agnieszkakusi 02.03.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jeśli nie tabletki anty - baby to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 plastry - anty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 02.03.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 szklanka zimnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.03.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 te....no......prezerwatywy, potocznie zwane "gumki" tylko nie z kiosku od starszej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jeśli nie tabletki anty - baby to co? Aga bez urazy.Ostroznie z tymi prochami.Gumki to tylko na filmach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ns, dziękuję za radę kurcze, no właśnie już nie chce hormonów... i ne chcę brzuszka przed końcem budowy (musze odetchnąć) Poza tym nie mogę schudnąć, a naprawdę jem mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 zastrzyki ( ale to też hormony) plaster (ale to też hormony) spirala ( ale to nie 99 %) pianki ( ale to okropne) najlepiej pogadaj z lekarze i zajrzyj http://www.antykoncepcja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Nefer, dobrze, że juz jesteś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Nefer, dobrze, że juz jesteś.. Dzięki - staram się nadrabiać zaległości :) Mnie też Cię brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 a jeszcze w temacie. Jeśli masz kłopot z wagą to warto zrobić kilka badań (min. hormony) . Tabletki nie powinny wywoływać takiego efektu jeśli sa odpowiednio dobrane do organizmu. Może pora na zmianę ( tabletek lub lekarza) ?Mnie kiedys pan doktor zmienił tabletki na "nowe i modne" i zrobił mi kuku. Dlatego trzeba je naprawdę bardzo dobrze dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jeśli nie tabletki anty - baby to co? Aga bez urazy.Ostroznie z tymi prochami.Gumki to tylko na filmach. NS - pleeeeeaaaaaaaaseeeeee Chopie, nie siej defetyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 aż takiego wielkiego problemu to nie mam, ale za nic nie mogę dojść do wagi jaką miałam przed ciążą...i tak myslę czy chociaż na jakiś czas ich nie odstawić i nie sprawdzić czy to nie przez tabletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 aż takiego wielkiego problemu to nie mam, ale za nic nie mogę dojść do wagi jaką miałam przed ciążą...i tak myslę czy chociaż na jakiś czas ich nie odstawić i nie sprawdzić czy to nie przez tabletki. Myślę, że koszt może być wyższy niż zysk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 znaczy się, żebym nie miała do przodu kolejnych 15 kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Jeśli nie tabletki anty - baby to co? Aga bez urazy.Ostroznie z tymi prochami.Gumki to tylko na filmach. NS - pleeeeeaaaaaaaaseeeeee Chopie, nie siej defetyzmu Przepraszam.Odnioslem sie do prochow ,ktore powiekszyły mi kobiety i do gumki bo lubie naruralnie a gumki jesce piekom,spadywuja i som casami dziurkowane. Ale mi pojechalaś z tym defetyzmem.Tylko ,że ja akurat wierze ,że aga sobie poradzi .Nie przewiduje porażki u agi i nie doprowadzam do dezorganizacji.Wynika tak z definicji defetyzmu. Ale twierdze ,że lepiej isc do lekarza a nawet dwóch jak słuchać tych madrości.Bez urazy.Mam w domu dwie Panie które sobie poradziły z tym problemem.Jak nie wiem ale maja sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 .Mam w domu dwie Panie które sobie poradziły z tym problemem.Jak nie wiem ale maja sie dobrze. czyżby antykoncepcja to tylko sprawa partnerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 na to wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 .Mam w domu dwie Panie które sobie poradziły z tym problemem.Jak nie wiem ale maja sie dobrze. czyżby antykoncepcja to tylko sprawa partnerki? To Ty powiedziałaś.Autor nie pytal panow co robia z tym problemem.Gdyby mnie zapytala bezposrednio to bym odpowiedzial.Jeżeli Cie to interwesuje to odpowiadajac w cześci na zadane pytanie.......Nie nie jest tylko sprawa partnerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 na to wychodzi.. Niestety nie .A wiesz dlaczego? Bo partner musi o tym wiedziec.Ta przynajmniej jest w moim małżeństwie.Żona nie robi z tego tajemnicy a na dodatek radzi sie mnie co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 02.03.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 to, że partner wie to zupełnie naturalne....z Twojej wypowiedzi trochę wynikała tak jakbyś powiedział "to sprawa partnerki, ja umywam ręce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts