jea 05.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jak zacznę jesć dużo to nie zmieszczę się w drzwi To jest forum budowlane więc...poradzimy jak poszerzyć drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.03.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jea....dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.03.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jak zacznę jesć dużo to nie zmieszczę się w drzwi To jest forum budowlane więc...poradzimy jak poszerzyć drzwi Haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Agnieszko to chyba dobre wyjście - odstawienie tabletek, jeśli podejrzewasz, że mogą powodować jakieś problemy. Ja brałam Jeanine (bardzo podobne w składzie do Jasmine) i wydawało mi się, że wszystko jest OK, czułam się super, miesiączki co 28 dni. Pełnia szczęścia. Utyłam, ale to dlatego, że za dużo jem (słodycze ). Ale dość długo brałam te tabletki, do tego tak wygodnie nie mieć okresu, więc robiłam sobie takie maratony po 6 miesiący bez przerwy pigułki, super sprawa... Mój mąż zaczął przebąkiwać, że mój stosunek do pigułek zaczyna być niezdrowy. Lekarce się przyznałam, nie skrzyczała, ale poradziła, żeby nie ciągnąć takich rzeczy dłużej niż 3 miesiące. No i pewnego miesiąca coś mi się pokręciło, nie wiem, czy zaczęłam brać niezgonie z tym oznaczeniem, w każdym razie któregoś dnia, zorientowałam się, że mam 2 tabletki do tyłu, więc nie namyślając się łyknęłam obie naraz (to było jakoś tak na początku). A potem dokończyłam opakowanie. A potem miałam 15 dni plamienia po miesiączce. No i wtedy skończyłam z tabletkami - to było rok temu. Powiedziałam mężowi to, co Ty. Wiesz, wydawało mi się, że te pigułki mi nie szkodzą, wręcz pomagają. Po tym roku bez nich już nie jestem pewna tego, że mi nie szkodziły. Raczej bym nie chciała do nich wracać. Bałam się panicznie migren, bo kiedyś mi się zdarzyła w czasie miesiączki, wmawiałam sobie, że po to m.in. biorę pigułki. Nie mam żadnych migren, żadnych dolegliwości, chyba właśnie wmawiałam sobie, że te pigułki pomagają mi na wiele innych rzeczy. Właśnie: wmawiałam. Co nie znaczy, że innym nie pomagają. Jestem starsza o rok od Zeljki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.03.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 a ja niedługo...stuk, puk...trzydziestka się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 05.03.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dziecino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.03.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dziecino... dokladnie tak! Dzidzia! co do tabletek.., to ja kiedys po urodzeniu dziecka bralam, ale czulam sie fatalnie.., bole glowy nie do zniesienia - dwa razy w tygodniu... teraz lecze guzy jajnika i biore tez hormony tylko w plastrach... tez mam bole glowy ale dwa razy w miesiacu.., jak odklejam plaser i jak wklejam nastepny.... no na pewno nie jest to obojetne.., ale czasami jest potrzebne... tak bym to powiedziala... mysle jak baba zdrowa, ze to raczej nie zaszkodzi.., choc pewnosci nikt nie ma... tak samo jak z kazdym innym lekarstwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kulka więc korzystajac z okazji, szybko publicznie Cie przepraszam ten tego(jężeli coś zrobiłem nie tak) i biere to i wpisuje jako motto: zawsze ponosimy ryzyko, że nasze słowa zostaną odebrane zgoła odmiennie, niż byśmy chcieli i co z tego że dobre mielismy zamiary... od tego jest forum, żeby taki sprawy wyjaśniać, bez obrzucania się błotem. Ty jak już powiesz to powiesz. Narazieńko. Przeprosiny przyjęte, uznajmy, że nie było sprawy Uważaj bo zaczynam sie podlizywać i zaczne Cie bardzo lubić. oj lepiej nie, bo od lubienia u Ciebie krótka droga do nielubienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.03.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 jak zacznę jesć dużo to nie zmieszczę się w drzwi To jest forum budowlane więc...poradzimy jak poszerzyć drzwi spadłam z krzesła agnieszkakusi nie ma to jak męska rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.03.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 kulka więc korzystajac z okazji, szybko publicznie Cie przepraszam ten tego(jężeli coś zrobiłem nie tak) i biere to i wpisuje jako motto: zawsze ponosimy ryzyko, że nasze słowa zostaną odebrane zgoła odmiennie, niż byśmy chcieli i co z tego że dobre mielismy zamiary... od tego jest forum, żeby taki sprawy wyjaśniać, bez obrzucania się błotem. Ty jak już powiesz to powiesz. Narazieńko. Przeprosiny przyjęte, uznajmy, że nie było sprawy Uważaj bo zaczynam sie podlizywać i zaczne Cie bardzo lubić. oj lepiej nie, bo od lubienia u Ciebie krótka droga do nielubienia Czasami warto i bardzo mi przyjemnie. oj lepiej nie, bo od lubienia u Ciebie krótka droga do nielubienia : Nawet o tym nie myśl.Jak lubić to lubić. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.03.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Aga...nie stresuj mnie, bardzo Cię proszę...dlatego chcę schudnąć, żeby do wagi teraźniejszej nie doszło mi 20 kg, bo będę wyglądać jak mały hipcio.... Troche mnie nie było a Jea już znalazł roziwązanie problemu Aga skoro odstawiłaś tabletki to teraz będziemy czekac na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Aga, ja też i mam nadzieję, że jakiś efekt będzie oczywiście nie taki, że urośnie mi brzuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.03.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Dwie Agnieszki się zebrały pomedytowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 tylko ciekawe co z tych medytacji wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.03.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Elutek, nie kracz, bo....musimy jeszcze trochę odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Jest rok świni, dzieci mają się rodzić udane i bogate. W razie czego możesz odczekać jeszcze miesiąc, bo ten rok się kończy później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.03.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 hihihih..biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.03.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Widzisz wszystko wyglada optymistycznie tylko tym sposobem to Ty raczej nie osiagniesz zamierzonego celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts