Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

do kobitek...

Recommended Posts

Powiem Ci, co mnie zirytowało w Twojej wypowiedzi, Twój napastliwy post na agnieszkękusi, że skandalicznie się odżywia, a poniżej masa uwag na temat kupowania świństw odchudzających, pójściu na łatwiznę.

Się adwokatka znalazła :D:D:D:D

Anieszkakusi jest wg ciebie sierotą co własnego jezyka nie ma i potrzebuje twojego wtryniania sie i jakiejś dziwnej obrony tak?

Ciekawe ...:D

Ps. widzisz, teraz też mnie jest przykro :(

I dobrze... :)

Ty sie kulka idz i produkuj w dochodza do końca :) co?!:D

Bo ci to lepiej idzie :)

Albo sie depresuj bo Ci sie nowy dom nie podoba, bo kuchnia jest be, bo cie wysmiano na innym forum :)

W tym jesteś lepsza :)

A teraz idź i się wypłacz w rekaw swoim znajomym z forum ze Cie tu atakują :) i popros jak zwykle o wsparcie i zeby przylecieli i cie tu bronili jak zwykle...... manipulujesz ludźmi - naprawde myslis że tego nie widać?

Pozwolisz, że nie skomentuję :D

na prawdę musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem, że tak jadem plujesz.

Przykro mi, że jestem powodem twojej wielkiej frustracji 8) :p :P

(bardzo jesteś zorientowany(a) w mojej forumowej pisaninie :lol:)

• Odpowiedzi 98
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Powiem Ci, co mnie zirytowało w Twojej wypowiedzi, Twój napastliwy post na agnieszkękusi, że skandalicznie się odżywia, a poniżej masa uwag na temat kupowania świństw odchudzających, pójściu na łatwiznę.

Się adwokatka znalazła :D:D:D:D

Anieszkakusi jest wg ciebie sierotą co własnego jezyka nie ma i potrzebuje twojego wtryniania sie i jakiejś dziwnej obrony tak?

Ciekawe ...:D

Ps. widzisz, teraz też mnie jest przykro :(

I dobrze... :)

Ty sie kulka idz i produkuj w dochodza do końca :) co?!:D

Bo ci to lepiej idzie :)

Albo sie depresuj bo Ci sie nowy dom nie podoba, bo kuchnia jest be, bo cie wysmiano na innym forum :)

W tym jesteś lepsza :)

A teraz idź i się wypłacz w rekaw swoim znajomym z forum ze Cie tu atakują :) i popros jak zwykle o wsparcie i zeby przylecieli i cie tu bronili jak zwykle...... manipulujesz ludźmi - naprawde myslis że tego nie widać?

:o :o :o :o

zmanipulowania się nie czuję, zdanie kuleczki podzielam, wolno mi to pisać, czy nie, bo zaraz na czyjegoś obrońcę wyjdę, chociaz sie nie czuje :wink:

niedziela jest więc może wrzućmy na luz

pozdrawiam

Cholera jasna!!! Założyłam ten wątek z prośba o radę, bo jestem zdesperowana i wkurzona. Nie mam ochoty czytać złośliwych wypowiedzi takich jak LY. Nie uważam, żebym się źle odżywiała. Każda porcja warzyw jest z gotowanym mięsem, jajkiem lub brązowym makaronem. Dużo piję, jem małe ilości, ale mi to wystarcza. Widzę, że coś nie tak dlatego podpytałam o tabletki, bo nie wiem gdzie jest przyczyna.

Kuleczko dziękuję Ci bardzo za wsparcie, nie wiem czy fajna ze mnie babka, ale niech będzie :wink:

Luksusowy yachcie, nie wiem po co się logujesz i dop....ludziom. Nie rozumiem tego. Jednak jest to Twój problem, nie mój. Jeśli jest w Tobie tyle złośliwości i musisz to wylać tu na forum...no cóż....po prostu będziemy (a przynajmniej ja) Twoje posty pomijać.

Nie uważam, żeby Kuleczka była złośliwa (nie przyszła wypłakać mi się w rękaw :lol: ).

Przestałam brać tabletki, chcę sprawdzić jaki to będzie miało wpływ na mój organizm.

Nie rozumiem dlaczego co jakiś czas pojawia sie na forum osoba, która chodzi za niektórymi forumowiczami jak, za przeproszeniem, smród i złośliwie komentuje posty.

Przepraszam, że nie pisałam wcześniej, ale wczoraj zawieźliśmy córkę do moich rodziców, żeby w końcu spędzić trochę czasu razem. Nie miałam chęci wchodzić na forum tzn. dziś przeczytałam te złośliwe posty, ale nie miałam ochoty odpisywać i psuć sobie cudownego weekendu.

