sebo8877 01.03.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Jak w temcie - jak dziewczynke teoretycznie już wiem - a jak bliźniaki??? Tylko nie piszcie mi ze przez guzik sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Może dwa razy Albo ten....no...dwoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.03.2007 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Skąd ja wiedziałem ze TY będziesz pierwszy...??? Żeby dwoma to musze się udac do kliniki w której klonują - przeca innego nie wpuszczę - stanowczy zakaz Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A czemu chcesz miec blizniaki? Co żona na to? Czy to tylko takie pytanie techniczne.., aby z tego nie skorzystac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.03.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A czemu chcesz miec blizniaki? Co żona na to? Czy to tylko takie pytanie techniczne.., aby z tego nie skorzystac... własnie chodzi o to by z tego skorzystac- bliźniaki wskazane- ale rodzinnie brak Żona oczywiście sceptycznie ale docelowo planujemy dwójkę trójkę - to chciałbym oszczędzić jej cierpienia - a bliźniakiem byc to zajebista sprawa - nawet prezydentem, premierem można zostać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja tam nie wiem. Ale listonosz ponoc zawsze puka dwa razy. Tylko czy on ma bliźniaki ?? Musisz robićte bliźniaki z takim żeńskim egzemplarzem który w rodzinie ma bliźniaki (dziadkowie, babcie). Tylko nie wiem co na to żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.03.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja tam nie wiem. Ale listonosz ponoc zawsze puka dwa razy. Tylko czy on ma bliźniaki ?? Musisz robićte bliźniaki z takim żeńskim egzemplarzem który w rodzinie ma bliźniaki (dziadkowie, babcie). Tylko nie wiem co na to żona Chmmm - cięzko będzie...... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 01.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Metoda drastycznie zwiększająca prawdopodobieństwo ciąży mnogiej - in vitro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 To trzeba listonosza i Krystynę z gazowni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 01.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 przez kalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Do głowy przychodzi mi tylko terapia hormonalna. po takiej stymulacji bardzo często dochodzi do ciąży mnogiej O ile oczywiscie serio piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.03.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kuleczka dobrze radzi parę miesięcy pigułki anty potem odstawić i szybciutko do roboty póki organizm rozregulowany sprawdzone przez 2 znajome pary tylko żeby kserówki nie wyszły, bo wystarczy na braci mniejszych spojrzeć zresztą przy tej metodzie mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.03.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 kuleczka dobrze radzi parę miesięcy pigułki anty potem odstawić i szybciutko do roboty póki organizm rozregulowany sprawdzone przez 2 znajome pary tylko żeby kserówki nie wyszły, bo wystarczy na braci mniejszych spojrzeć zresztą przy tej metodzie mało prawdopodobne w rzeczy samej za kserówki odpowiedzialnyn jest ojciec zaś po antykoncepcji, organizm kobiety po prostu nadrabia zaległości (mówiąc językiem kolokwialnym ) i produkuje więcej jajeczek stąd większe prawdopodobieństwo ciązy mnogiej ale dwujajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 troche sie zdziwilam otwartoscia , bo odczytalam w temacie Ze Zbychem - jak zrobic blizniaki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A Zbysiu się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 01.03.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Oj Jak ze zbychem to .... bleeee Sebo co się z Tobą stało chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj Oj - Zbych weź cos tu powiedz bo nas szkalują Kulka -toż to całkiem poważznie - co do pigułek i hormonów - nigdy tego nie stosowaliśmy i daj Bog byśmy nie musieli. Bliźniaki to takie moje skromne marzenie - bo miałem kilku kumpli z bliźniąt - Ci to potrafili gitarę zawrócić niejednej nauczycielce, dziewczynie, narzeczonej.... Ale skoro nie ma jakiejś ludowej metody cóż wystarczy czekać na łaskawość opatrzności. Całkiem poważnie teraz mówię - najważniejsze to to by się udało cos począć , potem kolejne marzenie - to by było zdrowe a cała reszta to juz zupełnie nieważna. Chłopak, dziewczyna czy bliźniaki - najważniejsze żeby było/y zdrowe i kochane (tego to jej/jemu/im nie zabraknie - jestem pewien jak to ze teraz świeci słońce ) Zochna pomimo że cie lubię to chyba Ci jakieś nowe oczy na oddziale załatwię boś bladoowidząca Kulka a to że Cię przejrzał 1950 to ja juz dawno wiedziałem tylko Twego dobrego imienia broniłem swojom piersiom - ale teraz siem wydalo - cóż zrobić. Ty wiesz co ja Cie.... sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 02.03.2007 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 przez kalkę A w praktyce to kalkę trza podlożyć og góry czy od dołu ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 02.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 przez kalkę A w praktyce to kalkę trza podlożyć og góry czy od dołu ??? Sebo8877 No jak: z dołu! To na lewą stronę wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 03.03.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Witam. mój tata z bliźniaków , tata mojego męza też z bliżniaków i my też sobie myśleliśmy za jednym zamachem będzie para! nie udało się mamy 3 muszkieterów , ale każdy rodził się co 3 lata. pozdrawiam i życzę powodzenia ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts