Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Za Zbychem - jak zrobic bliźniaki ???

Recommended Posts

A czemu chcesz miec blizniaki? Co żona na to? :wink:

Czy to tylko takie pytanie techniczne.., aby z tego nie skorzystac... :lol:

własnie chodzi o to by z tego skorzystac- bliźniaki wskazane- ale rodzinnie brak :-? Żona oczywiście sceptycznie ale docelowo planujemy dwójkę trójkę - to chciałbym oszczędzić jej cierpienia - a bliźniakiem byc to zajebista sprawa - nawet prezydentem, premierem można zostać :wink:

Sebo8877

Ja tam nie wiem.

Ale listonosz ponoc zawsze puka dwa razy. Tylko czy on ma bliźniaki ?? :roll:

Musisz robićte bliźniaki z takim żeńskim egzemplarzem który w rodzinie ma bliźniaki (dziadkowie, babcie).

Tylko nie wiem co na to żona :wink:

Chmmm - cięzko będzie...... :wink:

Sebo8877

kuleczka dobrze radzi

parę miesięcy pigułki anty potem odstawić i szybciutko do roboty póki organizm rozregulowany

sprawdzone przez 2 znajome pary

tylko żeby kserówki nie wyszły, bo wystarczy na braci mniejszych spojrzeć :wink:

zresztą przy tej metodzie mało prawdopodobne

kuleczka dobrze radzi

parę miesięcy pigułki anty potem odstawić i szybciutko do roboty póki organizm rozregulowany

sprawdzone przez 2 znajome pary

tylko żeby kserówki nie wyszły, bo wystarczy na braci mniejszych spojrzeć :wink:

zresztą przy tej metodzie mało prawdopodobne

w rzeczy samej

za kserówki odpowiedzialnyn jest ojciec

zaś po antykoncepcji, organizm kobiety po prostu nadrabia zaległości (mówiąc językiem kolokwialnym :wink: )

i produkuje więcej jajeczek

stąd większe prawdopodobieństwo ciązy mnogiej

ale dwujajowej :wink:

Oj Oj - Zbych weź cos tu powiedz bo nas szkalują :wink:

Kulka -toż to całkiem poważznie - co do pigułek i hormonów - :-? nigdy tego nie stosowaliśmy i daj Bog byśmy nie musieli.

Bliźniaki to takie moje skromne marzenie - bo miałem kilku kumpli z bliźniąt - Ci to potrafili gitarę zawrócić niejednej nauczycielce, dziewczynie, narzeczonej.... :wink:

Ale skoro nie ma jakiejś ludowej metody cóż wystarczy czekać na łaskawość opatrzności.

Całkiem poważnie teraz mówię - najważniejsze to to by się udało cos począć :D , potem kolejne marzenie - to by było zdrowe a cała reszta to juz zupełnie nieważna. Chłopak, dziewczyna czy bliźniaki - najważniejsze żeby było/y zdrowe i kochane (tego to jej/jemu/im nie zabraknie - jestem pewien jak to ze teraz świeci słońce :))

Zochna pomimo że cie lubię to chyba Ci jakieś nowe oczy na oddziale załatwię boś bladoowidząca :wink:

Kulka a to że Cię przejrzał 1950 to ja juz dawno wiedziałem tylko Twego dobrego imienia broniłem swojom piersiom - ale teraz siem wydalo - cóż zrobić.

Ty wiesz co ja Cie.... :wink:

sebo8877