NPR, nie mylić z kalendarzykiem, czyli naturalne planowanie rodziny, skuteczność ponad 90%, są to kompilacje kilku metod często, metody popierane przez JPII, całkowiecie pozbawione skutków ubocznych, chyba że jedynym skutkiem ubocznym jest dziecko, ale trzeba podkreślić poza kastracją, szklanką wody zamiast nie ma metody 100%, tak jak tabletki czy gumki nie są 100, podobnie spirale..., przewaga NPR to brak jakichkolwike właśnie skutków ubocznych które przy innych metodach bywają, są badania że tabletki mają wpływ na wzrost możliwości zachorowania raka, są badania że niektórym rakom przeciwdziałąją....., oczywiście każdy robi jak uważa, ale chyba na tym forum można powiedzieć NPR?????

NPR jeśli chodzi o czasochłonności zabiera tyle czasu co i sięgnięcie po tabletkę i szklankę wody do popicia, dodatkowy plus to kobieta, poprzez stałę samobadanie, poznaje swoje ciało, a dzięki temu ma szansę nie raz w razie niepokojacych objawów, wcześniej wykryć raka...

oczywiście antykoncepcja powinna zasadniczo to głownie sprawa partnera, nie kobiety....

swoja droga jak to fajnie komus nawtykac jak sie jest pod innym nikiem niz zazwyczaj :-? blee

Kulka ale osmarkalas mi rekaw , a fuj :D

no wypraszam sobie.....to nie smarki, tylko łzy najczystsze :roll: 8) :wink:

agnieszkakusi tak to już jest, prosisz o radę, a dostajesz radę plus bonus....taki mały "suwenirek" :roll:

szkoda zdrowia na przejmowanie się trollem :wink:

Do luksusowego yachta - ja tez nie potrzebuję adwokata - więc - pomimo tego że obiecałam sobie nie odzywać sie wiecej w tym wątku - robię to ostatni raz.

Do kuleczki - wypowiedziałam się w wątku - nie mówiłam że inny środek anty. jest zły - wypowiadałam sie tylko za siebie co lubie a co nie!!!

A jesli chodzi o złe odżywianie to z opisu wyciągnelam takie wnioski i uważałam że mam prawo wyrazić swoje zdanie a nie przyklaskiwać każdemu ktokolwiek się na forum wypowiada.

Do agnieszkikuski - chcialam pomóc - zgodnie ze swoja wiedza i wykształceniem i doświadczeniem ale skoro nie to nie :) nie będe się na siłę ze swoją pomoca pchać jeśli wywołuje to agresję..... :)

I tym samym kończę swoją obecność w tym wątku - i dziekuję starszym stażem forumowiczkom za bardzo "miłą" lekcję nt. wyrażania swoich opini i tego do kogo mozna się odzwywac i z kim prowadzić dyskusję a z kim nie i albo zgadzać się z każdym słowem albo nara zać na nieprzyjemne uwagi.

pozdrawiam

ps. Zelijko - jeśli masz jakies pytania - prosze na priv - ja nie mam zamiaru udzielać sie w watku Pani Agnieszki dłużej .

A jesli chodzi o złe odżywianie to z opisu wyciągnelam takie wnioski i uważałam że mam prawo wyrazić swoje zdanie a nie przyklaskiwać każdemu ktokolwiek się na forum wypowiada.

.

dlaczego wiec odmawiasz tego prawa innej osobie, nazywając jej zachowanie wrednym, złośliwym, bez klasy..........

z Twojej strony chyba też była to lekka nadinterpretacja :roll:

zawsze ponosimy ryzyko, że nasze słowa zostaną odebrane zgoła odmiennie, niż byśmy chcieli i co z tego że dobre mielismy zamiary...

od tego jest forum, żeby taki sprawy wyjaśniać, bez obrzucania się błotem

.

dlaczego wiec odmawiasz tego prawa innej osobie, nazywając jej zachowanie wrednym, złośliwym, bez klasy..........

z Twojej strony chyba też była to lekka nadinterpretacja :roll:

zawsze ponosimy ryzyko, że nasze słowa zostaną odebrane zgoła odmiennie, niż byśmy chcieli i co z tego że dobre mielismy zamiary...

kulka więc korzystajac z okazji, szybko publicznie Cie przepraszam ten tego(jężeli coś zrobiłem nie tak) i biere to i wpisuje jako motto:

.Uważaj bo zaczynam sie podlizywać i zaczne Cie bardzo lubić.

Ty jak już powiesz to powiesz.

Narazieńko.

Agnieszkokusi - nie jesz duzo a nie mozesz wrocic do poprzedniej wagi, tak?

To zacznij jesc wiecej! Naprawde :D Po prostu wyglada na to, ze Twoj metabolizm sie psowolnil i przygotowal na gorsze czasy, czyli magazynuje tluszczyk. Jedzac wiecej pobudzisz metabolizm do pracy.