muszę zobaczyć Na krótko ale wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 22.03.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Tez postaram sie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.03.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 stukpuk, ja też postaram się być Mąż na wyjeździe to mogę A wczoraj był niejaki George_Kogut Może wiecie kto zacz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.03.2007 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 stukpuk, ja też postaram się być Mąż na wyjeździe to mogę A wczoraj był niejaki George_Kogut Może wiecie kto zacz??? Coś tam pisał Kogucik, ale się nie pzredstawił konkretnie nie mówiąc juz o wymiarach! hihihihiii Pewnie wysłannik modów!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe czy wyślą dzisiaj też???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 A co sie wczoraj w ogóle działo ?Bo mnie tak nagle stamtąd wywiało że pożegnaś się nie zdążyłam a tak dobrze mi sie z Sis gadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.03.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Jedno jest pewne. Nie byłem to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts